2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam canım, hiç moralini felan bozma. Yukarı çıkabilir de çıkmayanlar de bunu bilemeyiz ama önemli olan normal veya sezeryan doğumdan ziyade senin ve bebeğinin sagliğı. Ben kızımda normal doğum çok istemiştim ama son haftalarda hersey tersine döndü zorunlu sezeryan oldu. Sizin ve bebeğinizin sagligi için en iyisi olmasını diliyorum..

Canim gecen sabah bana oldu uyandim lavabodan ciktim bi anda girdi bn gazli bi insanim terleyip usuyeyim hemen gaza doner kendimi bildigimden hemen soluma cenin pozisyonunda yatip belimi ovaladim gaz cikti oyle rahatladim. Sana da brlki iyi gelir. Olmamasi icin üşümemen iyi olur

Kızlar, nasip olurda sağlıkla 37. Hafta başına kadar geldiğinde doktor sezeryan ile alacak çünkü kızımdan önce dekolman yani plesanta ayrılması yaşamış bebeğimi kaybetmiştim. 24. Haftamdan sonra akciğer geliştirici iğne olacağım 1 ay arayla 2 kere çünkü erken alacak riske atmamak için aynı şekilde kızımda da bu uygulandı sağlıkla geldi dünyaya çok şükür bu gebeliğmde bu şekilde önlem alacaz dedi doktor yani tahmini şubat ayının 2. Haftası sezeryan olucam Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin. Hepimizin güzel doğum haberlerini almak nasip etsin Allah

maşallah ya cidden öyle biraz da bebeğin mizacı ile ilgili senin sürecin çok güzel olmuş
2-3 gündür ben de görüyorum o tekmeleri meksika dalgası gibi oluyor karnımda yerim onların kollarını bacaklarını videoyaya yakalamaya çalış ben çekiyorum sürekli izliyorum sonra
ah ah sorma her seferinde orada bi nefes almayı unutuyorum. ay utanıyordum halimden tek değilmişim demek ki
ne teki kuzum emin ol hepimiz aynıyız
ne hastalıkmış ya cidden... dün twitterda biri yazmış yeni bi salgın var bence kimse söylemiyor diye öksürük mahvediyor insanı geçeceğine daha kötü olmuş inşallah az kalmıştır bitmesine canım peki öksürük sebebi belli mi ? ciğerden mi geliyor alerjik mi yoksa virüs falan mı kaynaklı boğaz ağrın var mı ?
sağlıkla al kucağına inşallah canım, çok şükür ki tıp çok gelişti her duruma bir çare bulunuyor

Cok geçmiş olsun canim insallah bir an once geçer

ay aynen son kontrolümde doktor jeli sürdü 5-10 saniye cihazı tuttu sonra aa bidakika kusura bakmayın dedi kalktı masasına gitti geri geldi. Benle eşim göz göze geldik elim ayağım titriyor. sonra doktor geldi oo maşalaah hanımefendinin keyfi yerinde diye devam etti öyle nefes alabildim... bu anlattığım maximum 20 saniye falandır ama sanki saatler sürdü

Canım ben yoyko city seyehat olanından aldım. açtım kurdum evin içerisinde içine ağırlık koyarak denedim çok beğendim kullanımı kolay hafif bir araba (8 kg) 3 şekilde kullanılabiliyor öneririm yani ben kampanyadayken 4300 e almıştım şuan aldığım sitede fiyatı 5300 Kasımda indirime girer diye düşünüyorum.Linkini bırakıyorum https://www.hepsiburada.com/yoyko-c...bek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ

Bir daha ağrı girdiğinde deneyeceğim, gaz neden olur yediklerim mi üşümekten mi onu bile bilmiyordum teşekkürler

Bende bugun detayli ultrasonu yaptırdım cok şükür. Bebek iyi hic sorun yok 380 gr olmuş. Ben hic kilo almadim resmen. bebek gelişimi iyi mi diye cok merak etmistim sukur dr gelisiminde sorun yok normal dedi.
Bende sadece rahmi besleyen sag sol damarlarin sag tarafinda centiklesme varmis. Coraspirin verdi 32 hafta bitimine kadar kullanicam. Cok nadir gorulen bisey degil karsilasiyoruz bu durumla ama önlem amacli coraspirin kullandiricam dedi. Bu durumu bilen yada daha once yasayan var mi.
Bebegin fotosunu da ekledim. Umarim sorunsuz kavusurum bebeğime hepimiz saglikla kavusalim kokularini alalim ayy yüzünü gorunce cok duygulandim ya ekran fotosu yapasim var ben onun 8cin endiselenirken o da beni tekmeliyo suan aa bir de ultrasonda tekme atisini gorurken karnimdan da ayni anda hissettim allah im nasil guzel bisey bu duygu Allah saglikla sihatle isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• IMG-20221027-WA0001.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 68
  • 20221027_103228.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 69
Ya çok teşekkür ederim güzel gözüküyor beğendim düşünebilirim aslında ⚘⚘

Bir daha ağrı girdiğinde deneyeceğim, gaz neden olur yediklerim mi üşümekten mi onu bile bilmiyordum teşekkürler
Aynen takip etmen lazim kendini ben mesela terleyip üşüdüğümde net gazli oluyorum eskiden babam kulunclarimi ovardi oyle bile zar zor rahatlardim. Buyudukce vucut alisti sanirim kendiliginden bi pozisyonla atlatiyorum. Bazen lahana falan da gaz yapiyo.

maşallahhhhhh

İlk kizimda olmustu,tansiyon takibi yaptirin mutlaka bazen tansiyon sebepli olabilir,az tuz tuketmemeye calisin

İlk kizimda olmustu,tansiyon takibi yaptirin mutlaka bazen tansiyon sebepli olabilir,az tuz tuketmemeye calisin
Tansiyonum hep 10 a 5 falan cikiyo gun içinde kendim olcuyorum gecen asm de ölçtü ayni çıktı. Tuz tansiyonu etkilediği icin mi az tuketeyim yoksa bu durumu tetikliyo mu.

Canım hadi geçmiş olsun sen de atlattın hayırlısıyla bu çentikleşmeden kastı damar basıncı mı acaba? Bu bende de var çünkü. Hamileliğimin ilk haftaları doktorum farketmişti incelerken rahimi. Uterustaki damarlardan birinde basınç fazla coraspine başlayalım 32. Haftaya kadar dedi o zamandan beri her gün içiyorum ben sanırım 8. Hafta falandı başladığımda. Eğer kullanılmazsa ileriki dönemlerde yüksek tansiyon ya da erken doğum komplikasyonlarına sebep olabilir demişti. Ben her gün içtim ve detaylıda doktora sordum o damar normale dönmüş yani asprin iyi gelmiş ama tabi devam ediyorum içmeye, sen de başla faydası olur düzelir merak etme

Tansiyonum hep 10 a 5 falan cikiyo gun içinde kendim olcuyorum gecen asm de ölçtü ayni çıktı. Tuz tansiyonu etkilediği icin mi az tuketeyim yoksa bu durumu tetikliyo mu.
Benim de tansiyonum 10-5 ve 9-5 çıkıyor hep normal. Benim doktor bu basıncın yüksek tansiyona sebep olabileceğini söyledi yani tansiyondan dolayı damar öyle değil aslında önlem alınmazsa yüksek tansiyona sebebiyet verebilir şeklinde açıklamıştı

Son düzenleme:
Banada arada oluyor canım geçmesini beklyrım öylece

Bu cok iyi bir sey,tansiyonunuz gayet guzel,yine de cok tuzlu yemeyin tansiyon olmasa bile tuzlu yemek ödem yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…