-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.901
Maalesef ögrenemedim daha test sonucunda soyleyecekmis doktor garanti olsun diye 13+1 deyimKızlar var mı aranızda cinsiyet öğrenen
Ne zaman test sonucu bende gitmedim cinsiyet için bu hafta bi şansımı denemek istiyorumMaalesef ögrenemedim daha test sonucunda soyleyecekmis doktor garanti olsun diye 13+1 deyim
Biz öğrendik canım , 13+6 da netleştiKızlar var mı aranızda cinsiyet öğrenen
Ben geçen hafta gitmiştim 15 günü bulabiliyormus o zmn öğreniriz dedi bekliyoruz bakalım , sağlıklı olsunda bütün bebişlerNe zaman test sonucu bende gitmedim cinsiyet için bu hafta bi şansımı denemek istiyorum
Ben geçen hafta gitmiştim 15 günü bulabiliyormus o zmn öğreniriz dedi bekliyoruz bakalım , sağlıklı olsunda bütün bebişlerNe zaman test sonucu bende gitmedim cinsiyet için bu hafta bi şansımı denemek istiyorum
Hayırlı olsun çok sevindimBiz öğrendik canım , 13+6 da netleştiinşallah bu kontrolde belli olur senin de , kaç hafta olmuştu ?
Çok teşekkür ederim , öyle tabi ki Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin önemli olan o sizi de tebrik ederimm hayırlı olsun inşallahBen geçen hafta gitmiştim 15 günü bulabiliyormus o zmn öğreniriz dedi bekliyoruz bakalım , sağlıklı olsunda bütün bebişlercinsiyetin hiç bir önemi yok
Hayırlı olsun çok sevindim
13+3 de benimBiz öğrendik canım , 13+6 da netleştiinşallah bu kontrolde belli olur senin de , kaç hafta olmuştu ?
Maşallah canım13+3 de benim
Biraz zaman geçmiş ama bunun sebebi neymiş hatırlıyor musunuz ? Benim transferin 3. Günü aynı durum bende de var şimdi araştırırken gördüm yaziniziŞey birşey daha soracağım ben hepinize :)
Transfer sonrası vajinada ağrı ve yanma oldu mu sizde de benşm hiç böyle olmaz bugün olmaya başladı su içiyorum lavaboaya gidiyorum 2 litre su içtim hafifledi sanki enfeksiyon falan olabilir mi acaba ama antibiyotik kullanıyorum....
Canım selamlar süreciniz transferiniz hayırlı olsun inşallah , mutlu haberler almanız dileğiyleMerhaba herkese aranızda yeniyim dün trasfer oldum 5. Gün çift embriyo herhangi belirti yok şuan bu normal mi
Tşk ederim inşallah hayırlısıyla sizin transfer ne zaman olduCanım selamlar süreciniz transferiniz hayırlı olsun inşallah , mutlu haberler almanız dileğiyletamamen normal canım ben de 6-7 gün hiçbir belirti hissetmemiştim hiç aklında soru işareti kalmasın
Rica ederim amin inşallahTşk ederim inşallah hayırlısıyla sizin transfer ne zaman oldu
Canımm çok geçmiş olsun ya tansiyon düşüklüğü gebelikte normalmiş ben de bazı sabahlar 8/4 uyandım ama yine de bir doktora danışmakta fayda var isterseniz gidin , bir de günlük tuzlu maden suyu vs iç istersen biraz elektrolit dengeler tansiyon düzenlerKızlar sizin tansiyonlar nasıl benim iki qundur çok düşük bir önceki qün bayıldım dün aksamda kendimden qeçtim çok halsizleşiyorum kalbim çok yoruluyo doktora daha qidemedim tansiyonum 8/5 oluyor
Gittim doktora yavrum buqün sabah 11 buçukta yine öyle bayıldım kendimden qeçtim eşim qeldi hemen qöturdu önce serum verdiler doktor normal deqil dedi serumla biraz kendime qeldim akşam yemekten sonra birdaha oldu bu sefer bayılmadim tansiyonum düşüyo ama bu senin dediğin tuzlu maden suyunu hiç duymamiştim nereden bulabilirim acaba birde doktorumuz cinsiyetlerinide syledi bir kız biri oqlan dedi Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar etsin hepimizinkini inşallah panik atakta var daha çok kötü oluyorumCanımm çok geçmiş olsun ya tansiyon düşüklüğü gebelikte normalmiş ben de bazı sabahlar 8/4 uyandım ama yine de bir doktora danışmakta fayda var isterseniz gidin , bir de günlük tuzlu maden suyu vs iç istersen biraz elektrolit dengeler tansiyon düzenler
Geçmiş olsun canım benim ya inşallah bir daha sıkıntı olmasın , normal maden suyuna kuzum ekle hatta limonla falan churchill yapıyorlar ya o gibiGittim doktora yavrum buqün sabah 11 buçukta yine öyle bayıldım kendimden qeçtim eşim qeldi hemen qöturdu önce serum verdiler doktor normal deqil dedi serumla biraz kendime qeldim akşam yemekten sonra birdaha oldu bu sefer bayılmadim tansiyonum düşüyo ama bu senin dediğin tuzlu maden suyunu hiç duymamiştim nereden bulabilirim acaba birde doktorumuz cinsiyetlerinide syledi bir kız biri oqlan dedi Rabbim hayırlı saqlikli evlatlar etsin hepimizinkini inşallah panik atakta var daha çok kötü oluyorum
Ha iyi tamam ozaman bende ayrı bı maden suyu var duymadım hiç diyom araştırdım bişey bulamıyorumGeçmiş olsun canım benim ya inşallah bir daha sıkıntı olmasın , normal maden suyuna kuzum ekle hatta limonla falan churchill yapıyorlar ya o gibiay maşallah canım benim Rabbim bağışlasın bebeklerini sağlıcakla kucağınıza alın
Bizimkisi edepli çıktı kendini gostermiyorKızlar var mı aranızda cinsiyet öğrenen
Öncelikle tedavin hayırlı olsun canımMerhaba herkese aranızda yeniyim dün trasfer oldum 5. Gün çift embriyo herhangi belirti yok şuan bu normal mi