2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Amin canım benim inşallah Allah razı olsun dualarım seninle canım Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Amin amin canım benim Rabbim seni de evladını sag salim size baqışlasin hayırlı saqlikli evlatlar dünyaya qelsin inşallah benim detaylı iyi qeçti şükür iyi dedi doktorum bayramdan 1 hafta önce qidicem bide bı ikilemde kaldı gibi doğumla ilgili olucak heralde bu kararsızligi anlayamadık biz

Reactions: ztt
Amin canım benim Allah razı olsun hepimize Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip eylesin hiçbir şey yoktur kuzum Allahın izniyle , bayramdan önce yine gidersiniz içiniz rahatlasın inşallah

Video cekmiştik izledim bı kackez postorior plasenta falan diyo anlayamadım iki çeşit isim syledi riskli doğum heralde olucak inşallah iyi olsun Rabbim evlatlarimizi bizlere baqişlasin

Reactions: ztt
Video cekmiştik izledim bı kackez postorior plasenta falan diyo anlayamadım iki çeşit isim syledi riskli doğum heralde olucak inşallah iyi olsun Rabbim evlatlarimizi bizlere baqişlasin
Posteriorda olması sorun değildir kuzum benimki de posteriorda , sen hiç canını sıkma Allahım bizleri yavrularımıza kavuştursun inşallah

Tmm gördüm yorumunu Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin cnm dualarımız seninle

MERHABA CANIMELİNİZDE İLAÇ VAR MI?

Canımm tebrik ederim , Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…