• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaa acilden bakılması lazim hangi hastane o ? Allah korusun basimiza bisi gelse radyolojik görüntülenme için öncesinde mutlaka beta hcg bakılması şart yani ben ilk evlenince kafamı çarpıp düşmüştüm acile gittik hamilemisiniz diye sordular dedim bilmiyorum olabilir hemen kan alip test yaptılar onun sonucunda benim mr vs çektiler aklında olsun
Ben idrar testini hemen yapmam korkuyorum valla
Acil durumlarda kendileri alıp bakıyorlarmış ama sen gidip ben beta baktırmak istiyorum deyince bakmıyorlarmış öyle dediler ben hususi gidip sormadım da giden arkadaşlar var

Canım
Acil durumlarda kendileri alıp bakıyorlarmış ama sen gidip ben beta baktırmak istiyorum deyince bakmıyorlarmış öyle dediler ben hususi gidip sormadım da giden arkadaşlar var
Canım eğer gidip tüp bebek tedavisi görüyorum ve doktorum sabah doktor kontrolüm var sonucumu doktora göstermem gerek dersen kan alıyorlar şahsen ben daha önce öyle yapmıştım 😂

Çok gençsin canım benim ne sıkıntın vardı tüp bebeğe gerek duydunuz? Benim ilk denemem. 7 yaşında bir oğlum var. Oğlumdan sonra 2 kürtaj bir kimyasal yaşadım bir türlü nasip olmadı. 23 kasım da çift embriyo transferi oldum 5 aralık test günüm beklemedeyim şimdilik. Kasık ağrılarım ve batmalarım oluyordu garip bir şekilde bugün hiç birşey yok. Rabbim bizede nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına ❤🌸
Batmalar nasıl oluyor canım, böyle sinek işitmesi gibi mi ?
Benim de göbeğinin 4-5 parmak altında oldu bir kaç kez kesildi 2 gündür. Bende 23 ünde transfer oldum.

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 23kasım da 3.gün çift embriyo transferim gerçekleşti. Dr 5 aralıkta test yap dedi. Kan sulandırıcı iğnem 3 aralıkta bitiyor. O gün test yapsam pozitifse belli olur mu? Zira iğnelerden çokça yoruldum. Açıkcası 2 gün için tekrar o iğneye para vermek de istemıyorum. 2 gün kala da belli olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz??
Canım doktor bırak demiyene kadar birakamazsin ben hala devam ediyorum ignelere

Canim cok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin darısı hepimizin basina🥰😍🙏🧿

Canim hormon değerlerine göre veriyordur bu tedaviler kisiye ozel🧿

Canim dün full öyleydim bugun sabah midem kötüydü hala ara ara büzüşme gibi oluyor 🤔 arada sanci givi agri giriyor o kadar 🥺 umarim bunlar tutunma belirtilerimizdir🧿🙏
Anladım kuzum bende endişe ettim niye farklı diye 🥺

Transfer olan canlarım durumlar nedir belirtileriniz var mı? Benim bugun 6.günüm çok tatlı iğne batması oluyor ama çok hafif bide sol bacağıma ağfı giriyor bunlar iyi bişi mi? Bide göğüsüm çok şişti ilaçlardan galiba hassasiyeti pek yok dün geceden beri korku sardı içimi olmadı diye 🥺🥺 belirtisi olan var mı

Canım arkadaşlarım bugün kese muayenesi oldum çok şükür oluşmuş kese , Rabbim hepimize hayırlı süreçler nasip etsin inşallah ✨💐🐣🩵 sizlerin transfer sonrası nasıl gidiyor canlarımm😍😍
Korku sardı içime olmadı diye pek belirtim yok gibi var gibi emin olamıyorum sol bacağıma ağrı giriyor tatlı tatlı iğne batar gibi kasıklarıma çok hafif ama ağrı oluyor göğüslerim baya büyüdü şişti ama ilaçlardan galiba başka bişi yok malesef ne mide bulantısı ne baş dönmesi bunlar yok acaba tutmadı mı 🥺🥺🥺😭

Korku sardı içime olmadı diye pek belirtim yok gibi var gibi emin olamıyorum sol bacağıma ağrı giriyor tatlı tatlı iğne batar gibi kasıklarıma çok hafif ama ağrı oluyor göğüslerim baya büyüdü şişti ama ilaçlardan galiba başka bişi yok malesef ne mide bulantısı ne baş dönmesi bunlar yok acaba tutmadı mı 🥺🥺🥺😭
Canım yasadiklarimiz ilaç etkisi de olabilir.
Ben pek birşey yaşamıyorum da, bir kaç kez iğne batması oldu. Göğüs hassasiyeti transfer öncesi başlamıştı, ondan ilaclardandir diyorum. Öyle aşırı hassaslık yokta bastırınca açıyor. Sanırım östrojen kullanıyoruz ya onun etkisi.

Canım yasadiklarimiz ilaç etkisi de olabilir.
Ben pek birşey yaşamıyorum da, bir kaç kez iğne batması oldu. Göğüs hassasiyeti transfer öncesi başlamıştı, ondan ilaclardandir diyorum. Öyle aşırı hassaslık yokta bastırınca açıyor. Sanırım östrojen kullanıyoruz ya onun etkisi.
Olabilir kuzum daha 6.gün beklemek çok zor test yapmamak için zor tutuyorum kendimi korkuyorum da 😭

Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem benim pgt ile olacak ve 10 gün önce opu işlemi yapıldı 18 toplandı 3 tanesi 5. Güne geldi havuz işlemi yapılacak doktor ilk adette gel dedi fakat 10 gündür hala adet olmadım ve opudan beri geçmeyen ara ara şiddetli gelen adet ağrısı var bu normalmi sürekli adet agrimin olması opudan sonra ilk adet zor mu geçiyor genelde ve hemen ilk adette yeniden yumurta toplama sürecine giren oldu mu tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz

Merhaba arkadaşlar ilk tüp bebek denemem benim pgt ile olacak ve 10 gün önce opu işlemi yapıldı 18 toplandı 3 tanesi 5. Güne geldi havuz işlemi yapılacak doktor ilk adette gel dedi fakat 10 gündür hala adet olmadım ve opudan beri geçmeyen ara ara şiddetli gelen adet ağrısı var bu normalmi sürekli adet agrimin olması opudan sonra ilk adet zor mu geçiyor genelde ve hemen ilk adette yeniden yumurta toplama sürecine giren oldu mu tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Ohss mi oldun kuzum doktora sordun mu

Back
X