2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

canım hayırlısı olsun inşallah bende lucrin vuruldum ama adetin 2. günü tek doz sonra olmadım bidaha 4ekim kontrolüm senin ne zaman olmuştu bu iğne
Aminn kuzumm benimki şöyle yumurtalar toplandı. 12 gün sonra regl oldum.

Reg bitişi 17 ağustosa 1.doz
2.dozda 17 eylülde yapıldı

Zaten bana regl olmayacaksınız demişlerdi öylede oldu

Ay 2.resimde sanki gördüm bennn

merhaba kızlar 2 ay önce opu oldum bu ay transferim olacak ilk denemem kaçıncı gün transfer yapılıyor. reglimin 3. günü doktora gidicem yani yarın bu aşamadan sonra süreç nasıl ilerliyor ?

merhaba kızlar 2 ay önce opu oldum bu ay transferim olacak ilk denemem kaçıncı gün transfer yapılıyor. reglimin 3. günü doktora gidicem yani yarın bu aşamadan sonra süreç nasıl ilerliyor ?

Bende 2 Yıla yakın bebek için uğraşıyorum .
En son tüp bebek için karar verdik.Bu perşembe transferim olacak inşallah tutar .Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İkinizinde tedavisi hayırlı olsun inşallah yumoilarınız size sımsıkı tutunsun

Eylül ayı olsa da canım arkadaşımız Themiscan ilk idrar testinde hayali çizgiyi gördü Rabbim o hayali çizgiyi kopkoyı kıpkırmızı bir daha görmeyi nasip etsin inşaallah tebrik ederim canım tekrardan ayağın bize uğurlu gelsin inşallah darisi hepimizin başına olsun canım kızlar

Şimdi gezinirken 2021 dede topik açtığını fark ettim rabbim bu yıl açtığın 2023 topiginin sana hayırlı olmasını ve kucağinin dolmasını temenni ederim inşallah tek negatifli olmaz uğur getirir ilk anne adayı hamisimizin ayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…