• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah kuzum sana ve buradaki bütün arkadaşlara kanda pozitifi görmek nasip olsun 🙏🏻❤️ ondan sonra kaset testi yap tarihi de yaz arkasına öyle sakla ben oğlumda öyle yapmıştım 😍
Ayy canim ağzından bal damlıyor Aminn hepimizde nasip olsun inşallah seve seve saklayacağımmmm❤🧿🙏

Transfer olan canlarım durumlar nedir belirtileriniz var mı? Benim bugun 6.günüm çok tatlı iğne batması oluyor ama çok hafif bide sol bacağıma ağfı giriyor bunlar iyi bişi mi? Bide göğüsüm çok şişti ilaçlardan galiba hassasiyeti pek yok dün geceden beri korku sardı içimi olmadı diye 🥺🥺 belirtisi olan var mı
Benimde 4. Günüm bugün 😌 Hafiften regl sancısı gibi ağrım oluyor bazen, göğüslerde şişlik oldu. Bana da korku geliyor arada ya olmazsa diye ama olumlu düşünmeye çalışıyorum 🌸 Genellikle yatıyorum dinleniyorum. Rabbim bu yoldaki herkesin kucağına sağlıklı bebiş versin 🤍
Günde 1 kez prolutex iğne ve ecopirin, sabah akşam Duphaston, 3 kere de progestan fitil kullanıyorum. Belki de ilaçların etkileridir 🤷🏻‍♀️

İyi Akşamlar arkadaşlar,
Muhtemelen 1- 2 gün içinde Regl olurum, ondan sonrada tüp bebeğe başlıyoruz

Bulunduğum ilden 3 saat uzakta olan başka bir şehirde tedavi görüyoruz

Benim aralık ayında kullanabileceğim sadece 5 günlük iznim var. sizce hangi aşamada kullanmalıyım. Tarasferden sonra 5 gün rapor verecekler.

Taze transfer olan arkadaşlar siz tedavi başlangıcından transfere kadar kaç defa ve kaç günde bir tüp bebek merkezine gittiniz.
Transferden sonra kullan kesinlikle

iyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Canim ben de ikinci transferimde yaşamıştım bu durumu bence sevinmelisin sagliksizmis ki kendiliğinden gitmiş , hep böyle olmuyor embriyolar maalesef hepsi faklı farkli dolleniyor bu kötü ama diğerleri iyi olabilir

Kızlar o kadar çok kendimi dinliyorum ki engel olamıyorum nasıl gecicek bilmiyorum Allah yardımcımiz olsun, Allah ol derse olucak bizim yapabilcegimiz bişey yok maalesef dua edelim hepimiz kavusalim bebeklerimize , çok yoruldum çok yiprandik inşallah sağlıkla tutunsunlar ve sağlıkla kucaklarimiza alalım .

Kasık ağrılarım bildiğimiz adet öncesi gibi canım. Batmaları Nasıl tarif edeyim bilemedim özellikle sol kasığımda bıçak saplar gibi anı bir kramp oluyor. İnan yerimden hoplıyorum. Ama bugün pek olmadı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Özellikle transferim 4,5,6. günleri epey olmuştu
Tatlım bebiş kendine yer açıyor inşallah, 🙏❤️

Sanada geçmiş olsun. Benim değerim hep 3 e 5e katlayarak ilerledi. Herşey normal demişti doktorum aslında ama nasipten öteye gidilmiyor maalesef. ilk adette tekrar transfer olabileceğimi söyledi doktorum. Senle aynı korkuları yaşıyorum bende. Senden genetik yada pıhtılaşma testi istediler mi
Of öyle düzenli yükselip düşmesi de ayrı zordur, benim ilk testte yüksek değildi b hcg, buna rağmen yıkıldım. Bir test istemedi doktorum, senden istedi mi? Bildiğim kadarıyla aynı sorun tekrarlarsa isteniyor. Bana da ister Aralık'ta yapalım istersen bekle sen nasıl istersen dedi, rahmi dinlendirmeni de öneririm dedi. Ben psikolojik olarak biraz dinlenmek istedim, süreç çok inişli çıkışlı 🙁

