• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba bende 19 kasımda transfer oldum 9.gün kan testim 36 çıkmıştı doktor çok umutlu konuşmadı değer düşük dedi 2 gün sonra tekrarlayalım dedi bugün testi tekrarladım transferin 11. Günü 148 çıktı yani 4 kat artmış çok mutlu oldum sonucu böyle olup tedirgin olan anne adayları olursa umutsuz olmasınlar diye yazıyorum umarım herkes evladını sağlıkla kucağına alır ❤️
Canim cok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin darısı hepimizin basina🥰😍🙏🧿
Ben progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere sabah öğle gece hergün göbekten kan sulandırıcı enox iğne vuruyorum niye farklıki bana niye iğnesini vermedi progestanın 🤨 3 günde 1 kalçadan lugesro iğnesi vuruluyorum
Canim hormon değerlerine göre veriyordur bu tedaviler kisiye ozel🧿
Regl sancısı gibi bir ağrıda hissediyor musun peki ara ara mesela ayağa kalkınca gece uyurken yada hisseden var mı 🥹
Canim dün full öyleydim bugun sabah midem kötüydü hala ara ara büzüşme gibi oluyor 🤔 arada sanci givi agri giriyor o kadar 🥺 umarim bunlar tutunma belirtilerimizdir🧿🙏

Canim cok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin darısı hepimizin basina🥰😍🙏🧿

Canim hormon değerlerine göre veriyordur bu tedaviler kisiye ozel🧿

Canim dün full öyleydim bugun sabah midem kötüydü hala ara ara büzüşme gibi oluyor 🤔 arada sanci givi agri giriyor o kadar 🥺 umarim bunlar tutunma belirtilerimizdir🧿🙏
Aynıları bende de var batmalar hafiften azaldı ama ara ara regl sancısı tutuyor ayağa falan kalktığımda çoğunlukla mide konusunda bendede oluyor sabahları uyandığımda karnım tok oluncada hafif hafif olabiliyor ümidim iyice yeşermeye başladı galiba oldu diyorum içimden 🙏😇🥹

Merhaba kızlar benden size bir abla, bir kardeş tavsiyesi;
Lütfen test günü gelmeden ne kan verin ne de kaset test ya da erken gebelik testlerinden yapın gününüzü bekleyin hastanede kanınızı verin ( tabi farklı bir durum söz konusu olursa, yapılması gerekiyorsa ona bir şey diyemem) :KK19: Ben de evde bir sürü test olmasına rağmen test günü gelmeden yapmadım iyiki yapmamışım kanda çıktıktan sonra test yapayım dedim (rahatım ya bir de hatıra olarak saklayacağım) o 2. Çizgi hemen belirmedi 2-3 dakika sonra çıktı silik bir şekilde o bile canımı aşırı sıktı
Kuzum inan senin gibi düşünüyorum kan testi en net ve gerçek sonuç hatıra olarak saklama fikrine bayildim hiç aklıma gelmemişti ben de o zaman yaparım, sakin canini sıkma zaten kanda ilk çıkarmış sonra idrara yansirmis silik bile olsa zaten hamilesin demekmiş hepsini buradan ogrendim senin icin moral cok önemli lütfen böyle şeylere canini sıkma seviliyorsun❤🙏🧿🥰

Bende yapmıcam bugün 10.gün normalde test günüm cumartesi ama bulunduğum yerde özel hastane yok acilden de bakmıyorlarmış o yüzden yarın kadın Doğumdan randevu aldım yarın kan vercem ama şeyi merak ediyorum kanda pozitif gördükten sonra idrar testi yapan oldu mu hiç
Aaa acilden bakılması lazim hangi hastane o ? Allah korusun basimiza bisi gelse radyolojik görüntülenme için öncesinde mutlaka beta hcg bakılması şart yani ben ilk evlenince kafamı çarpıp düşmüştüm acile gittik hamilemisiniz diye sordular dedim bilmiyorum olabilir hemen kan alip test yaptılar onun sonucunda benim mr vs çektiler aklında olsun
Ben idrar testini hemen yapmam korkuyorum valla

Aynen bence de bekle hayırlısı ile olsun 🌺

Evet canm oldum ama rahatsızım biraz vajinada yanma ve batma hissi var
peçeteyle sildiğimde
kalıntı var korkmalımıyım bilmiyorum gece çok oldu şimdi iyiyim biraz daha ama elim ayağım dolaştı birbirine 🥺🥺🥺
Canim dr la gorustun mu?
Bugün 7.gunum Bende yaptım sabah erken gebelik testi çıkmadı. 😔Sağlık ocağına gittim kan vereyim diye doktor erken pazartesi gel dedi.
Canim üzülme cidden erken rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin 🧿🙏

