• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ya ben de hemşireyim yoğun bakımdayım şu an için ama sonrası ne olur bilemem o nedenle şart bana elektrikli sağlam bir şey. ben de güzel bi şeyler yapmak istiyorum açıkçası. denememizin 3. ayı bu ay ve hani hep korunduk bunca zaman istemedik. dedik bi baktıralım kendimize nasılız. ben kadın doğuma o ürolojiye. neyse işte onun çift taraflı varikoseli çıktı ağustos 1 de opere olacak. olmadan önce mi versem bilemedim.
yani bir ümidi de yok bu aydan açıkçası. Dr 3 ay sonra gebelik için deneyebilirsiniz diyor opere olduktan sonra. onun kafasında kasım gebeliği var 🤣

Kızlar benim ne annem nede k.validem hamile kalmamı istemiyorlardı çok yiprandigim için bizde şöyle bir karar aldık haniligim belli olmayana kadar kimseye soylemicez ve doğum yapana kadarda cinsiyet ogrenmicez tabiki dayanabilirsek😁 ben dayanamamda o eşimin kararı 🤣

Kızlar benim ne annem nede k.validem hamile kalmamı istemiyorlardı çok yiprandigim için bizde şöyle bir karar aldık haniligim belli olmayana kadar kimseye soylemicez ve doğum yapana kadarda cinsiyet ogrenmicez tabiki dayanabilirsek😁 ben dayanamamda o eşimin kararı 🤣
valla cinsiyet konusunda sana sonuna kadar katılıyorum👌😊

ya ben de hemşireyim yoğun bakımdayım şu an için ama sonrası ne olur bilemem o nedenle şart bana elektrikli sağlam bir şey. ben de güzel bi şeyler yapmak istiyorum açıkçası. denememizin 3. ayı bu ay ve hani hep korunduk bunca zaman istemedik. dedik bi baktıralım kendimize nasılız. ben kadın doğuma o ürolojiye. neyse işte onun çift taraflı varikoseli çıktı ağustos 1 de opere olacak. olmadan önce mi versem bilemedim.
Bence güzel haberini al ondan sonra makineni alırsın biz doğana kadar alışverişte yapmicaz onun için koseye birikim yapmayı düşünüyoruz benm kardesimve varikosel ameliyatı oldu üçüncü ayda eşi hamile kaldı inşallah seninde öyle çabuk olur

Bence güzel haberini al ondan sonra makineni alırsın biz doğana kadar alışverişte yapmicaz onun için koseye birikim yapmayı düşünüyoruz benm kardesimve varikosel ameliyatı oldu üçüncü ayda eşi hamile kaldı inşallah seninde öyle çabuk olur
şu anda daha bat 18. sonuç da 27 çıktı bilmiyorum ben çok heveslendim. motivasyonumu bozmayı hiç istemiyorum 😊

Kız ben valla dayanamam çat diye çatlarım ogrenmezsem.🤣🤣🤣

Bende aynı durumdayım 🙈 daha kalp atışını duymadan cinsiyette aklim
Evet acaba ne olcak nasıl olcak, cinsiyeti ne olcak kasi kime gözü kime çekecek. Kızım ilk doğduğunda göz rengi benimle aynıydı, sonradan döndü kahveye. Acaba bunu ne olacak diye merak ediyorum yani. Cinsiyet dışında merak ettigim o kadar konu var ki 😬😬 ama içerisinde en erken ogrenebilecegim cinsiyet o yüzden en önce onu öğrenmem lazım 🤣🤣🤣 yoksa ccaaat diye çatlarım 😁

şu anda daha bat 18. sonuç da 27 çıktı bilmiyorum ben çok heveslendim. motivasyonumu bozmayı hiç istemiyorum 😊
Hiç moral motivasyon bozma canım 😁 kalp atışını duyduğunda videoya çekebilirsin. Belki o şekilde de haber verebilirsin eşine. Ama eminim eşinizi çok şaşıracak anlattığınız göre kafasında Kasım ayından sonrası için gebelik düşüncesi var. Güzel supriz olur kesin 😁😁 randevu tarihinizi ameliyattan 1 gün önceye alırsanız belki kalp atışını da duyabilirsiniz 6 hafta gibi olur. 🙂