Amin canım inşallah 🙏 ben 2.çocuğu inan oğlum için istiyorum. Çok şükür Rabbim bana annelik duygusunu tattırdı. Benim eşim diyarbakırlı. Oğlumun sadece baba tarafından 27 kuzeni var 🤭😅 okulda, oturduğumuz sitede kardeşi olmayan yok. Sürekli bana gelip karnında bebek büyüt artık diyor 😔 bir evladım olsun daha isterim elbette ama koklayana bir gül yeter demişler bu acılara en çok oğlum için dayanıyorum. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏 sizin tekrar gebe kalamamanız en benim kayıplar kadar ilginç. Eni konu nasip etsin çıkıyor herşey
Yavrum benim..😔 Benim oğlum da aynı durumda kuzenleri var sürekli bir araya geliyoruz hepsi en az 3 kardeş bir kavga olduğunda herkes kendi kardeşini tutuyor benim garibim tek 😔 üzülüyor benim neden kardeşim yok diyor dışardan eve gelmek istemiyor evde tek diye.. bir ortamda bebek görünce hemen onlarla ilgileniyor oyun oynamak yerine bebek seviyor onun o halini görünce içim parçalanıyor cidden bu da ayrı bir imtihan.. dediğin gibi evlat duygusunu tattık binlerce kez şükrolsun Allah canlarına sağlık versin güzel günlerini göstersin Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Bizde eşimden kaynaklanan sorunlardan dolayı olmadı tedaviyi yapan doktorum oğlumu görünce kendiliğinden mi oldu bu diyip şaşırmıştı 😅 evliliğimin 5. Ayında hamile kalmıştım rabbimin bir bildiği vardır muhakkak bu zaman daha hayırlı belki de bilemeyiz 🌸 Rabbim herkesin gönlüne göre versin ❤️

Kızlar bende ayin 20 sinde başladım tedaviye bahceci umut ta ama hiç büyüme yok dedi doktor yarin sabah kan değerine bakıp ona göre tedaviyi sonlandirabiliriz dedi. Yumurta toplamak için değer ne olması gerekiyor bilgisi olan var mi

iyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Merhaba benimde ilk transferim öyle oldu, şimdi 3. Denemem pozitiv şukur, genetiği bozuk embrionmuş demek, inşAllah ikinci denemende güzel haberlerini alırız🤲🏻

Yavrum benim..😔 Benim oğlum da aynı durumda kuzenleri var sürekli bir araya geliyoruz hepsi en az 3 kardeş bir kavga olduğunda herkes kendi kardeşini tutuyor benim garibim tek 😔 üzülüyor benim neden kardeşim yok diyor dışardan eve gelmek istemiyor evde tek diye.. bir ortamda bebek görünce hemen onlarla ilgileniyor oyun oynamak yerine bebek seviyor onun o halini görünce içim parçalanıyor cidden bu da ayrı bir imtihan.. dediğin gibi evlat duygusunu tattık binlerce kez şükrolsun Allah canlarına sağlık versin güzel günlerini göstersin Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Bizde eşimden kaynaklanan sorunlardan dolayı olmadı tedaviyi yapan doktorum oğlumu görünce kendiliğinden mi oldu bu diyip şaşırmıştı 😅 evliliğimin 5. Ayında hamile kalmıştım rabbimin bir bildiği vardır muhakkak bu zaman daha hayırlı belki de bilemeyiz 🌸 Rabbim herkesin gönlüne göre versin ❤️
Canım benim bire bir aynı şeyleri yaşıyoruz.Biz evlendikten sonra bi 6 ay köründe. Sonra bebek 3 ay da bebiş olmadı. 4.ayda şükür oğlumun haberini aldık. Ufacık bir kanama, bir düşük tehlikesi hiç birşey olmadan doğurdum. Oğlum 2aylıkken regl olamaya başladım spiral için gittiğimde hemen regl olmuşsun çok doğurgan bir yapın var demişti kadın 😂😂😂Sonraki kayıpları anlayamadık zaten. Her türlü tetkik yapıldı bişey çıkmadı.Demek bizim de imtihanımız bu şekildeymiş. Dediğin gibi belki böylesi daha hayırlıdır 🙏 Rabbim evlatlarımızın yüzüne gülsün kendim için bir şey istemiyorum.

Back
X