• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım arkadaşlarım bugün kese muayenesi oldum çok şükür oluşmuş kese , Rabbim hepimize hayırlı süreçler nasip etsin inşallah ✨💐🐣🩵 sizlerin transfer sonrası nasıl gidiyor canlarımm😍😍
Senin adına çok sevindim canım hayırla devam etsin sürecin inşallah

Yok kızlar fitil kullanmıyorum gece bi anda yanma batma hafif kaşıntı hissi oldu çok su içmeye çalışıyorum lavabaya falan çok gidiyorum böyle beyazımsı kalıntılar şimdi iyiyim geçti gibi ama kalıntılar geliyor az az prçete kullanıyorum ondan mı acaba hemşire yakında kadın doğum varsa baktırın demiş sadece 🥺 şimdi iyiyim yine gitmem gerekir mi acaba bilemedim
Bilemedim ki canım

Kuzum benim yukarıları şimdi okudum da Allahın izniyle bir şey olmaz hiç olumsuz düşünme , idrar yolları enfeksiyonu olabilir basit şekilde çözümlenebilir ya da hiçbir şey yoktur belki de , hem de şu an daha iyiymişsin hiç kendini üzme stres yapma inşallah 🤲🏻🩵

Kuzum benim yukarıları şimdi okudum da Allahın izniyle bir şey olmaz hiç olumsuz düşünme , idrar yolları enfeksiyonu olabilir basit şekilde çözümlenebilir ya da hiçbir şey yoktur belki de , hem de şu an daha iyiymişsin hiç kendini üzme stres yapma inşallah 🤲🏻🩵
Evet iyiyim şükür o batma yanma hissi geçti ama işte ne bilim sanki ilkmiş gibi yaşıyorum süreçleri acayip 🤣🤣🤣

Yok kızlar fitil kullanmıyorum gece bi anda yanma batma hafif kaşıntı hissi oldu çok su içmeye çalışıyorum lavabaya falan çok gidiyorum böyle beyazımsı kalıntılar şimdi iyiyim geçti gibi ama kalıntılar geliyor az az prçete kullanıyorum ondan mı acaba hemşire yakında kadın doğum varsa baktırın demiş sadece 🥺 şimdi iyiyim yine gitmem gerekir mi acaba bilemedim
Korkma Allahın izni ile bi şey yoktur 🙏 ama istersen bi hastaneye git 😇

Amin canim insallh burda bekleyen herkez bebisini kucagina alir insallh ❣️ben 24 yasindayim 3 denemem ilkinin kalp atisi duyulmadi ikinci negatif oldu bu guzel gidiyo simdilik iki emriyo koydum bu sefer ikisi esit gidiyo 19 m olmuslar (kese boyutu) bebek olusmaya baslamis kalp atisi icin 10 gun sonra gidicem evde test yaptim 9 gunde yapmistim 10 gun gidip kan verdim 🤣 368 cikti cok sukur siz yeni mi trasfer oldunuz
Çok gençsin canım benim ne sıkıntın vardı tüp bebeğe gerek duydunuz? Benim ilk denemem. 7 yaşında bir oğlum var. Oğlumdan sonra 2 kürtaj bir kimyasal yaşadım bir türlü nasip olmadı. 23 kasım da çift embriyo transferi oldum 5 aralık test günüm beklemedeyim şimdilik. Kasık ağrılarım ve batmalarım oluyordu garip bir şekilde bugün hiç birşey yok. Rabbim bizede nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına ❤🌸

Çok gençsin canım benim ne sıkıntın vardı tüp bebeğe gerek duydunuz? Benim ilk denemem. 7 yaşında bir oğlum var. Oğlumdan sonra 2 kürtaj bir kimyasal yaşadım bir türlü nasip olmadı. 23 kasım da çift embriyo transferi oldum 5 aralık test günüm beklemedeyim şimdilik. Kasık ağrılarım ve batmalarım oluyordu garip bir şekilde bugün hiç birşey yok. Rabbim bizede nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına ❤🌸
Azosprem bizimki rabbim bizi boyle bi sinava koydu olsun sukur etmekten baska caremiz yok herkezin derdi farkli insallah rabbim nasip eder bu sefer hergun belirti vermez benim bu trasferde hic belirtim yoktu okuyorum burda kasik agirisi olan tutanda var can veren rabbim belirtiler farkli herkezde ☺️ tesekkur ederim insallah bekleyen herkez guzel haberler alir ❣️

Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle gece hergün göbekten kan sulandırıcı enox iğne vuruyorum niye farklıki bana niye iğnesini vermedi progestanın 🤨 3 günde 1 kalçadan lugesro iğnesi vuruluyorum
Her doktorun farklı tedavisi , merak etme

Ben daha önce bu sürece girmeden önce sorunlarımızdan haberimiz yokken gecikme olunca yapmak için internetten almak için bakmıştım da yorumlarda okumuştum özellikle çoklu alımlarda son kullanma tarihi geçik ya da bitmek üzere olanları gönderen satıcılar varmış ordan biliyorum o yüzden alır almaz tarihine bakmıştım
Aaa cok sasirdum kuzum bende baktım valla suresi gecmis haklıymışsın teşekkürler bilgi için canim😳🧿🙏

Back
X