-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.961
Evet bi kaç gün önce erkek olduğunu öğrendimMeraba kızlar cinsiyetleri ogrendinizmi
13 haftalikken erkeğe benziyo dendi daha gitmedim kendi dokturumaEvet bi kaç gün önce erkek olduğunu öğrendimsiz
Geçmiş olsun benim hafif şişme gördü sıvı varmı yok mu bilemeyiz dedi başka tedavi önermedi düşük riski var diyorlar kafam çok karışık doktora güvenmek istiyorumHidrosalpenks. Tüplerde sıvı birikmesi
Histereskopi olmanız gerektiğini neye dayanarak söyledi mesela bana gerek görmediHidrosalpenks. Tüplerde sıvı birikmesi
Bizde güvenç beye başladık olumlu mu geçti sizin fikir almak istiyorumBizde Güvenç karlikaya doktorumuz .. insAllah guzel sonuclar alırızbelirti bisey var mı sizde ?
Rahimdeki sıvı tüplerden mi başka bir sebepten dolayı mı kontrol etmek için histereskopi yapılmıştı.Histereskopi olmanız gerektiğini neye dayanarak söyledi mesela bana gerek görmedi
YAMi rahim de sıvı olduğunu rAhim filminde gördü değil miRahimdeki sıvı tüplerden mi başka bir sebepten dolayı mı kontrol etmek için histereskopi yapılmıştı.
Ultrason kontrollerinde görüyorduYAMi rahim de sıvı olduğunu rAhim filminde gördü değil mi
YAMi rahim de sıvı olduğunu rAhim filminde gördü değil
Çok sağolun cevaplarınız için tüp bebek yapacağız bu şekilde bebek düşebilir de düşmeyebilir de doktor böyle başlayalım dedi ama ben yine fikir almak istedim tekrar tşk ederimUltrason kontrollerinde görüyordu
Ne demek canım araştırmak lazım tabii ki süreç kolay değil sonuçta. İnşallah en kısa sürede sorunsuz atlatırsın ve pozitif sonuçlar alırsın.Çok sağolun cevaplarınız için tüp bebek yapacağız bu şekilde bebek düşebilir de düşmeyebilir de doktor böyle başlayalım dedi ama ben yine fikir almak istedim tekrar tşk ederim
YAMi rahim de sıvı olduğunu rAhim filminde gördü değil
Çok sağolun cevaplarınız için tüp bebek yapacağız bu şekilde bebek düşebilir de düşmeyebilir de doktorUltrason kontrollerinde görüyordu
allah razı olsunNe demek canım araştırmak lazım tabii ki süreç kolay değil sonuçta. İnşallah en kısa sürede sorunsuz atlatırsın ve pozitif sonuçlar alırsın.
Merhaba canım ben henüz hiç birşey almadım ama 2 beşik almayı düşünüyorum bir mobilya birde küçük odada bakmak için eltim civilden alıp kullanmıştı park beşik baya memunundu ama markasını hatırlamıyorum tamMerhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum anne yani park besik almayı düşünüyorum biraz araştırdım ama kafam çok karıştı iyi olduğunu bildiğiniz markalar varsa önerir misinizherkese şimdiden çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımMerhaba canım ben henüz hiç birşey almadım ama 2 beşik almayı düşünüyorum bir mobilya birde küçük odada bakmak için eltim civilden alıp kullanmıştı park beşik baya memunundu ama markasını hatırlamıyorum tam
Amin canım benim inşallah Allah razı olsunRabbim yardımcınız olsun inşallah şifasini versin bende sabah detaylı ultrasona qireceqim banada dua edin inşallah bebeklerimde sıkıntı çıkmasin Rabbim hepimizin evlatlarını korusun saqlikla dünyaya qetirsin inşallah
Canımmm Rabbim şifa versin inşallah düzelir durum ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınKızlar selamlar , burada beraber sevindik beraber üzüldük , sizden dua istemeye geldim
Bebeğimizde böbrek ve mesane büyümesi var, böbrekler etkilenmiş gibi duruyor şant tedavisi ile mesaneden karına bir yol açacaklar idrar oradan çıkacak, şansımız yaver giderse doğuma kadar bu kanal idare edecek. Bu Mübarek Ramazan ayında sizden dua istiyorum. Burada kardeş gibi olduk , dualarınız benim için çok önemli , Allah razı olsun şimdiden