• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim ben de ikinci transferimde yaşamıştım bu durumu bence sevinmelisin sagliksizmis ki kendiliğinden gitmiş , hep böyle olmuyor embriyolar maalesef hepsi faklı farkli dolleniyor bu kötü ama diğerleri iyi olabilir
Evet haklısın aslında. İnşallah içlerinden iyi olanlar çıkacak 🙏🏻
Merhaba benimde ilk transferim öyle oldu, şimdi 3. Denemem pozitiv şukur, genetiği bozuk embrionmuş demek, inşAllah ikinci denemende güzel haberlerini alırız🤲🏻
Ay gerçekten bana umut oldun. Peki seninde bütün transferlerin aynı ayda oluşan embriyolardan mıydı canım ?İnşallah bende senin gibi güzel sonuca ulaşırım 🤲🏻🤲🏻

Of öyle düzenli yükselip düşmesi de ayrı zordur, benim ilk testte yüksek değildi b hcg, buna rağmen yıkıldım. Bir test istemedi doktorum, senden istedi mi? Bildiğim kadarıyla aynı sorun tekrarlarsa isteniyor. Bana da ister Aralık'ta yapalım istersen bekle sen nasıl istersen dedi, rahmi dinlendirmeni de öneririm dedi. Ben psikolojik olarak biraz dinlenmek istedim, süreç çok inişli çıkışlı 🙁
Banada aynı şekilde sorun tekrarlarsa test isticem dedi canım. Çok haklısın aslında yorucu bir süreç. bir ay bekleyip dinlenmek iyi fikir bencede ❤️

Benimde 4. Günüm bugün 😌 Hafiften regl sancısı gibi ağrım oluyor bazen, göğüslerde şişlik oldu. Bana da korku geliyor arada ya olmazsa diye ama olumlu düşünmeye çalışıyorum 🌸 Genellikle yatıyorum dinleniyorum. Rabbim bu yoldaki herkesin kucağına sağlıklı bebiş versin 🤍
Günde 1 kez prolutex iğne ve ecopirin, sabah akşam Duphaston, 3 kere de progestan fitil kullanıyorum. Belki de ilaçların etkileridir 🤷🏻‍♀️
İnşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur kuzum seninde hayırlı olsun transferin kaçıncı gün kaç embriyo konuldu kuzum?

Ay gerçekten bana umut oldun. Peki seninde bütün transferlerin aynı ayda oluşan embriyolardan mıydı canım ?İnşallah bende senin gibi güzel sonuca ulaşırım 🤲🏻🤲🏻
İnşAllah canım, hayır bende zaten yumurta sayı fazla oluyor 5.gune 2-3ü kalıyor, 28 yumurtam toplanmiştı en son, 5.gune 3ü kaldı, genetik incelemeye gönderdik ikisi saglam geldi, sağlam gelen AB kaliteli embrionu transfer ettik tutmadı, bu tutmaz dediğim BC kalite embrion tuttu. Yani kismet doktorum bu embrionu genetiğe göndermeğe gerek yok AB kalitelileri gonderelim demişti, ama bir umut gonderdik ve sağlam cıktı. Son embrionumdu kalan. Allahım kucagımıza almayı da nasip etsin🤲🏻

Hayır kimyasaldan sonra doktorumu değiştirdim yeniden başka bir yerde başladım zaten embriom kalmamıştı orda

İnşAllah canım, hayır bende zaten yumurta sayı fazla oluyor 5.gune 2-3ü kalıyor, 28 yumurtam toplanmiştı en son, 5.gune 3ü kaldı, genetik incelemeye gönderdik ikisi saglam geldi, sağlam gelen AB kaliteli embrionu transfer ettik tutmadı, bu tutmaz dediğim BC kalite embrion tuttu. Yani kismet doktorum bu embrionu genetiğe göndermeğe gerek yok AB kalitelileri gonderelim demişti, ama bir umut gonderdik ve sağlam cıktı. Son embrionumdu kalan. Allahım kucagımıza almayı da nasip etsin🤲🏻
Anladım canım. Bakalım benimde dondurulmuş embriyom var 4 tane. Bende genetiğe gönderilmesini isticem. Amin inşallah isteyen herkese nasip olsun 🤲🏻❤️

Ay çok gerginim kızlar ya belirtim olmaması beni çok üzüyor, eğer gebelik olursa ki inşallah olur belirti olmuyormuş diye bas bas bağıricam burda .
Canımm hiç gerilme her beden farklı herkesin her duruma vereceği fiziksel tepki farklı belirti hiç olmayabilir de bence 😍 Rabbim pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin ❤️❤️

Canımm hiç gerilme her beden farklı herkesin her duruma vereceği fiziksel tepki farklı belirti hiç olmayabilir de bence 😍 Rabbim pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin ❤️❤️
Amin canim benim hepimize inşallah, dün gece hesap yaptım Ağustos ayından bu yana 130 bin TL harcamış 😔 üzüldüm kendi kendime, eşime kendime çocuğumuz olsun diye nasıl çabalıyoruz çalışıyoruz , ,Allah'ım hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla.

Amin canim benim hepimize inşallah, dün gece hesap yaptım Ağustos ayından bu yana 130 bin TL harcamış 😔 üzüldüm kendi kendime, eşime kendime çocuğumuz olsun diye nasıl çabalıyoruz çalışıyoruz , ,Allah'ım hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza alalım sağlıkla.
Amin canımm , o kadar haklısın ki bizim de tüp bebek sürecimiz maddi olarak yordu bizi , Rabbim bu yolda hepimize kuvvet versin inşallah maddi manevi zor ama sonu güzel olsun yeter ki 🤲🏻 amin canım Rabbim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻❤️

Olsun sen lavaboya kalktığında salonu yavaşca tur at çokta uzun durma ayakta kuzum
Geldiğimden beri evin içerisinde yürüyorum zaten biraz biraz 🤗🤗
Kızlar çok şükür değerim 30.7 cikti🐣 hoş geldin bebegim
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah 🥳
Kızlar o kadar çok kendimi dinliyorum ki engel olamıyorum nasıl gecicek bilmiyorum Allah yardımcımiz olsun, Allah ol derse olucak bizim yapabilcegimiz bişey yok maalesef dua edelim hepimiz kavusalim bebeklerimize , çok yoruldum çok yiprandik inşallah sağlıkla tutunsunlar ve sağlıkla kucaklarimiza alalım .
Canım sen sakın kalmazsan olacağı varsada plmayacak Allah korusun çok çok paniksin
Ay çok gerginim kızlar ya belirtim olmaması beni çok üzüyor, eğer gebelik olursa ki inşallah olur belirti olmuyormuş diye bas bas bağıricam burda .
Lütfen bunu kendine yapma
Herkesin süreci bitçesi zorlu oluyor ama kendine şuan yazık ediyorsun lütfen bak sakin kal biraz

7bd67877f79d7b20b60c2f63b023484e.webp

Günaydın çiçekler nasılsınız..... 🌺🌺🌺🌺
benim bugün 3.cü günüm hiç bir belirti yok kendimi yine çok dinlememeye çalışıyorum dün annem geldi onunla sohbet edip vakit geçirmeye çalışıyorum....

Back
X