• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba
Bugün iğnelerin 3. Günü salı günü yumurta büyüklüklerine bakılacak. Yani 5 mm olan yumurta en fazla ne kadar büyüyebilir ki? Zaten 2 tane var. Bu şekilde başına gelen oldu mu ?

Kızlar merhaba
Bugün iğnelerin 3. Günü salı günü yumurta büyüklüklerine bakılacak. Yani 5 mm olan yumurta en fazla ne kadar büyüyebilir ki? Zaten 2 tane var. Bu şekilde başına gelen oldu mu ?
Ben hiç bilmiyordum ne kadar büyüklükte olduklarını.
Hiç detaylarda boğulmadım boğdurmadı doktorum 😂

Ben hiç bilmiyordum ne kadar büyüklükte olduklarını.
Hiç detaylarda boğulmadım boğdurmadı doktorum 😂
Ya bende hem az hemde küçük olunca doktor olası riskleri anlattı tabi. Büyük ihtimal büyüklüklerinde sıkıntı yoktur ondan dememiştir. Gittiğim iki doktor da aynı şeyi söyledi. Ama haklısınız tabi detaylara takılmamak lazım,

Kızlar merhaba
Günde 1 ila 2 mm büyüyorlar diye biliyorum canım, 10 gün sonra istenen büyüklüğe ulaşabilirler

Kızlar merhaba
En az 18 mm olana kadar iğnelere devam edilecek düzenli muayene çağıracak ondan önce toplayamaz çünkü olgun çıkmaz bir yumurtanın olgun çıkması için en az 17 yada 18 mm ve üzeri olması gerekiyor ki döllenebilen yumurta çıkabilsin Salı günü gittiğinizde büyük olacaktır inşallah

En az 18 mm olana kadar iğnelere devam edilecek düzenli muayene çağıracak ondan önce toplayamaz çünkü olgun çıkmaz bir yumurtanın olgun çıkması için en az 17 yada 18 mm ve üzeri olması gerekiyor ki döllenebilen yumurta çıkabilsin Salı günü gittiğinizde büyük olacaktır inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim.

Kan sulandırıcı, yani oksapar kullanmıyorum ben 🤨 yumurta toplamadan önce başladım o bir paket bitene kadar. Başkada kullanmadım.
Kullanmak şartmı kafam karıştı? Yarın doktora sorasım geldi 😂
Şu an progestan dex karından folikasit ve estrofem var sadece
Her hoca farklı veriyor canım benimde ilk denememde progestan iğne vermemişti bu doktor verdi

Onu bende yapıyorum canım 🤣🤣 bu yolda yapmadığımız iğne vurunmadığımıx yerimiz kalmadı gerçekten neden herşey kadınlar için bu kadar zorki ya benim eşim bi toplama öncesi örnek verdi tamam 🙄biz doğum yapana kadar uğraşıyoruz iğnelerle ilaçlarla
Benim eşim onuda triple yaptı çok eziyet çekti garibim😀

😅🫣 Canım ben 2 bebek kaybettim servikal yetmezligim var ağır tramvatikti benim için 4 sene yapamadım bidaha cesaret edemedim. Şimdi başladım tekrar işte karından dikiş atıldı bu sefer bir umut şuan pozitif bakalım sonu ne olur
Kusura bakmayin nolur, cok gecmis olsun, saglikla kucaginiza alin insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿🧿

Back
X