- 26 Eylül 2023
- 668
- 820
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Karartim bariz görüyor gibiyim
Aminn kuzumm benimki şöyle yumurtalar toplandı. 12 gün sonra regl oldum.canım hayırlısı olsun inşallah bende lucrin vuruldum ama adetin 2. günü tek doz sonra olmadım bidaha 4ekim kontrolüm senin ne zaman olmuştu bu iğne
İnanki var ay tebrik ederim dün geceden beri seni tanımadığım halde aklımdasın5. Gün çift embriyo 4. Günüm bugün
3. Gün mü öyle çıkmıştııııİnanki var ay tebrik ederim dün geceden beri seni tanımadığım halde aklımdasınacaba sonuç ne olur diye müjdemi isterim ha haa hamilesin inşallah benimde 3. Günde böyle çıkmıştı yarın daha netleşir inşallah
Ay 2.resimde sanki gördüm bennnKızlar dayanamadım 3 tane test almıştım birini yaptım.
Çok net de çekemeden ama hayal gücüm bana oyun oynamıyorsa çizgi var.
Transfer sonrası 4. Gün (akşam üstü iş dönüşü)
Testi nasıl çevirirsem çevireyim ben çizgiyi görüyorum
Benimde 5. Gun embriyosuydu evet transfer günü hariç 3. Gün böyleydi3. Gün mü öyle çıkmıştıııısenin kaçıncı gün embriyosuydu
Kızlar dayanamadım 3 tane test almıştım birini yaptım.
Çok net de çekemeden ama hayal gücüm bana oyun oynamıyorsa çizgi var.
Transfer sonrası 4. Gün (akşam üstü iş dönüşü)
Testi nasıl çevirirsem çevireyim ben çizgiyi görüyorum
Bizz buradayım diyorlar resmen5. Gün çift embriyo 4. Günüm bugün
merhaba kızlar 2 ay önce opu oldum bu ay transferim olacak ilk denemem kaçıncı gün transfer yapılıyor. reglimin 3. günü doktora gidicem yani yarın bu aşamadan sonra süreç nasıl ilerliyor ?
İkinizinde tedavisi hayırlı olsun inşallah yumoilarınız size sımsıkı tutunsunBende 2 Yıla yakın bebek için uğraşıyorum .
En son tüp bebek için karar verdik.Bu perşembe transferim olacak inşallah tutar .Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
ay hadi inşallahBizz buradayım diyorlar resmen
Ayyyy senden daha çok heyecan bastı beni burdaaağğğğğay hadi inşallahsabah bir daha yapacağım
Bencede varrrrr maşallahhhay hadi inşallahsabah bir daha yapacağım
İnşAllahİkinizinde tedavisi hayırlı olsun inşallah yumoilarınız size sımsıkı tutunsun
Hepimiz mutluluktan sulugöz olalımİnşAllah
Ayyyyyy inşallah çok güzel bir dua olduHepimiz mutluluktan sulugöz olalım
İnşallah cnm.sadece benim değil hepimiz kucağımıza sağ salim alırız inşallahşuan hakn kıran ile devam ediyorsunuz doğru mu anladım? inşallah gerek kalmaz bu sefer bebekleriniz size sımsıkı tutunur
Ayyy gördüm sanki cnm ya5. Gün çift embriyo 4. Günüm bugün
Şimdi gezinirken 2021 dede topik açtığını fark ettim rabbim bu yıl açtığın 2023 topiginin sana hayırlı olmasını ve kucağinin dolmasını temenni ederimEylül ayı olsa da canım arkadaşımızThemiscan ilk idrar testinde hayali çizgiyi gördü Rabbim o hayali çizgiyi kopkoyı kıpkırmızı bir daha görmeyi nasip etsin inşaallah tebrik ederim canım tekrardan ayağın bize uğurlu gelsin inşallah darisi hepimizin başına olsun canım kızlar