- 7 Kasım 2023
- 268
- 335
- 23
- 40
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.621
9. cu gün yapKaçıncı gün bugün yapsan mı ki
E biliyosun bu işin en zor kısmı testi beklemekBana test deneyim
Zaman iyi geçiyor şuan çok dinlemiyorum kendimi yatıyorum kalkıyorum yürüyorum evin içinde gerisi nasipE biliyosun bu işin en zor kısmı testi beklemek
Ben sıvı seyler tüketmeye çalışıyorum hergün sabah avakado mutlaka tüketiyorum haşlanmış yumurta falanKızlar transfer sonrası neler tüketiyorsunuz özellikle tutunması için avokado kabak çekirdeği ve havuç suyu nu biliyorum başka birşey varmı bildiğiniz
Yaaaaaa ama yaaaaaEvde 1 tane test vardi onu da kaybetmişim demekki simdi yapmamaliyim
6. Gün oldu daha transferle birlikte 7. GünKaçıncı gün bugün yapsan mı ki
Sen naptin canim surecin nasil ilerliyoE biliyosun bu işin en zor kısmı testi beklemek
Valla sürecin nasıl ilerleyeceği bugün belli olacak sanırım sürekli artış var ama yüzdesi düşük. Bakalım bugün heralde belli olucak tamam mı devam mı?Sen naptin canim surecin nasil ilerliyo
5.gün canım. moralim çok bozuldu. o kadar emek veriyoruz zaten doğal yolla olmayan bir süreçte bu kadar emek verip istenilen sonuç olmaması çok üzüyor beni. ne tepki vereceğimide bilmiyorum. kötüyüm sadeceKaçıncı gün embriyosu cnm
İnsallah ilerler kucagina alirsin yavrunuValla sürecin nasıl ilerleyeceği bugün belli olacak sanırım sürekli artış var ama yüzdesi düşük. Bakalım bugün heralde belli olucak tamam mı devam mı?
Ay çok haklısın ya sakin kalicam bekleyip gorucezGeldiğimden beri evin içerisinde yürüyorum zaten biraz biraz
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah
Canım sen sakın kalmazsan olacağı varsada plmayacak Allah korusun çok çok paniksin
Lütfen bunu kendine yapma
Herkesin süreci bitçesi zorlu oluyor ama kendine şuan yazık ediyorsun lütfen bak sakin kal biraz
Sürekli Elif hemşireyle görüşüyoruz hoca devam dedi diyorİnsallah ilerler kucagina alirsin yavrunukendi hemsirenle konustun mu hic normal mi boyle olmasi bulent hoca illa bisey der cunku
Transfer günü sayma aşkım kaçıncı gün embriyosu6. Gün oldu daha transferle birlikte 7. Gün
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun yeniden güzelliker seni bulsunArkadaşlar benim sonuç negatif çıktı 1,2 den küçük.. bu saatten sonra yapacak birşey yok.. herşeyin hayırlısıüzgünüm ama yapacak birşey yok artık adet olmayı bekleyecegim
Doktor görüşmen mi var bugünValla sürecin nasıl ilerleyeceği bugün belli olacak sanırım sürekli artış var ama yüzdesi düşük. Bakalım bugün heralde belli olucak tamam mı devam mı?
Zaten süreçler zor şimdi stres yaparak daha zorlaştırıyorsun sürecini güzel düşün olumlu düşün la ilahe illallah çek estağfurullah çek kendini dindin hepimiz için hayırlısı ama inşallah güzel sonuçlar alırızAy çok haklısın ya sakin kalicam bekleyip gorucez
Canım tekrar test günün ne zaman artış olur inş bak benim ilk tüp bebekte 17 çıkmıştı 10.gün testim sonrad kat kat arttı morelini bozma sakın5.gün canım. moralim çok bozuldu. o kadar emek veriyoruz zaten doğal yolla olmayan bir süreçte bu kadar emek verip istenilen sonuç olmaması çok üzüyor beni. ne tepki vereceğimide bilmiyorum. kötüyüm sadece
5. Gün embriyosuTransfer günü sayma aşkım kaçıncı gün embriyosu
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun yeniden güzelliker seni bulsun
Doktor görüşmen mi var bugün
Zaten süreçler zor şimdi stres yaparak daha zorlaştırıyorsun sürecini güzel düşün olumlu düşün la ilahe illallah çek estağfurullah çek kendini dindin hepimiz için hayırlısı ama inşallah güzel sonuçlar alırız
Test yaptın mı sen cnm5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?