- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.921
Geçmiş olsun canım ihmal etme Allah korusun evde tek kaldığında başını falan bı yere çarparsin tansiyonunda çok düşmüş senin şuan nasilsinKızlar sizin tansiyonlar nasıl benim iki qundur çok düşük bir önceki qün bayıldım dün aksamda kendimden qeçtim çok halsizleşiyorum kalbim çok yoruluyo doktora daha qidemedim tansiyonum 8/5 oluyor
Yok yok canımHa iyi tamam ozaman bende ayrı bı maden suyu var duymadım hiç diyom araştırdım bişey bulamıyorumAllah razı olsun canım benim inşallah hepimiz saqlikla hayırla alalım kucaqimiza
Şuan iyi canım saolasin ama fazla gezinmiyorum yoksa aniden qeliyo nezaman qelceqini bilmiyorum korkuyorum artık dün serum yedim diye uyuyana kadar sersem qibiydim buqunde yuruduqumde düz yuruyemiyorum hala daha etkisi devam ediyor qibi zaten kaynanamlara altlı üstlü oturuyorum anahtar falan hep kapıda almıyorum içeri bişey olursa diyeGeçmiş olsun canım ihmal etme Allah korusun evde tek kaldığında başını falan bı yere çarparsin tansiyonunda çok düşmüş senin şuan nasilsin
Tamam canımYok yok canıminşallah bir daha da olmasın dikkat et kendine senden de Allah razı olsun canımm inşallah hepimiz sağlıcakla
Sen yinede dikkat et canım benim benimŞuan iyi canım saolasin ama fazla gezinmiyorum yoksa aniden qeliyo nezaman qelceqini bilmiyorum korkuyorum artık dün serum yedim diye uyuyana kadar sersem qibiydim buqunde yuruduqumde düz yuruyemiyorum hala daha etkisi devam ediyor qibi zaten kaynanamlara altlı üstlü oturuyorum anahtar falan hep kapıda almıyorum içeri bişey olursa diye
Olur canimSen yinede dikkat et canım benim benim
Canımm iyiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyorCanım kızlar bu topiğe girmedim bayadır. Nasılsınız
Kız mı13+3 de benim
İyiyim canım bende. Bu hafta ilaçlarım bitti dün kontrolüm vardı her şey yolunda çok şükür. Bi kızım vardı bir de oğlum olacakmışCanımm iyiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Ayy maşallah canım benimm çok sevindim çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinİyiyim canım bende. Bu hafta ilaçlarım bitti dün kontrolüm vardı her şey yolunda çok şükür. Bi kızım vardı bir de oğlum olacakmışSizler de durumlar neler
Sağlıkla kucağına al canım inşallah. İyi olmana sevindim. Maşallah kocaman olmuşAyy maşallah canım benimm çok sevindim çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizde de iyi canımm hamdolsun ben de 16. Haftadayım hemen hemen , benim de bir oğlum oluyormuş Allahın izniyle
Amin canım benim hepimiz inşallah hayırlısıyla gebeliğimizi tamamlayalım , Rabbim aklından kalbinden bebiş geçen herkese de hayırlısıyla nasip etsinSağlıkla kucağına al canım inşallah. İyi olmana sevindim. Maşallah kocaman olmuş
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinAmin canım benim hepimiz inşallah hayırlısıyla gebeliğimizi tamamlayalım , Rabbim aklından kalbinden bebiş geçen herkese de hayırlısıyla nasip etsinevet canım ne ara 4 ay bilemedim ya vakit hızlı geçiyor cidden
Canımm merhabalar maşallahMerhabalar benim de FETAL DNA Sonucum çıktı kızım oluyormuş
Çok teşekkür ederim canım çok sağolCanımm merhabalar maşallahRabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin , sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Canim merhaba doktora gittim bugun miniklerimin ikiside tutunmus ikiz hamileyimAyyyyy maşallah canım sorunsuz ilerlesin inşallahmevlam her daim yüzünü güldürsün
Rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallahCanim merhaba doktora gittim bugun miniklerimin ikiside tutunmus ikiz hamileyimikisininde kalp atisini gorduk cok sukur ama daha cok kucuguz 6. Haftamizin icindeyiz