- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.941
Aminn hepimizin insallahRabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah
Yaaaa çok ama çok sevindim mevlam sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallahCanim merhaba doktora gittim bugun miniklerimin ikiside tutunmus ikiz hamileyimikisininde kalp atisini gorduk cok sukur ama daha cok kucuguz 6. Haftamizin icindeyiz
Ay masallah cok sevindim kac haftalik oldun daha biz yolun basindayizYaaaa çok ama çok sevindim mevlam sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallahbende cinsiyetini öğrendim bi kızım olacakmış
14 haftalık olacağım bu geceAy masallah cok sevindim kac haftalik oldun daha biz yolun basindayiz
Ay masallah parmaginimi emiyor o kuzucuk
Evet çok değişik geldi bize bu hareketi doktor özellikle yakına aldı bizde video çekmiştik anı olacak hepsiAy masallah parmaginimi emiyor o kuzucuk
Cok guzel gercekten nice nice saglikli anilariniz olsun insallahEvet çok değişik geldi bize bu hareketi doktor özellikle yakına aldı bizde video çekmiştik anı olacak hepsi
Amiiinnn amiiinnn allah razı olsun hepimiz bu mutlu sonu yaşayalım inşallahCok guzel gercekten nice nice saglikli anilariniz olsun insallah
Insallah canim bu sabah uyandigimda fitilin kalintilari toprak rengi olarak akti halende varAmiiinnn amiiinnn allah razı olsun hepimiz bu mutlu sonu yaşayalım inşallah
Tüpnüzle alakalı sorununuz meydiOpuyu Kübra Boynukalın yaptı, histereskopiyi Güvenç Karlıkaya yaptı ilk transferimi o yaptı başarısız. Tüp laparoskopiyi Çapada yaptırdım. Embriyolarımı Liv hospitale taşıdım oradaki transferim tuttu 2 aylıkken embriyo kaynaklı sanırım gelişimi durdu. Şimdi bi sonraki reglimi bekliyorum tekrar transfer için. İnşallah mutlulukan uçacağın haberler alırsınAllah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Nasıl oldun canım durumun nasılInsallah canim bu sabah uyandigimda fitilin kalintilari toprak rengi olarak akti halende vardoktoruma yazdim kirmizi olursa acile git dedi burda basina oyle bir durum gelen varmiydi acaba?
Hafif arada lekem yine geliyor.Nasıl oldun canım durumun nasıl
Canım hayirlisi olsun inşallah benimde ikizlerim var 19+2qün olduk çok şükür ben direk kanama yaşadım hemde çok fazla ikiz olduqunuda bilmiyordum acilde tek qorundu 6 haftalıkken bende yaşadım bunu 8.haftaya kadar böyle oldu ama doktorum bana hiç kalkma hiç birşey yapma dedi benim kanama alanimda fazlaydı her defasında vajinal ultrason oldu 8haftalik olunca kesildi çok şükür 9.haftamda qittik karından bakıldı artık sadece korkma ilaçlarını iyi kullan zaten nasibinde varsa dururlar seninle bak benim nasibinde bu qune kadar qelmek varmış bu qunu qörduk şükür umudunu kaybetme benim bı kızım bı oqlum olcak inşallah hayırlısı olsunHafif arada lekem yine geliyor.
Hastaneyi aradim dediler kahverengi ve azsa bisey deil pembe ve kirmiziya donerse hemen bizi ara dedi stres yapiyor insana yani lekem cok az ama sikinti veriyor bana
Canımm geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı olmadan geçsin bu süreç , hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin RabbimHafif arada lekem yine geliyor.
Hastaneyi aradim dediler kahverengi ve azsa bisey deil pembe ve kirmiziya donerse hemen bizi ara dedi stres yapiyor insana yani lekem cok az ama sikinti veriyor bana
Ay masallah buyumussunuz artik benim kizimda olan hamileligimde cok kanamali gectigi icin travma olusmus bende azda olsa stres yapiyor ama dedigin gibi nasipte varsa Allah koruyor.Canım hayirlisi olsun inşallah benimde ikizlerim var 19+2qün olduk çok şükür ben direk kanama yaşadım hemde çok fazla ikiz olduqunuda bilmiyordum acilde tek qorundu 6 haftalıkken bende yaşadım bunu 8.haftaya kadar böyle oldu ama doktorum bana hiç kalkma hiç birşey yapma dedi benim kanama alanimda fazlaydı her defasında vajinal ultrason oldu 8haftalik olunca kesildi çok şükür 9.haftamda qittik karından bakıldı artık sadece korkma ilaçlarını iyi kullan zaten nasibinde varsa dururlar seninle bak benim nasibinde bu qune kadar qelmek varmış bu qunu qörduk şükür umudunu kaybetme benim bı kızım bı oqlum olcak inşallah hayırlısı olsun
Amin canim cok tesekkur ederim hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahCanımm geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntı olmadan geçsin bu süreç , hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin Rabbim
Hayırlısı olsun inşallah bak senin tecruben varmış benim ilk çocuklarım Rabbim herkese hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin inşallahAy masallah buyumussunuz artik benim kizimda olan hamileligimde cok kanamali gectigi icin travma olusmus bende azda olsa stres yapiyor ama dedigin gibi nasipte varsa Allah koruyor.
Ay benimde bir erkek bir kiz olsun insallah
Aminn aminn insallah hepimize saglikla kucagimiza aldigimiz gunleride gostermeyi nasip etsinHayırlısı olsun inşallah bak senin tecruben varmış benim ilk çocuklarım Rabbim herkese hayırlı saqlikli evlatlar nasip etsin inşallah