2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ben de kontrolden çıktım yine kıpır kıpırdık 583 gram olmuşuz Ben de 65,5 olmuşum ve doktorum kilo artışımın hızlı olduğunu söyledi Hamurişi ve ekmeği azalt dedi. Nasıl doyucam ben böyle karbonhidratsız bilmiyorum Şeker yüklemesi yapmayacağım dedi. Bir de idrar kültürü verdim enfeksiyondan şüpheleniyorum bu aralar. Bakalım sonuç gelince haberleşeceğiz ona göre ilaç verecek. Renkli usg açtı ama bizimki hep eliyle yüzünü kapattı sağolsun pek göremedik

Aynen canım bence de bi sıkıntı olsa söylerdi. Bize de bişey demedi. Sen bi dahaki kontrolde sor en iyisi ama bi tehlike yoksa sorun yoktur sanırım

hiç ilgi alanım olan bir konu degil oyuzden sorma geregi duymadım :)
eşim de zaten iki hamileliğimde de lafını bile etmedi, çok çekinir o bişey olmasın diye.
dedigin gibi bir sıkıntı olsa özellikle soyluyorlar yasak diye. Rheaa soylemişti sanırım, bazı doktorlar prezarvatif kullanılmasını öneriyormus rahim kasılmasına sebebiyet vermesin diye

bizim ilk haftalar yasaktı sonra da eşim korktu benim de işime geldi böyle valla

tatildeyim
Benimkide korkuyor sanırım gerçekten ayrı bir rahatlığı var
acil durum diye arasana hemşiresini bi dahaki gittiğinde sor bence neden çekiniyorsun hocam birlikteliğe engel bi durum var mı de
Hahahah hemşire şok neden bu kadar acil hanfendi diyormuş
İnşallah sorucam canım bi sonrakinde

Evet canım ben en iyisi danışayım bu konuyu

maşallah canım :) kilo artısın kactı ki hızlı dedi. sabahları tüketebiliyorsan yumurta ve ceviz bayag tok tutuyor, illa ekmek aramıyorsun, günde 2-3 dilim tahıllı ekmegi aşmazsan cok sıkıntı olmaz. inşallah bir dahakine yüzünü net yakalar :)

canım tahıllı ekmek al çavdarlı, çok tahıllılardan onlar hem doyurucu hem besleyici hem faydalı karbonhidrat

o zaman sıkı takip edelim biz de artık

canım preeklampsi demiş olabilir. gebelik zehirlenmesi yani yüksek tansiyona bağlı oluyor evet. bence korkma sen asprin iyi geliyor düzenli tansiyon takibi yap yeterli
Aynen oyle yapacagim sagol kuzucum vallahi google mezara götürür burasi insan8n icini ferahlatiyo

Kızlar ben de bugün hamile pilatesine niyetlendim aradım tüm gruplar doluymuş şansıma
Evde hiç yapamıyorum sıfır motivasyon. Düzenli yürüyüşlere başlamam lazım o yüzden açık havada, yoksa 3. trimesterda yığılıp kalıcam gibi bi his var içimde. Bel-sırt ağrılarından çok korkuyorum. Normal doğum başarısı için de çok önemliymiş hareket etmek

Benimde yaş 39 yorumunuzu görünce çok mutlu oldum bende ne kadar desemde ikili yaptı yaşta. Yüksek çıkacağını biliyordum şimdi nip yaptıracağız siz nerede yaptırdınız acaba
kusura bakmayın yorumu yeni gördüm yoğunluktan giremiyorum, benim doktorum florance nightingale de, bana direk irtibat numarası verdi...istanbuldayım, geldiler çalıştığım yerde kanı aldılar, tam 5 gün içinde cumartesi sonuç çıktı

Maşallah canım nasılda büyümüş minik kuzuna da iyi bakmışsın kaç kilo aldın da doktorun çok dedi canım ben de 4-4,5 kilo kadar aldım bakalım stres oluyorum çok mu aldım diye 21+1 de benim de minik kuzu 480 gr olmuştu büyüyorlar hızla

evet o da olabilir. bir de son haftalarda doğum başlasın diye bazı doktorlar öneriyor ya, yorum yok
canım benim doktorumda risk olmadığı sürece cinsellik serbest dedi prezervatif kullanmak şartı ile hem enfeksiyon için hem de meni açılmaya sebebiyet verebiliyormuş kasılma vs olabiliyormuş 37 den sonra ise tamamen serbest normal doğumu kolaylaştırıyormuş

aynen ben de öyle biliyorum canım. ay gece yatakta uyumak icin bile uygun pozisyonu zor buluyoruz yapabilenlere hayranım benim libidom cok yuksek degil galiba :)

Bu durumdan bnde muzdaribim vallahi surekli oturuyorum yemek camasir temizlik harici yürüdüğüm yok. Sabahlari yarim saatte olsa yurumek istoyorum ama uyku izin vermiyo kronik yorgunluk da cabasi bismillah diyip boseylere baslamam lazim insallah bu motivasyon hepimize gelir amin

İnşallah o da yukarıya çıkar ben de rahat ederim rahmime de baskı yapmamış olur canım. Konuşuyorum elimi gezdiriyorum ama o aşağıyı sevdi herhalde sürekli kafası rahmimde hissediyorum. Sürekli sertleşiyor 1 dakika geçmiyor yumuşuyor hemen.

Ben 3 yil once Bin tlye bundan almistim.Oğluma baya da kullandim halen kullaniyorum Taş gibi saglam surumu aşiri rahat.Ama traveller tabi ki agir oluyorlar. Ben agriligi konusunda sikinti yasamadim asansore indirdikten sonra rahat. Şuan bu piyasa da yok ama benzerleri var. Benzerleri de 5 bin 6 bin falan sanirim

Eklentiler

• Screenshot_20221027-170800.png
    232 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20221027-170809.png
    224,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20221027-170804.png
    226,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20221027-170813.png
    226,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20221027-170818.png
    206,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…