- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #12.001
Aaaaaa çok ama çok sevindim senin adınaMerhaba kızlar, Kasım ayında birlikte sürece başlamıştık bu topikte hatırlayan olur mu bilmem beni. Kimyasal gebelikten sonra ufak birkaç süreçten geçtim ve çok şükür şuan hamileyim. Sizlere haber vermek istedim
Teşekkür ederim canım benim. Amin inşallahAaaaaa çok ama çok sevindim senin adınaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kuzum merhaba Allah şifa versin erkek bebeklerde sıkça görülen bir durummuş benim bebektedir böbrek genişlemesi çıktı dün öğrendim 4mm miş doktor kontrol edilmesi gerekiyor dedi ama böyle bi şeyden bahsetmedi kuzenimde de bu sorun oldu 9mm oluşunca doğum yaptı ve şu an bir sorun yok çocuktaKızlar selamlar , burada beraber sevindik beraber üzüldük , sizden dua istemeye geldim
Bebeğimizde böbrek ve mesane büyümesi var, böbrekler etkilenmiş gibi duruyor şant tedavisi ile mesaneden karına bir yol açacaklar idrar oradan çıkacak, şansımız yaver giderse doğuma kadar bu kanal idare edecek. Bu Mübarek Ramazan ayında sizden dua istiyorum. Burada kardeş gibi olduk , dualarınız benim için çok önemli , Allah razı olsun şimdiden
Bana da dün doktor bebek doğum pozisyonu almış bile dedi şuan sorun yok dedi bu erken doğuma sebep olmaz inşallahAmin amin canım bir digeride anterior dedi onuda bilmiyorum ne olduklarını kafaya taktım biraz oğlan çok aşaqi da ama yatay pozisyonda dikey deqil
Çok teşekkür ederim canımm Allah razı olsun inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebeklerimiziKuzum merhaba Allah şifa versin erkek bebeklerde sıkça görülen bir durummuş benim bebektedir böbrek genişlemesi çıktı dün öğrendim 4mm miş doktor kontrol edilmesi gerekiyor dedi ama böyle bi şeyden bahsetmedi kuzenimde de bu sorun oldu 9mm oluşunca doğum yaptı ve şu an bir sorun yok çocukta
Yavrum zaten o zamanı gelene kadar hep pozisyon deqiştiriyo benim kız kaburgamin altına qirmiş oglanda hep altta sezeryan olacak yerde ama 4 5 günde bir yer deqiştiriyo oğlan kız hiç deqistirmiyo hep orda saqlikla hayirla gelsinler inşallah hepimizin yavruları zamanında gelsinlerBana da dün doktor bebek doğum pozisyonu almış bile dedi şuan sorun yok dedi bu erken doğuma sebep olmaz inşallah
Senin adına çok sevindim canımMerhaba kızlar, Kasım ayında birlikte sürece başlamıştık bu topikte hatırlayan olur mu bilmem beni. Kimyasal gebelikten sonra ufak birkaç süreçten geçtim ve çok şükür şuan hamileyim. Sizlere haber vermek istedim
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli sağ salim kucaklarımıza alırız. Biz keseyi gördük çok şükür şimdi sıra minik kalbinde inşallah kalp atışını da duyarızSenin adına çok sevindim canıminşallah sağ saglim kucağına alırsın
Merhaba ilaclar duruyormu acabaArkadaşlar bugun kontrolum vardı şükür doktor beni saldı artık. 10 hafta 1 günlüğüm. İğnrleri bıraktırdı.elimde açılmamış kutu estrofem var progestan dex var sanırım 1 kutu kadar ve biraz da progestan fitil var. İhtiyac sahıbı varsa gelip alabılrcekse beylıkduzunden ucretsiz verebilirim.
Orta kalite embriyorlariniz tuttu mu acaba benimde 4 BC çok endişeliyimBunlar anlayan var mı kızlar
Evet canım 20 haftalığım hemen hemenOrta kalite embriyorlariniz tuttu mu acaba benimde 4 BC çok endişeliyim
Yaa nasıl sevindim orta kalitenin tutması çok düşük diyorlar bide. Allah sagsaglim elinize kavuştursunEvet canım 20 haftalığım hemen hemen
Sağolun Allah razı olsun çift embriyo transferi oldum ben teki tutu. İnşallah sizinde tutarYaa nasıl sevindim orta kalitenin tutması çok düşük diyorlar bide. Allah sagsaglim elinize kavuştursun
İnşallah duyarsın canımTeşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli sağ salim kucaklarımıza alırız. Biz keseyi gördük çok şükür şimdi sıra minik kalbinde inşallah kalp atışını da duyarız
Canımm ben yaptırdım detaylı ultrason 19-23 arası diyorlar ama bence en ideali 21-22 çünkü bebeğin herşeyi gelişmiş oluyor o haftalar , her şeye çok detaylı şekilde bakıyorlar, beyin gelişimi iç organlar , el ayak , parmaklar vs. 40 dakikaya yakın sürüyorKızlar detaylı ultrasona girenler var mı aranızda nasıl geçiyor süreçleriniz hepimiz anneler gruplarına dağıldık
Çok teşekkür ederim canım. Ne zorluklar çektiğimizi birtek biz biliyoruz. Rabbım emeklerimizi boş çıkarmasın. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallahİnşallah duyarsın canımdua edicem senin için hepimiz çok zorlu dönemlerden geçtik inşallah sonuda Güzel olur
Ben geçen hafta girdim sabah 9daha bebek kendini cevirmedigi için o gün iki kere girdik ve cinsiyeti de o an öğrendim o güne kadar hep kendini sakladı yarım saate yakın sürüyor en az muayeneKızlar detaylı ultrasona girenler var mı aranızda nasıl geçiyor süreçleriniz hepimiz anneler gruplarına dağıldık
Canımm ben yaptırdım detaylı ultrason 19-23 arası diyorlar ama bence en ideali 21-22 çünkü bebeğin herşeyi gelişmiş oluyor o haftalar , her şeye çok detaylı şekilde bakıyorlar, beyin gelişimi iç organlar , el ayak , parmaklar vs. 40 dakikaya yakın sürüyor
Ben geçen hafta girdim sabah 9daha bebek kendini cevirmedigi için o gün iki kere girdik ve cinsiyeti de o an öğrendim o güne kadar hep kendini sakladı yarım saate yakın sürüyor en az muayene
Kuzumm hiç korkma Allahın izniyle tekrar gittiğinde bakarlar hiçbir şey yoktur, bazen böyle ultrason bulgusu oluyor , ya cihazdan ya da o anlık oluyor , geçiyor gidiyor , ki tek başına kalpte parlaklık olsa dahi bu bir şeyi etkilemez diyen hekimler varGünaydın canımlar bende dün gittim 19+5 devlet normalde 20 olmadan bakmıyoruz dedi ama sen randevu almışsın ve doktorun yönlendirmiş madem bakalım dedi en bakta herşey iyidi çok şükür kötü bişey demedi hemde daha erken 3 hafta sonra yine gel dedi aleti tam karnımdan kaldırdı geri deydirdi ve kalpte iki tane parlaklık var dedi ben 2li 3lü test yapırmadım şeker yüklemesi de ve down sendromlu gibisinden bi konu açıldı tm anlamadım ama korkuttu sanki beni ne diyeceğimi yapacağımı bilemedim sizde de böyle bişey oldu mu bu parlaklık nedir ne değildir bilginiz var mı ?