2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben de öyle ama ben gebe kaldığımdan beri hiçbir sorun yaşamadım çok şükür kusma mide bulantısı tiksinme bunlardan hiçbiri olmadı hatta bebeğin hareketlerini hissedene kadar kendime hamile bile diyemedim yani karnım daha yeni yeni çıkmaya başladı zaten

Günaydın kızlar. Size sürprizim var. 3 aylık olduk çok şükür. Dün cinsiyet öğrenmeye doktora gidince bizi büyük şoka uğrattı doktor. İkizlerimin olacağını öğrendik. 3 ay sonra bebişimin değil bebislerimin olacağını öğrendim.ikiz annelerine bisey sormak istiyorum. Prolutex iğneyi kaçıncı haftaya kadar kullandınız. Kontrolden önce doktorum bıraktırmıştı sonra ikiz olduğunu öğrenince 1 ay daha devam edelim dedi

Ayyyy maşallah yaaaa sağlıkla gelsinler inşallah çok ama çok sevindim canım

Sizin adiniza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin duygulandım ağladım darısı başıma olsun inşallah

Reactions: ztt
Benimde ikiz doktorun ayarliyo zaten onu benim doktorum 3 aydan sonra prolutexten proluton depot ignesine baslatti 31 haftamdayim halen devam ediyorum doguma kadar devam dedi 4 gunde bi vuruluyorum zaten bakalim hayirlisi bu zamana kadar geldik

Benimde ikiz doktorun ayarliyo zaten onu benim doktorum 3 aydan sonra prolutexten proluton depot ignesine baslatti 31 haftamdayim halen devam ediyorum doguma kadar devam dedi 4 gunde bi vuruluyorum zaten bakalim hayirlisi bu zamana kadar geldik
Ben ilk günden beri kullanıyorum. 3 ay kontrolde tam bırakacaktı ki ikiz olduğunu görünce doktor 1 ay daha kullanalım sonrasına bakacaz dedi. Doğuma kadar olmasa bari hergun oluyorum bide ben

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah az kalmış sizin. Darısı bizlere

Ben ilk günden beri kullanıyorum. 3 ay kontrolde tam bırakacaktı ki ikiz olduğunu görünce doktor 1 ay daha kullanalım sonrasına bakacaz dedi. Doğuma kadar olmasa bari hergun oluyorum bide ben
İkizleri riskli goruyolar o yuzden daha dikkatli davraniyolar ben 2 emriyo koydurtmustum basindan belliydi cok guzel ama alisveris yaptigimda herseyden 2 tane rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallh

İkizleri riskli goruyolar o yuzden daha dikkatli davraniyolar ben 2 emriyo koydurtmustum basindan belliydi cok guzel ama alisveris yaptigimda herseyden 2 tane rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallh
Öyle..Bende şimdiye kadar 1 tane alıyodum. İkiz olduklarını öğrenir öğrenmez 2 tane aldım aynısından. Çok güzel onlar için alışveriş yapmak. Amin inşallah herkese nasip olsun inşallah

Merhaba canım, 3 aylık olana kadar dr. İkinci keseyi nasıl görmemiş.

Merhaba canım, 3 aylık olana kadar dr. İkinci keseyi nasıl görmemiş.
Bizde anlamadık canım..2 farklı doktora göründüm 6. Ve 8. Haftada hep tek kese göründü. Hamileliğin başında da beta değerlerim hep normaldi hatta son testte %65 falan artmıştı. Ikizlerdeki gibi cok yüksek değerler görmedim ben. 12 de cinsiyet ve genel kontrol için gidince cift yumurta ikizi olduğunu gördü doktor..oda şok oldu bizde..şükürler olsun rabbime ne diyim ki 1 tane isterken 2 tane nasip etti

Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Resmen mucize olmuş

Canım bende tüp bebek tedavisine başlayacaktım ama sol yumurtalığımda 2 tane kist olduğu için ve birinin boyutu 9 dendi laporoskopik ameliyat olmam gerekiyormuş o kistleri alıp temizlemem lazım dedi o yüzden iğnelere başlayamadım. Ameliyattan ne kadar süre sonra iğnelere ve tüp bebek tedavisine başlatırlar bilgin var mı

Benimde basit kist dendi iyi huylu olduğunu söyledi bi kaç yapılan test sonucunda

Kızlar merhaba biz sabah doquma qireceqiz dualarınızı eksik etmeyin inşallah bebişler qelmek istiyorlar beni biraz yordular doktorum yarın yapalım dedi artık bacaklarım kalçalarima kadar ödem oldu herşeye dikkat etmeme rağmen kendim hiç bir şey yapamaz hale qeldim ve oqlum kanala qirmiş artık buqün qörduk şimdi 35+2 olduk hayırlısıyla sabah yavrularima kavuşacagim Rabbim sizlerinde emeklerini boşa cikarmasin inşallah

Vayyy bere nerden nereye sağlıcakla gelsinler inşallah annesi Rabbim bir avazda kurtarsın dualarım seninle

Reactions: ztt
Canımm sağlıkla hayırla güzellikle gelsinler inşallah , maşallah size yine bizi bilgilendir inşallah müsait olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…