2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yok canım kapatma.artık bir oraya bi buraya mekik dokuruz

Gayet güzel rengini takma hamilesin ya sen ona bak cnm grubun ilk hamilesi elini karnına koy vizede dua et ayağın inşallah bize uğur getirecek şimdi önemli olan ultrasyonda bebeğinin sağlıklı olduğunu görmek

Selam kızlar. Öncelikle Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizde tez vakitte kavuşuruz muradımıza inşallah ben Çanakkale de yaşıyorum burada özel muayenehane de beni takip eden bir doktorum var onun tavsiyesi üzerine İstanbul tüp bebek merkezi Aret KAMAR ile sürece başladık. benim henüz ilk denemem olacak nasıl oldu ne oluyor çok farkında değilim açıkçası 1 Ekim sabahı Regl oldum reglinin 2.günü hormon testi verdim doktorlarım inceledi ve gonal f 300 kullanmaya başla dedi ve bende bu sürece dün dahil oldum hemen iğneye başladım bugün ikinci günüm cumaya kadar gonal f e devam edip cuma günü tekrar hormon testi verip yine muayeneye gidicem buradaki doktoruma. galiba yumurtaların durumuna göre beni İstanbul a gönderecek ama sürecin devamı ne olacak bilmiyorum yumurta mı toplanacak? opu denilen işlem yumurta toplanması mı? sizce ben de Ekim ayında transfer olur muyum herşey yolunda giderse? Deneyimlerinizi payalaşabilir misiniz benimle de?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun yeni tedaviniz mevlam inşallah ilk denemenizde mutlu haberi almayı nasip eder. Evet opu denilen şey yumurta toplama işleminin ingilizce bize kısaltılmış hali eğer bu ay yumurta toplama işleminiz olursa tedaviniz sürecince yol izlenir durumunuza göze karar verilir uygun görülürse taze transfer de olabilirsiniz adet bekleyip yumurta dondurup öyle transfeniz gelecek ay olur olaki ki bazen rahim dinlendirme yapılıp 2 adet dönemi bekleyebilirsiniz. Bende ilk defa özelde balkadım tedaviye daha öncesi devlette süreç geçirdim özellek devlet arasında fark var hem ilaçlar hemde süreçlerle ilgili

Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun güzel olumlu sonuçlar olsun inşallah hem heyecanlı hem de çok tedirgin geçen bir süreç daha başlamadan gerildim gerçi ben Nisan ayından beri duygusal olarak bu sürecin içindeyim de tedavi süreci yeni başladı Rabbim hepimize bu gücü versin inşallah tüp bebek süreci kişisel bir süreç kişiden kişiye değişen bir süreç anladığım kadarıyla ama insan umut edecek yer arıyor işte

Aynen. Öyle kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişiyor umarım en hayırlı şekilde yavrunuza kavuşursunuz. Tam olarak nerede tedavi görüyorsunuz Çanakkaleden aret kamara mı gidip geliyorsun

Aynen. Öyle kişiden kişiye tedaviden tedaviye değişiyor umarım en hayırlı şekilde yavrunuza kavuşursunuz. Tam olarak nerede tedavi görüyorsunuz Çanakkaleden aret kamara mı gidip geliyorsun
Evet Eylül ayındaki regli de gittim Aret KAMAR a ekimdeki regli de Çanakkale deki doktoruma gitmem gerektiğini yumurta takibimi onunla yapacağını söyledi hazır olunca gönderecek seni bana başlayacağız dedi bizim tüp bebek sürecimiz eşimden kaynaklı çocukken olduğu inmemiş testis ameliyatı nedeniyle sperm sayısı az doğrudan tüp bebek yoluna başvurmak zorunda kaldık ben 33 eşim 36 yaşında ilk evliliğimiz doktorlar hem beni hem eşimi kontrol ettiğinde ameliyat ya da uzun soluklu ilaç tedavisine gerek kalmadan ilk sefer de başarı yakalayabiliriz dedi benim şu an sağ tüpüm de iki tane 8 mm solda bir tane 8 mm yumurta adayım varmış sanırım onları garantilemek için ya da sayıyı arttırmak için gonal f e başladık eşimi de yine aynı merkez de olan ürolog Osman Ceylan takip ediyor onunla ilgili tetkikleri de Çanakkale deki üniversite hastanesinde yapıyoruz ama genel süreç İstanbul Tüp Bebek Merkezinde olacak.

İnşallah ilk denemede güzel sonuçlar alırsınız.
Ben sana demiştim. İki adet bekletiyorlar diye
Benim Kasım'da devlet raporun bitiyor evet biterse özele yenidem para ödemem ilaçları parayla almam gerekecek öyle birşey olursa hakkıma girecekler umarım ben yanılıyor yada yanlış anlamışımdır.

Ama sonrasında pek bir ilaç ücreti çıkmıyor. İlaçları sağlık ocağındaki doktora yazdırmıştım ben. Estrofem parayla alınıyor . Progestan fitil ve iğneyi sigorta karşılıyor. İlaçlar genel olarak aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…