• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum canım benim. Peki biraz sürecinden bahseder misin müsait olduğunda? Benim her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var 5’er cm’lik. Amh 0.88. Rahim içi hsg’de temiz gözüküyor ama ultrasonla da bakmak istedi doktorum. Bana 3. gün embriyosu taze transfer yapmak istedi ama daha sürecim başlamadı regl bekliyorum 😍
Benim sag tarafımda 2 tane totalde 5 cm olan kistim vardı ilk doktorum ameliyat edicem dedi kistin altında yumurta var mı göremiyorum dedi sonra ameliyattan cekindim baska doktora gitti oda dedi ki ameliyat etmesi kolay biz ordaki kisti yakıp cıkarıyorz ve dokular zarar görüyor yapmamalıyız dedi orda aşılama yaptık tutmadı sonra baska doktora gittim hsg cekildi iki tüpümde açık cıktı sonra biraz dene dedi eve gönderdi en son tüp bebek için gittim doktora çikolata kistinin çaresi bebek dedi bebegin olunca hepsi kaybolucak dedi sonra ultrasonla muayene etti rahminin yapısını arkaya dogru cekmiş bozulmus biraz dedi zaten kistimle orantılı amh değerlerimde düşmeye basladı 1 yılda 2 katı düşünce korkuya kapıldım hemen basladık tedaviye 11 yada 10 gün kadar süresince yumurta büyütme yapıldı hiç cocugum olmadı benim o yüzden birde hemşire oldugumdan eğitim hastanesinde bütün en ince ayrıntısına kadar kanda herşeye baktırdım kan sulandırıcı kullanmama gerek olmadıgı anlaşıldı. Büyüttükten sonra yumurta toplandı fazla toplandıgı için yumurtalıgım ödem topladı ondan 2 adet süresince ara verdi 5. Gün tranfer edildi

Benim sag tarafımda 2 tane totalde 5 cm olan kistim vardı ilk doktorum ameliyat edicem dedi kistin altında yumurta var mı göremiyorum dedi sonra ameliyattan cekindim baska doktora gitti oda dedi ki ameliyat etmesi kolay biz ordaki kisti yakıp cıkarıyorz ve dokular zarar görüyor yapmamalıyız dedi orda aşılama yaptık tutmadı sonra baska doktora gittim hsg cekildi iki tüpümde açık cıktı sonra biraz dene dedi eve gönderdi en son tüp bebek için gittim doktora çikolata kistinin çaresi bebek dedi bebegin olunca hepsi kaybolucak dedi sonra ultrasonla muayene etti rahminin yapısını arkaya dogru cekmiş bozulmus biraz dedi zaten kistimle orantılı amh değerlerimde düşmeye basladı 1 yılda 2 katı düşünce korkuya kapıldım hemen basladık tedaviye 11 yada 10 gün kadar süresince yumurta büyütme yapıldı hiç cocugum olmadı benim o yüzden birde hemşire oldugumdan eğitim hastanesinde bütün en ince ayrıntısına kadar kanda herşeye baktırdım kan sulandırıcı kullanmama gerek olmadıgı anlaşıldı. Büyüttükten sonra yumurta toplandı fazla toplandıgı için yumurtalıgım ödem topladı ondan 2 adet süresince ara verdi 5. Gün tranfer edildi
Çikolata kisti hamilelikte gerçekten küçülüyor mu?

Selam rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ben 11 Mart transferiyim 21 Mart'ta sonuç alacağım inşallah çok heyecanlı ve güzel geçiyor günlerim elimizden geleni yaptık gerisi taktir ilahi günümü bekliyorum
Amin 🤲 Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗 hayırlı olsun transferin dilerim bebeğin tutunmuştur seninledir inşallah dilerim pozitif güzel haberler almak nasip olsun 🥰

Selam rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah ben 11 Mart transferiyim 21 Mart'ta sonuç alacağım inşallah çok heyecanlı ve güzel geçiyor günlerim elimizden geleni yaptık gerisi taktir ilahi günümü bekliyorum
Hoşgeldin, transferin hayırlı olsun, sular seller gibi geçsin bekleme dönemi… Ben de 21 Mart’ta kan vereceğim, inşallah aynı gün müjdeli haber alırız 🤩

Benim bildiğin hep sıcak basar derlerdi bende ters mi oldu ne😀
Daha dur büyüdükçe sıcaklık 🤒 basar daha henüz çok erken sen yine üşüyorsun ben yazın sıcaktan terden ölecektim öyle bana sıcaktı anlatamam dua et ilk aylar ve son ayların güzel aylara denk gelecek nasip olursa inşallah 🤲😁❤️

Back
X