- Konu Sahibi mayala katar
- #4.061
Gelin o anda da bana sorun daha yeni kendime geliyorumMuadilinizde iğne ucunun maşallahı varmış.
Yine çok iyi yaptınız tebrik ediyorum sizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelin o anda da bana sorun daha yeni kendime geliyorumMuadilinizde iğne ucunun maşallahı varmış.
Yine çok iyi yaptınız tebrik ediyorum sizi![]()
Geçikir mi bilemiyorum ama ben yasmin kullandım bitince olacaksın dediler. Şimdi bekliyorum bakalim gecikecek mi zamaninda gelecek miMerhaba kizlar opu sonrası ikinci adeti geciken var mı normal mi bu durum benim hep düzenlidir adetlerim böyle olunca gerildim
Tam olarak bilemiyorum ama transfer olunacak ay hormonları daha iyi yönetebilmek için sanırımHamileliği engelleyen hormanlari o zaman![]()
Keşke uyarsaymış yapması zor diye…Ben yazmıştım bulamıyorum diye. Doktorda muadilini verdi işte
BencedeKeşke uyarsaymış yapması zor diye…
Doktorların umurunda değil ki. Alışmış onlar artık. Piyasada var mı pahalı mı can yakar mı umurlarında değil. Bizler çekiyoruz yaşıyoruz hepsiniKeşke uyarsaymış yapması zor diye…
Ben hiç bilmiyordum ne kadar büyüklükte olduklarını.Kızlar merhaba
Bugün iğnelerin 3. Günü salı günü yumurta büyüklüklerine bakılacak. Yani 5 mm olan yumurta en fazla ne kadar büyüyebilir ki? Zaten 2 tane var. Bu şekilde başına gelen oldu mu ?
18 20 mm kadar büyümesini sağlıyor sonra toplanıyor cnmKızlar merhaba
Bugün iğnelerin 3. Günü salı günü yumurta büyüklüklerine bakılacak. Yani 5 mm olan yumurta en fazla ne kadar büyüyebilir ki? Zaten 2 tane var. Bu şekilde başına gelen oldu mu ?
Ya bende hem az hemde küçük olunca doktor olası riskleri anlattı tabi. Büyük ihtimal büyüklüklerinde sıkıntı yoktur ondan dememiştir. Gittiğim iki doktor da aynı şeyi söyledi. Ama haklısınız tabi detaylara takılmamak lazım,Ben hiç bilmiyordum ne kadar büyüklükte olduklarını.
Hiç detaylarda boğulmadım boğdurmadı doktorum![]()
Günde 1 ila 2 mm büyüyorlar diye biliyorum canım, 10 gün sonra istenen büyüklüğe ulaşabilirlerKızlar merhaba
En az 18 mm olana kadar iğnelere devam edilecek düzenli muayene çağıracak ondan önce toplayamaz çünkü olgun çıkmaz bir yumurtanın olgun çıkması için en az 17 yada 18 mm ve üzeri olması gerekiyor ki döllenebilen yumurta çıkabilsin Salı günü gittiğinizde büyük olacaktır inşallahKızlar merhaba
İnşallah çok teşekkür ederim.En az 18 mm olana kadar iğnelere devam edilecek düzenli muayene çağıracak ondan önce toplayamaz çünkü olgun çıkmaz bir yumurtanın olgun çıkması için en az 17 yada 18 mm ve üzeri olması gerekiyor ki döllenebilen yumurta çıkabilsin Salı günü gittiğinizde büyük olacaktır inşallah
Rica ederim ben en fazla 13 gün vuruyorum hormon iğnesi sizin de daha 3. Gününüz en az bir 10 gün daha vurursunuz yumurtaların büyümesine göre inşallah transfere kadar sıkıntısız sorunsuz geçer Allah’ın izniyle inşallahİnşallah çok teşekkür ederim.
Her hoca farklı veriyor canım benimde ilk denememde progestan iğne vermemişti bu doktor verdiKan sulandırıcı, yani oksapar kullanmıyorum benyumurta toplamadan önce başladım o bir paket bitene kadar. Başkada kullanmadım.
Kullanmak şartmı kafam karıştı? Yarın doktora sorasım geldi
Şu an progestan dex karından folikasit ve estrofem var sadece
Benim eşim onuda triple yaptı çok eziyet çekti garibimOnu bende yapıyorum canımbu yolda yapmadığımız iğne vurunmadığımıx yerimiz kalmadı gerçekten neden herşey kadınlar için bu kadar zorki ya benim eşim bi toplama öncesi örnek verdi tamam
biz doğum yapana kadar uğraşıyoruz iğnelerle ilaçlarla
Kusura bakmayin nolur, cok gecmis olsun, saglikla kucaginiza alin insallahCanım ben 2 bebek kaybettim servikal yetmezligim var ağır tramvatikti benim için 4 sene yapamadım bidaha cesaret edemedim. Şimdi başladım tekrar işte karından dikiş atıldı bu sefer bir umut şuan pozitif bakalım sonu ne olur
Bana da hiç öyle demedi ikinci günden sonra normal hayatına dön eğilme ve uzanma sadece dediBenim 3.gün embriyosu canım akıntı haricinde başka bişey yok dinleniyorum sürekli doktor 12 gün boyunca ağır grip yaşıyormuşsun gibi dinlen dedi bana
Olur mu estağfurullah ne kusuru bilemezsiniz kiKusura bakmayin nolur, cok gecmis olsun, saglikla kucaginiza alin insallah![]()
Bu erkekler niye böyle acep zaten herşeyi biz çekiyoruz iğne vurmakta sen diyon zorluğu nedirHer hoca farklı veriyor canım benimde ilk denememde progestan iğne vermemişti bu doktor verdi