- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
çok şükür çokCok şükür canim zorlu süreci atlatmışsın.
Cinsiyetleri artık perinatalog söyler sanirim :)
Tutulmusum gibi agrı iç bacaklarım ve sol bacagımda özellikle bide belimde uzun zamandır yürümedim max 1500 adım atıyordum çok yoruldum bir şey olmaz inşallahBen oturmayi sevmem6000 adim beni yormaz ama 5 kat merdiven indim ciktim gecen resmen nefesim kesildi ve ertesi gun kaslarimin agrisindan zor yurudum. Genital bolgem de cok agridi benzer bir kac deneyimim oldu... Doktora sordum. Dusuk yaptim bu gebelikten 2 ay once, 2,5 aylik bebegimi kaybettim. Onun agrilari nasildi dedi doktorum, dogum sancisina cok benziyordu dedim. O sekilde olmadikca korkma dedi
Benim yasak değil ama eşim istemiyor bebeğe zarar verir düşüncesi aklından çıkmazmışDoktor iliski yasak demişti bana tüp bebek olduğu için sonrasında serbest demediaçıkçası bende sormadım hiç korktuğum için kankiyiz doğuma kadar böyle gider galiba
Amin inşallah canımçok şükür çokAllahım kimseye vermesin hepimiz mutlu minnoş hamilelik süreci geçirelim inşallah
ben benimkilerin perinatoloğu da ağlatacağını düşünüyorum ama bakalımson ikidir usg fotoğraflarımız bile yok balık burcu beklerken son dakika kovaları mı olacaklar bilmiyorum artık
canları sağ olsun , bütün bebeklerimiz vakitli ve sağlıklı gelsin
Ben de korkuyorum ama yani yasak kalktı dese de doktor korkudan bişey yapamam zatenBenim yasak değil ama eşim istemiyor bebeğe zarar verir düşüncesi aklından çıkmazmış
Canım dikkat et kendine uzan dinlen çok geçmiş olsun inşallah haftaya kadar herşey normale dönerYani nasıl anlatsam canım bebek hep aşağıda affedersin sanki vajinamın üzerinde gibi arada orada sertleşme oluyordu pek üzerime düşmedim bebek orda olduğu için diye. Sonra çok sık olmaya başladı bu da kaşık ağrısı bel ağrısı yapıyor. Doktora söyledim çağırdı ölçüm yaptı çok hafif açıklık var dedi. Rahmin yapısıylada alakası olabilir takip edeceğiz dedi. 44mm olarak ölçtü stres yapma dedi magnezyum kalsiyum verdi bir de dinleneceksin dedi. Haftaya kontrolümvar bakacağım canım
Dünden beri hep uzanıyorum sürekli canım işk 3,4/4 ayda bulantılardan yatmıştım hep. Gebeliğin hep yatarak geçecek sanırım. Ne güzel mutluydum bulantılarım bitti altın çağına girişim gebeliğimin diye. Şimdi erken doğum riskim vsr mı yok mu onu öğrenmeyi bekliyorum dinlenip uzanacağım hep kısmet ne diyelim canım. Rabbin hepsini sağlıkla kucağımıza versin inşallahCanım dikkat et kendine uzan dinlen çok geçmiş olsun inşallah haftaya kadar herşey normale döner
Merhaba biz oğlumda casual almıştık travel model. Yine onu kullanacağım çok rahat kullanımı. Traveller genelde kaba ve büyük ama casual biraz daha hafif gelmişti bizeMerhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdirşu bebek arabası meselesinin içinden biz de çıkamıyoruz kafamız çok karışık. Ne zor işmiş Önerilere açığım özellikle tecrübeli anneler veya arabasını yeni almış annelerim bi kac model var kafamda sizce bunlar nasıl ya da sizin onereceginiz bi model var mı?
Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsin inşaallahSelam kızlar, bu öksürük olayı bir salgın boyutunda resmen. Şuan acildeyim ve gelen çoğu kişi öksürük şikayetiyle geliyor.
Öksürük olayı iyice arttı, nefes aldirmayacak raddeye geldi tuttuğunda ve aşırı öksürmekten rahimde kasılmalar başlayınca bugün fakülteye polikliniğe gittim. Hoca olmadığı için bakamayacaklarini haftaya gelmemi söylediler acile yonlendirdiler. Neyse acilde surekli kan verip kalp EKG çekiyorlar nedendir bilmiyorum. Bakalım neler çıkacak.