Canım arkadaşlarım bugün kese muayenesi oldum çok şükür oluşmuş kese , Rabbim hepimize hayırlı süreçler nasip etsin inşallah ✨💐🐣🩵 sizlerin transfer sonrası nasıl gidiyor canlarımm😍😍
Canimm cok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin,❤🙏🧿 bir sonraki muayene ne zaman???😍bugün hafif mide sıkışması gibi bi his var onun dışında hicbisim yok🥺🤔

Benimde son bir haftam hiç bir şey yapmıyorum bekliyorum bizde de mide sıyrılması denir 😂😂😂 sabah kalkınca bana da oluyor acıkma hissi gibi bir şey
Aaay canim ben genelde sabahları yemem aralıklı oruçtan alışkınım bu farkli bisi midem sıkışıyor gibi hafif hala devam ediyor bi de tükürük salgısı arttı agzimda 🤔🥺 kussam rahatlar gibiyim de o kadar ilac attim boşa gidecek 🤣🙏🧿

Yok kızlar fitil kullanmıyorum gece bi anda yanma batma hafif kaşıntı hissi oldu çok su içmeye çalışıyorum lavabaya falan çok gidiyorum böyle beyazımsı kalıntılar şimdi iyiyim geçti gibi ama kalıntılar geliyor az az prçete kullanıyorum ondan mı acaba hemşire yakında kadın doğum varsa baktırın demiş sadece 🥺 şimdi iyiyim yine gitmem gerekir mi acaba bilemedim
Canim ters giden bisi var gibi vakit geçmeden bir saglik tesisine git derim 🥺🤔

Canim dr la gorustun mu?

Canim üzülme cidden erken rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin 🧿🙏
Yakında bi kadın doğumcu varsa git görüş dedi hemşire şimdilik iyiyim gitsem mi bilemedim 🥺 gece çok yanma batma oldu ama şimdi iyiyim

Azosprem bizimki rabbim bizi boyle bi sinava koydu olsun sukur etmekten baska caremiz yok herkezin derdi farkli insallah rabbim nasip eder bu sefer hergun belirti vermez benim bu trasferde hic belirtim yoktu okuyorum burda kasik agirisi olan tutanda var can veren rabbim belirtiler farkli herkezde ☺️ tesekkur ederim insallah bekleyen herkez guzel haberler alir ❣️
Ayy ayni dertten tup bebeğe başlamışız rabbim hepimizin yardımcısı olsun guzel haberlerinizi bekliyorum, ben transferin 6.gunundeyim 🥺🧿🙏

Ayy ayni dertten tup bebeğe başlamışız rabbim hepimizin yardımcısı olsun guzel haberlerinizi bekliyorum, ben transferin 6.gunundeyim 🥺🧿🙏
İnsallah canim senden de bekliyorum en zoru kalp atisini beklemekmis gun gecmiyo haftaya cuma gidicem gozumde cok buyuyo gelmicek gibi 🙈

Aynıları bende de var batmalar hafiften azaldı ama ara ara regl sancısı tutuyor ayağa falan kalktığımda çoğunlukla mide konusunda bendede oluyor sabahları uyandığımda karnım tok oluncada hafif hafif olabiliyor ümidim iyice yeşermeye başladı galiba oldu diyorum içimden 🙏😇🥹
Ayy icimden geçiyor ama çok da umut bağlayamıyorum sanirim oldu🥺🥺🙈🥰❤ iste benim karnım toktu kedimi kucağıma aldım midem kalktı sonra mutfağa gittim corba içeyim dedim ictim gene midem kotu oldu dedim bisi yemiycem icim kıpır kıpır oldu Rabbim hayırlısını güzelini bizlere versin inşallah ❤🧿🙏

İnsallah canim senden de bekliyorum en zoru kalp atisini beklemekmis gun gecmiyo haftaya cuma gidicem gozumde cok buyuyo gelmicek gibi 🙈
Ayy insallah hemen yazarim 1 hafta sonra kan vermeye gideceğim, kalp atışını duymadan hiçbir şeye inanmam ,hayirli haberlerle gel insallah lütfen bu arada karnini sev ve bol bol konuşup onla ve ona dua et 😍🧿🙏

Ayy insallah hemen yazarim 1 hafta sonra kan vermeye gideceğim, kalp atışını duymadan hiçbir şeye inanmam ,hayirli haberlerle gel insallah lütfen bu arada karnini sev ve bol bol konuşup onla ve ona dua et 😍🧿🙏
Sevmem mi dun mide bulantisina yatamadim bebisler cok yordunuz diyorum sakasina esim gulup durdu mercimek kadar seylere dedigine bak dedi 🤣

Canım arkadaşlarım bugün kese muayenesi oldum çok şükür oluşmuş kese , Rabbim hepimize hayırlı süreçler nasip etsin inşallah ✨💐🐣🩵 sizlerin transfer sonrası nasıl gidiyor canlarımm😍😍
Maşallah arkadaşım Allah sağ Salim kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah 🧿🧿🧿🧿🧿çok sevindim adına benim bugün 10.günüm yarın test vercem inşallah

Back
X