- 23 Ocak 2019
- 2.969
- 10.055
- 34
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Her şeyi geçtim doktor rahmin kalınlığına göre transfer belirlemiyor mu? Başka sayfalarda bazı kadınların rahmi kalınlaşmıyor. Gebelik için istenilen seviyeye gelmiyor. Muayene olmadan nasıl olacak ki.Selam kızlar bende dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında doktor 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi 10 gün sonrada kontrol olacakmışim.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti
N nur seydaEylül ayı olsa da canım arkadaşımızThemiscan ilk idrar testinde hayali çizgiyi gördü Rabbim o hayali çizgiyi kopkoyı kıpkırmızı bir daha görmeyi nasip etsin inşaallah tebrik ederim canım tekrardan ayağın bize uğurlu gelsin inşallah darisi hepimizin başına olsun canım kızlar
Böyle riskli olmaz mı en ufak bi kist bile olsa transfer o ay yapılmıyor ama doktorunun da bir bildiği vardır muhtemelen canım inşallah güzel ilerlerSelam kızlar bende dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında doktor 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi 10 gün sonrada kontrol olacakmışim.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti
Benim bildiğim adetin 2. Veya 3. Günü muane eder doktor bende adet olmayi bekliyorum gidip muane olucam ona göre ilaçlı iğne mi ne verir bilmem sonra transfer olucam benimde donrulmuşSelam kızlar bende dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında doktor 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi 10 gün sonrada kontrol olacakmışim.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti
Benimde aynısı olmuştuProgesteron hormonum yüksık çıktığı için bu ay ki transferm iptal oldu yumurtam çatlamış
hayırlısı inşallah hepimiz için bende yarın gidicem kontrole bakalım ne diyeceklerAminn kuzumm benimki şöyle yumurtalar toplandı. 12 gün sonra regl oldum.
Reg bitişi 17 ağustosa 1.doz
2.dozda 17 eylülde yapıldı
Zaten bana regl olmayacaksınız demişlerdi öylede oldu
bence gözüküyor ama bugün kaçıncı günününz herkesin farklıdır kimseyle kıyaslayıp moral bozmayın testte hiç çıkmayanlar varDün akşamüstü yaptığım teste göre nasıl? Bazı arkadaşların 5. Gün kopkoyu kırmızı çıkmış benimki çok silik. Moralim bozuldu biraz. Az önce yaptım bu testi. ( dünkü testle arasında 12 saat var )
5. Günüm bugün transfer sonrasıbence gözüküyor ama bugün kaçıncı günününz herkesin farklıdır kimseyle kıyaslayıp moral bozmayın testte hiç çıkmayanlar var
Ben dünde söyledim canım diğer topiği görmüştüm hatta bizzat kendimde durumumdan bahsedip yazmıştım sonra aktif değildi bende hem tedavim hem sürecim belli olmaya başlayınca burayı açtım
daha bence çok erken canım5. Günüm bugün transfer sonrası
Bende aynı şeyi söyledim hatta dayanamayıp yapmış testdaha bence çok erken canım
kıyamam insan sabırsız oluyor ama Allah sabredenlerle beraberdir canım acele etme allah büyük inşallah miniğin seninledirBende aynı şeyi söyledim hatta dayanamayıp yapmış test
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin hiç üzülüp stres yapma bak üzülürsen etkilenirler lütfen zaten yarın kan testi vereceksin umarım ikiside seninledirkıyamam insan sabırsız oluyor ama Allah sabredenlerle beraberdir canım acele etme allah büyük inşallah miniğin seninledirThemiscan
Cumartesi benim test günüİnşallah Rabbim gönlüne göre versin hiç üzülüp stres yapma bak üzülürsen etkilenirler lütfen zaten yarın kan testi vereceksin umarım ikiside seninledir
4 Ekim değilmiydi beni aklımda öyle kalmış nedenseCumartesi benim test günükeşke yarın olsa ya insan uğraşıyor düşünüyor hayal ediyor tutunacak bir çizgi aranıyor.. ilaçlar iğneler insanın ruh halini etkiliyor ..
7 Ekim cumartesi 9. Günüm kuzum.4 Ekim değilmiydi beni aklımda öyle kalmış nedense
Bende dondurulmuşta hiç test yapmıyor direkt ara kontroller yapıyor sonra transfere gün belirliyor. Yarın transferim var korktum şimdi hiç bakılmadı bendeProgesteron hormonum yüksık çıktığı için bu ay ki transferm iptal oldu yumurtam çatlamış