- 23 Haziran 2022
- 3.811
- 6.634
- 37
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum yatıp dinleniyorum canım çocuk okula gidiyor mecbur kahyasını beslenmesini hazırlıyorum ufak tefek şeyler için kalkıyorum ama iş güç yemek dahi yapmayı bıraktım bol bol uzanıp su içiyorum. Bebeğin rahmime baskı yapmasını istemiyorum sürekli oraya baskı yapıyormuş gibi sertleşmeler hissediyorum sanki kanalı bulmuşta oraya girmeye çalışıyormuş gibiLastmoonn
Evet doğru biliyorsun ama eksik. Rahim boyu diye bişey var nasıl anlatsam iki parmağını birleştirdiğini düşün sonra da yavaş yavaş ayırdığını düşün. O birleşik kısım rahim boyu. Birleşiktik tamamen açılınca da rahim açıklığı oluyor. Açılma bi anda olabiliyor benim öyle olmuştu en azından. Ama doktorun dediği gibi sürekli yat ki çocuk aşağı baskı yapıp rahim boyu iyice kısalıp rahim açılmasın. Anladığım kadarıyla sendeki durumda rahim açılmaya başlamış yani rahim boyu kısalmaya başlamış. Rahim boyunu genelde ileri haftalarda ölçerler doğum süreci takibi için. Ama benim düşüklerim olduğu için her gitmem de ölçtürüyorum. Tek çözümü yatıp dinlenmek kendinizi zorlamamak. Geçmiş olsun