2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar muayeneden çıktım en son 8 temmuzda gitmiştim, kese görmüştük. Bugün kesenin büyüdüğünü söyledi. Kalp atışı ekranda görünüyor ama henüz duyamayız dedi. 6 haftaya uyumlu olduğunu söyledi. 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah sorun çıkmaz

Kızlar kahverengi lekelenmem var ağrım yok. Perşembe günü kalp atışını duyduk doktor hiç bi sorun yok her şey yolunda dedi. Yani kanama alanım vs olsa söylerdi. Niye lekelenmem var anlamadım. Progestan da bitti aksilik ya köydeyim bi de. Eczane reçetesiz vermezse napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk

canım alınıyor

ya bi de en başlarda sen doğuracaksın galiba
benim bildiğim açık kırmızıysa aktif kanama olur. kahverengi beklemiş kandır. yani daha öncekine bağlı kalanlar gelmiş olabilir. bunu dışında başka bir sıkıntın var mı nasıl geçiyor hamişlik sürecin

Bi sıkıntı yoktu aslında ilk haftalarda regl ağrısı gibi ağrım oluyordu sonra azaldı mide bulantısı başladı baya. Başka bi şikayetim yoktu kontrolümüz de sorunsuz geçti. Bi dahaki randevuyu haftaya cumaya verince bi sıkıntım da olmadığı için biraz köye kaçalım dedik dün akşam geldi ilk lekelenmem. Yolculuk yaptım diye mi oldu acaba ama daha önce de yapmıştım

Kızçelerim merhaba size birsey sormak istiyorum 6+2 gebelikteyim fakat son 1 haftadir yuzumde cok sivilcelenme ve saclarimda cok yaglanma var. Hayatim boyunca saclarim hic yaglanmazken sabah yikiyorum aksama yaglaniyor onu da gectim ergenlikte bile sivilcesi olmayan ben sivilce cikariyorum. Bu arada gogus sizlamasi uyku hali bulanti vs hic bir gebelik belirtim yok. Basina hic boyle sivilce ve yaglanma gelen var mi? Iyi birsey mi? Yada nasil cozum buldunuz kuzular

e tamam bebeğim pazartesi baktırırsınız bi
bence sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam ediyordur

benim arkadaş urban care kullanıyordu. yağlanmadan sonra saç dökülmeleri başlamıştı

Hiç belirti olmasada her belirti olsada hamilelik kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor ki yani bulantın hiç yoksa düşecek bulantı varsa iyi falan ilk üç ay herşey oluyor sağlıkla alalım bebeklerimizi kizimda kanamam kasık ağrım kusmambadagrim bulantım herşey vardı oglumda hamiledegilim gibi belirtisiz ilerledi 9 ayda öyleydi bu işler değişik

Kızlar progestan reçetesiz satılıyor mu bilen var mı?
Evet canim satiliyor ben almıştım
Ben de sana bir şey sormak istiyorum sen de kan sulandırıcı iğne kullanıyordun doğru hatirliyorsam nereden vuruyorsun göbeğimden vurdum ben 12 gün ama 2 gündür iğne vurduğum yerde deri altında bir sertlik var ve canım acıyor acaba kola mi geçsem dedim

Ben de göbekten vuruyorum canım mosmor oldum artık ama doktorum göbekten yap dediği için kola geçmedim. Aslında bi dahaki kontrolde ben de soracağım çünkü yer kalmayacak bi süre sonra

Reactions: Cmz
Bende her kişide farklı olduğunu düşünüyorum ama işte hani bu çevre baskısı dedikleri var ya... İşte asıl insanı strese sokan bu resmen. Bulantin varsa sağlam gebelik nedir yani? Herkes bulantı yaşayacak diye bir kaide yok ki. Bünyeden bünyeye değişir ama bu tarz şeyler insanı gerçekten strese sokup geriyor. Bulantı olsun olmasın sağlık olsun yeter ki..

Ben de göbekten vuruyorum canım mosmor oldum artık ama doktorum göbekten yap dediği için kola geçmedim. Aslında bi dahaki kontrolde ben de soracağım çünkü yer kalmayacak bi süre sonra
Merhaba benim doktorum göbekten yA da koldan yap demişti hangisi sana daha kolay geliyorsa diye.Benim iğnemi eşim yapıyor, siz kendiniz mi yapıyorsunuz çok acımıyor mu ? 9 aya kadar mı böyle sürecek bu

Benim de 4 5 gün boyunca geldi açık kahve leke. Progestan kullanıyorum nolur nolmaz diye iğne de oldum
doktor bana kanama alanı olmadığını panik yapmamami ve bunun hormonal olduğunu söyledim ağır kaldırma istirahat halinde ol dedi. Bunu ilk üç ay her hamileye söyliyoruz dedi. Benim şükür lekelenmelerim bitti. Daha önce de yazdım buraya..5. Haftadan sonra yumurtaliktan salgılanması gereken hormon plesentadan salgilaniyormus yetersiz kalınca o yüzden lekelenme olabilirmis. Progestan a devam edin. Inşallah verirler. bulamazsanız eğer eşim doktor benim tc nizi verin ona yazdirayim recetenizin fotosunu atarim

Merhaba benim doktorum göbekten yA da koldan yap demişti hangisi sana daha kolay geliyorsa diye.Benim iğnemi eşim yapıyor, siz kendiniz mi yapıyorsunuz çok acımıyor mu ? 9 aya kadar mı böyle sürecek bu
Benim acımıyor sadece sonrasında biraz yanma oluyor ama 2 gündür deri altında top gibi küçük bir beze oldu hem sağda hem solda doktorum bana doğuma kadar kullanacağız dedi eşim yapıyor bana her sabah aynı saatte

Saç dökülmesi oldu bende kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…