Kızlar transfer sonrası neler tüketiyorsunuz özellikle tutunması için avokado kabak çekirdeği ve havuç suyu nu biliyorum başka birşey varmı bildiğiniz
Ben sıvı seyler tüketmeye çalışıyorum hergün sabah avakado mutlaka tüketiyorum haşlanmış yumurta falan
Evde 1 tane test vardi onu da kaybetmişim demekki simdi yapmamaliyim
Yaaaaaa ama yaaaaa tam kalbim çarpıcaktı

Valla sürecin nasıl ilerleyeceği bugün belli olacak sanırım sürekli artış var ama yüzdesi düşük. Bakalım bugün heralde belli olucak tamam mı devam mı?
İnsallah ilerler kucagina alirsin yavrunu kendi hemsirenle konustun mu hic normal mi boyle olmasi bulent hoca illa bisey der cunku

Ay çok haklısın ya sakin kalicam bekleyip gorucez

6. Gün oldu daha transferle birlikte 7. Gün
Transfer günü sayma aşkım kaçıncı gün embriyosu
Arkadaşlar benim sonuç negatif çıktı 1,2 den küçük.. bu saatten sonra yapacak birşey yok.. herşeyin hayırlısı üzgünüm ama yapacak birşey yok artık adet olmayı bekleyecegim
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun yeniden güzelliker seni bulsun
Valla sürecin nasıl ilerleyeceği bugün belli olacak sanırım sürekli artış var ama yüzdesi düşük. Bakalım bugün heralde belli olucak tamam mı devam mı?
Doktor görüşmen mi var bugün
Ay çok haklısın ya sakin kalicam bekleyip gorucez
Zaten süreçler zor şimdi stres yaparak daha zorlaştırıyorsun sürecini güzel düşün olumlu düşün la ilahe illallah çek estağfurullah çek kendini dindin hepimiz için hayırlısı ama inşallah güzel sonuçlar alırız

5.gün canım. moralim çok bozuldu. o kadar emek veriyoruz zaten doğal yolla olmayan bir süreçte bu kadar emek verip istenilen sonuç olmaması çok üzüyor beni. ne tepki vereceğimide bilmiyorum. kötüyüm sadece
Canım tekrar test günün ne zaman artış olur inş bak benim ilk tüp bebekte 17 çıkmıştı 10.gün testim sonrad kat kat arttı morelini bozma sakın

5. Gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…