Hiç moral motivasyon bozma canım 😁 kalp atışını duyduğunda videoya çekebilirsin. Belki o şekilde de haber verebilirsin eşine. Ama eminim eşinizi çok şaşıracak anlattığınız göre kafasında Kasım ayından sonrası için gebelik düşüncesi var. Güzel supriz olur kesin 😁😁 randevu tarihinizi ameliyattan 1 gün önceye alırsanız belki kalp atışını da duyabilirsiniz 6 hafta gibi olur. 🙂
vayy gerçekten de güzel fikir😊
bakalım pazartesi nöbetçiyim fırsat bulabilirsem tüm kanlara bi baktırayım doktora sorayım
ama şey de dicem bu alttan bakma işi çok rahatsız edici bir şeye benziyor ne diyosun

Nasıl yani? Bulantı olunca sağlıklı, bulantı olmayınca sağlıksız mi oluyor??
Benim ne ilk gebeligimde nede bu gebeligimde bulantim hiç olmadı. Kızımda gayet saglikli...
Kuzum valla moral oldun. Burda da yazmislar etrafimdakilerde oyle diyor.ilk gebeligimde de bulanti olmamisti ama halsizlik uyku ve bas agrim olmustu sagliksiz oldu gebeligim kalbi durdu. Simdi bu gebeligimde ne uyku ne bulanti hic bi belirtim yok gogus agrisi bile yok ben yine acabalardaydim valla sagolasin insallah hepimizinki sagliklidir da minik meleklerimizi kucagimiza aliriz 🧿

vayy gerçekten de güzel fikir😊
bakalım pazartesi nöbetçiyim fırsat bulabilirsem tüm kanlara bi baktırayım doktora sorayım
ama şey de dicem bu alttan bakma işi çok rahatsız edici bir şeye benziyor ne diyosun
Yok be canım o kadarda kötü vs değil. Sağlık olarak düşün. Bebeğinin sağlığı için zorunlu bir durum olarak bakınca olaya hiç rahatsız vs gelmiyor. Benim 2 gebeligimde planlı gebelik. Karar verdiğimizde doktora gidip tüm kontrolleri yaptıriyorum ve inatçı bir idrar yolu enfeksiyon/mantar sorunu çıkıyor hep. 15 te bir gidip muayene olmam gerekti. Bir süre sonra duyarsız olmaya başladım. Birde ilk gebeligimde düşük tehlikesi olmustu kanamam olunca fakülte acile gittim. Orda kaç doktor gelip muayene etti kim bilir.😱 ama dedim ya sağlık diye düşün rahat ol.

Kuzum valla moral oldun. Burda da yazmislar etrafimdakilerde oyle diyor.ilk gebeligimde de bulanti olmamisti ama halsizlik uyku ve bas agrim olmustu sagliksiz oldu gebeligim kalbi durdu. Simdi bu gebeligimde ne uyku ne bulanti hic bi belirtim yok gogus agrisi bile yok ben yine acabalardaydim valla sagolasin insallah hepimizinki sagliklidir da minik meleklerimizi kucagimiza aliriz 🧿
Canm benim ilk gebeligimde de bunda da bulantim hiç olmadı. Sadece sekerim çok yükseldiğinde hafif bulantı oldu. Ne yiyecekler esyalar koktu ne birsey. Geçen hafta keseyi görmeye gittiğimde doktorum sordu bulantı kusma bas donmesi var mı diye. Hiç yok ilk gebeligimde de hiç olmamıştı zaten dedim. Çok şanslı kesimdensin dedi. Yani eğer bulantı olmaması gebeliğin sağlıksız olduğunun belirtisiyse takinde olduğum doktor hem prof. hemde perinatolog bunu bilir ona göre ek ilaç felan verirdi herhalde dimi. Sadece folik asit kullanıyorum o kadar.
Ek olarak benim bas agrim da yok. Sadece göguste hassasiyetim çok. Sebebini emzirmeye bağlıyorum çünkü kızım 6 tane aynı anda diş çıkarttı. Damakları ağrıyor diye emerken memeyi çiğniyor resmen ondan kaynaklıdır. Öyle ahım şahım kasık agrim yok. Uykum daha çabuk geliyor, kiz hiç yerinde durmuyor ki burda. Bir parka bir denize yoruluyorum hava da sıcak. Tek o belirti var aslında.

Back