• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
merhabalar 😊
henüz her şey için çok erken biliyorum ama ilk gebeliği olmayanlar daha önce hangi süt sağma makinesini filan kullandınız? durum malum 2 ay önce doğum yapan arkadaşımın 400 liraya aldığı süt sağma makinesi şu an 800-900 lira.
daha kimselere de söylemedim kalp atışını duymadan söylemeyi de düşünmüyorum açıkçası😊 sizler nasıl söylediniz eşlerinize 🤣
Manuel alacaksanız mochi veya lancinoh

Merhaba şuan 5+0 dayım. Daha kese gözükmedi beta değerlerim normal. Fakat sırtımda bacaklarımda kasıklarimda karnımda agri var. Normalmidir sizce

Düşük olma korkusunu nasıl atlatırız bilen var mı 🤦🏻‍♀️ ne zaman geçecek bu korku. O kadar telkin ediyorum ama basacikamiyorum galiba
bak ben enerji olaylarına filan inanıyorum😊
bence içindekileri öyle herkese dökme. eşinle paylaş ama tüm korkularınla birlikte. sonrasında her şey güzel olacak diye düşün sağlık işi bu kimin yarın ne olacağı belli bile olmaz. o nedenle bu ilk zamanlarını korkuyla geçirmek neden? hep mutlu ol, olumlama yapmaya çalış. bence her şey çok güzel olacak😊
sağlıcakla

bak ben enerji olaylarına filan inanıyorum😊
bence içindekileri öyle herkese dökme. eşinle paylaş ama tüm korkularınla birlikte. sonrasında her şey güzel olacak diye düşün sağlık işi bu kimin yarın ne olacağı belli bile olmaz. o nedenle bu ilk zamanlarını korkuyla geçirmek neden? hep mutlu ol, olumlama yapmaya çalış. bence her şey çok güzel olacak😊
sağlıcakla
Canim bnim cok sağol icimden surekli olumlu dusunmeye calisiyorum ama icimfe bi ben daha var olumsuz susmuyo 🥴

Evet acaba ne olcak nasıl olcak, cinsiyeti ne olcak kasi kime gözü kime çekecek. Kızım ilk doğduğunda göz rengi benimle aynıydı, sonradan döndü kahveye. Acaba bunu ne olacak diye merak ediyorum yani. Cinsiyet dışında merak ettigim o kadar konu var ki 😬😬 ama içerisinde en erken ogrenebilecegim cinsiyet o yüzden en önce onu öğrenmem lazım 🤣🤣🤣 yoksa ccaaat diye çatlarım 😁
Heehh aynılarını benmde aklımda😁

Düşük olma korkusunu nasıl atlatırız bilen var mı 🤦🏻‍♀️ ne zaman geçecek bu korku. O kadar telkin ediyorum ama basacikamiyorum galiba
Düşünmeyerek. Olumlu olumsuz hiç bir şey düşünmemek galiba. Çünkü olumlu düşünürken bile acaba kötü birsey varmi diye içimizden geçiyor ister istemez o düşünceye yoğunlasiyoruz diye düşünüyorum. Ben şuan forum dışında gebelikte ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Düşünmeye fırsat tanımıyorum kendime. Kızımla bol bol oynuyorum, yürüyüşe çıkıyorum kitap okuyup elime ıhlamuru alıp denizi izliyorum düşüncesiz. Ve gerçekten çok iyi geliyor.

Kızlar progestan reçetesiz satılıyor mu bilen var mı?
Bildiğim kadarıyla hayır satılmıyor hormonal ilaç olduğu için. Ben 2 sene önce kullanırken alamadığım için sağlık ocağında yazdiriyordum. Ama şuan değişti mi bilmiyorum.

İnşallah ya daha marta çok var🙄 Allah'tan Kis çabuk geçiyor
Ya en hüzünlü yanı da şu oluyor bence, zaman hiç geçmiyor gibi geliyor nasıl geçecek bu günler diyoruz ama bir bakıyoruz o kadar çabuk zaman geçmiş ki.... o yüzden canım anneler günü doyasıya yaşayın... Ben ilk hamileligimde çok elhamliydim aman allahim yani dogurmadan depresyonluktum resmen... hep kotu olursa soyleyse boyleyse diye diye birde pandeminin ortasinda gecti gebelik ve dogum.. öyle yaparak kendime de çevreme de zindan etmişim güzelim günleri. O yüzden şu an gönlümce yaşıyorum doya doya.. hic kotu düşünmeden keyfini çıkart cikarta. Kızıma da ufaktan söylüyorum kardeşin burda diye. Arada gelip göbeğime yatıp kadiş diyip öpüyor... baktığımda sanki kızım daha dün karnimdaydi oysa.. şimdi önümüzdeki ay 2 yaşına girecek.. velhasıl zaman çabuk geçiyor, süreci doyasıya yaşayıp keyif alın. Sonra gerçekten çok özlüyorsunuz.

Düşünmeyerek. Olumlu olumsuz hiç bir şey düşünmemek galiba. Çünkü olumlu düşünürken bile acaba kötü birsey varmi diye içimizden geçiyor ister istemez o düşünceye yoğunlasiyoruz diye düşünüyorum. Ben şuan forum dışında gebelikte ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Düşünmeye fırsat tanımıyorum kendime. Kızımla bol bol oynuyorum, yürüyüşe çıkıyorum kitap okuyup elime ıhlamuru alıp denizi izliyorum düşüncesiz. Ve gerçekten çok iyi geliyor.
Evet bnde bos bos swyler dusunmeye çalışıyorum. Sinir bozucu bi durum ya hayirlisiyla atlatalim bu donemi insallah 🤲

Kızlar bi sorum olucak, bu geç döllenme olayını tam kavrayamadım yolk var bebek görünmüyordu ya acaba geç döllenme olabilir mi? Ben ovü ile hamile kaldım. Yumurtlama günümü biliyorum normalde 16 sı olmam gerekirken 19 u pik yaptı 20 si yumurtlamam oldu. Geç döllenme mi sayılıyor?

Kızlar bi sorum olucak, bu geç döllenme olayını tam kavrayamadım yolk var bebek görünmüyordu ya acaba geç döllenme olabilir mi? Ben ovü ile hamile kaldım. Yumurtlama günümü biliyorum normalde 16 sı olmam gerekirken 19 u pik yaptı 20 si yumurtlamam oldu. Geç döllenme mi sayılıyor?
Canım yumurtlama tarihinle hesaplama yaptığında daha iyi sonuç veriyor aslında.

Back