2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selam kızlar bende dondurulms embrio transferine başlayacağım. Bugün regl oldum. Hastanem il dışında doktor 3 gün kan ver sonuçları at sonuca göre ilaçlara başlayacağız dedi 10 gün sonrada kontrol olacakmışim.muaneyene olmama gerek yok mu acaba kafam karisti

Her şeyi geçtim doktor rahmin kalınlığına göre transfer belirlemiyor mu? Başka sayfalarda bazı kadınların rahmi kalınlaşmıyor. Gebelik için istenilen seviyeye gelmiyor. Muayene olmadan nasıl olacak ki.
Mesela ben bugün gittim . Muayene oldum rahmin kalınlaşmaya başlamış. Estrofeme devam dedi.
Ayrıca geçen transferimden önceki ay adetliyken gitmiştim . Kist oluşmuş.bir ay ilaç tedavisi gördüm kistim düşene kadar

N nur seyda Iron Butterfly şu Ekim topiklerini nasıl birleştirebiliriz. Böyle kafamız karışıyor

Böyle riskli olmaz mı en ufak bi kist bile olsa transfer o ay yapılmıyor ama doktorunun da bir bildiği vardır muhtemelen canım inşallah güzel ilerler

Benim bildiğim adetin 2. Veya 3. Günü muane eder doktor bende adet olmayi bekliyorum gidip muane olucam ona göre ilaçlı iğne mi ne verir bilmem sonra transfer olucam benimde donrulmuş

Dün akşamüstü yaptığım teste göre nasıl? Bazı arkadaşların 5. Gün kopkoyu kırmızı çıkmış benimki çok silik. Moralim bozuldu biraz. Az önce yaptım bu testi. ( dünkü testle arasında 12 saat var )

Eklentiler

• 67E31A46-5DD8-430D-A8C0-21080950FD43.jpeg
    168,2 KB · Görüntüleme: 52
bence gözüküyor ama bugün kaçıncı günününz herkesin farklıdır kimseyle kıyaslayıp moral bozmayın testte hiç çıkmayanlar var

N nur seyda Iron Butterfly şu Ekim topiklerini nasıl birleştirebiliriz. Böyle kafamız karışıyor
Ben dünde söyledim canım diğer topiği görmüştüm hatta bizzat kendimde durumumdan bahsedip yazmıştım sonra aktif değildi bende hem tedavim hem sürecim belli olmaya başlayınca burayı açtım benim için sorun değil mune ablaya söyleyip benim konumu kapatabilirim diğerinin açık olması için

kıyamam insan sabırsız oluyor ama Allah sabredenlerle beraberdir canım acele etme allah büyük inşallah miniğin seninledir Themiscan
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin hiç üzülüp stres yapma bak üzülürsen etkilenirler lütfen zaten yarın kan testi vereceksin umarım ikiside seninledir

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin hiç üzülüp stres yapma bak üzülürsen etkilenirler lütfen zaten yarın kan testi vereceksin umarım ikiside seninledir
Cumartesi benim test günü keşke yarın olsa ya insan uğraşıyor düşünüyor hayal ediyor tutunacak bir çizgi aranıyor.. ilaçlar iğneler insanın ruh halini etkiliyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…