Anlıyorum canım seni moralini yüksek tut kötü düşünme herşey inşallah güzel olur vee güzel haberler alırsınDünden beri hep uzanıyorum sürekli canım işk 3,4/4 ayda bulantılardan yatmıştım hep. Gebeliğin hep yatarak geçecek sanırım. Ne güzel mutluydum bulantılarım bitti altın çağına girişim gebeliğimin diye. Şimdi erken doğum riskim vsr mı yok mu onu öğrenmeyi bekliyorum dinlenip uzanacağım hep kısmet ne diyelim canım. Rabbin hepsini sağlıkla kucağımıza versin inşallah
Geçmiş olsun inşallah bir sorun yaratmaz da rahat geçer kalan kısmı. Erkenden fark edilmesi de önemli en azından tedbir alacaksınız. Bol bol dinlenin Allah şifa versinDünden beri hep uzanıyorum sürekli canım işk 3,4/4 ayda bulantılardan yatmıştım hep. Gebeliğin hep yatarak geçecek sanırım. Ne güzel mutluydum bulantılarım bitti altın çağına girişim gebeliğimin diye. Şimdi erken doğum riskim vsr mı yok mu onu öğrenmeyi bekliyorum dinlenip uzanacağım hep kısmet ne diyelim canım. Rabbin hepsini sağlıkla kucağımıza versin inşallah
Doktorunuz verdiyse durumunuza uygundur. İlk hamileliğimde son ayımda kullanmıştım ben penesilin grubuydu hem de. Jinekologumun da onayıyla tabi. Çok şükür iyileştim ve doğuma rahat girdim.Antibiyotik kullanan var mı benım gibi, doktorlar sorun olmayacagını soyledi hatta dermatolog kullanmasanızda olur ben viral oldugunu düşünüyorum dedi ama ben her ihtimale karsı dahiliye doktorunun tavsiyesinede uymak istedim
GunaydinlarAmin inşallah canım
Ya yerim onları zipirlar20 şubat öncesine denk gelirse kova olurlar yani 4 haftadan birkac gun öncesi yapıyor. Hayirlisi olsun saglikla gelsinler
Bir sey olmaz :) kuralina uygun olarak gerceklesirse normal dogum dusunuyorsaniz egzersiz olur.Benim yasak değil ama eşim istemiyor bebeğe zarar verir düşüncesi aklından çıkmazmış
Kova balık aslında çok farketmiyor ikisi de çok konuşuyorGunaydinlar
Benimki 20 subat oncesi olmaz Bence 28 Martta dogum gorunuyor. Kizim miladini gecerek dogdu. Oglum da 40 haftasini doldursun koc olsunesim kova... Kova olsa daha iyi tabii ... Evine, isine ailesine bagli biri olur
Not: Ben burclara inanmiyorum ama balik olsun da istemiyorum
Ay bu donemde cok merhamet iyi degil yaKova balık aslında çok farketmiyor ikisi de çok konuşuyorBalık sadece daha merhametli oluyor kovalar biraz daha egoist balıklara göre Tabi yükseleni osu busu her şeyi önemli
Kesinlikle katılıyorumAy bu donemde cok merhamet iyi degil ya
çıktım doktordan. kasılma ve sancıya takılmadı doktorum bebekler toparlanıyormuş bi noktaya. sanırım bu haftalarda hepimizde benzer şikayetler olduğuna göre normal diye düşünüyorum. ama ağrım oluyor diyince nst ye yolladı beni. bir de zaten rahim ağzı kısalmasın diye progesteron kullanıyordum. nst te ağrıya baktılar sadece bi şey çıkmadı. bi şey çıkmayınca da doktorum alttan rahim ağzı ölçümüne gerek görmedi. erken doğum riskiniz görünmüyor dedi.
Oh ne güzel haberleriyi akşamlar herkesee
bizim bebekler çok şükür iyilersadece birinde böbrek büyümesi sorunu varmış. onun dışında amniyon sıvıları , kordon akışları, gelişmeleri iyi gidiyormuş
rahim ağzını için de ağrım oluyor dedim nst ye yolladı beni , nst de ağrı çıkmayınca alttan ölçüm yapmadı. iyi görünüyor rahim ağzı , erken doğum riski görünmüyor şu an dedi. sancı ve kasılmaya takılmadı
progestan fitili kullanmayı bırakıyorum, lekelenme olursa kullan dedi. cinsiyet sormadım artık benimkilerin bu sefer ikisi de sırtını bize dönmüş yatıyorlardı. haftaya da kendi iletişimde olduğu preinatologların numaralarını verdi onlardan birine randevu alacağım