- 28 Eylül 2023
- 268
- 433
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #12.021
Yavrucum hiç korkma Allah'ın izniyle hiç birşey olmicak benim kuzenimin bebeqinde var dedi doktor son ana kadar şükür doğumdan önce geçmiş dediler perinotolojiye qitti çok iyi bı doktor burda oda korkulcak bişey kalmamiş dedi şukur dünyaya qeldi ve çok saqlikli tabiki ufak tefek şeyler olacak ama Allah'ın izniyle hiç birşeyi yoktur bebeqinin banada %90 herşey çok iyi duruyo ama tabi bilemeyiz Allah'ın işidir dua edin dedi çıkmadan biz oda benim 3 haftadır aklımda kaldı ve detaylida qörduk oqlumun boynuna 1 sefer kordon dolanmiş qibi duruyo kayınvalidem çok korktu ama ben Allah'a bıraktım herşeyi o bilir qözumuzle qoremiyoruz elimizle tutamiyoruz şuan benim onlara yapacak hiç birşeyim yok ama sadece stresten uzak durmaya çalışıyorum bu aralarda çok duyqusalim herşeye aqliyorum yavrularım hemen etkileniyor o yüzden artık stres yapmak da istemiyorum ben daha doqru duzgun hiç birşey almadım 1 2 takım biseyler aldım oda hevesim kırılsın diye hala daha korkuyorum bişey olur diye hiç iyi geçmiyor hamileliğim hergun bişey çıkıyor o yüzden bende Allah'a bıraktım o herşeyi bizden daha iyi bilir kendini yıpratma bebişin hemen hissediyor ben sizden daha ondeyim diye şuan onları fark edebiliyorum aqlayinca hareketleri kayboluyo bebeklerimin o yüzden üzmeyin kendinizi boşa bende hiç bir test yapmadım şeker yuklemeside yapmicam zaten benim insülin direncim yüksek ben komaya qirerim onuda yapmicam Allah'a emanetlerGünaydın canımlar bende dün gittim 19+5 devlet normalde 20 olmadan bakmıyoruz dedi ama sen randevu almışsın ve doktorun yönlendirmiş madem bakalım dedi en bakta herşey iyidi çok şükür kötü bişey demedi hemde daha erken 3 hafta sonra yine gel dedi aleti tam karnımdan kaldırdı geri deydirdi ve kalpte iki tane parlaklık var dedi ben 2li 3lü test yapırmadım şeker yüklemesi de ve down sendromlu gibisinden bi konu açıldı tm anlamadım ama korkuttu sanki beni ne diyeceğimi yapacağımı bilemedim sizde de böyle bişey oldu mu bu parlaklık nedir ne değildir bilginiz var mı ?