- 18 Ağustos 2023
- 206
- 191
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Merhaba hayırlısı olsun hakkınız da . Bende Aret hoca da tedavi görüyorum . İlk denemem de maalesef olumlu sonuç alamadım . Şuan 2. Ye başladım . Şöyle yumurta toplama sonrası embryoglar sizi gün gün arıyor eğer çok yumurta çıkarsa zaten direk dondurup adet olduğunuz diğer ay başlıyorsunuz hazırlıklara . 3/4 günde bi doktor mua çağırıyor her mua gittiğiniz de kan veriyorsunuz ve rahim kalınlığınızı ölçüyor hep . Yani adetle beraber bi sorun olmazsa 15/20 gün arası transfer ediyorSelam kızlar. Öncelikle Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizde tez vakitte kavuşuruz muradımıza inşallahben Çanakkale de yaşıyorum burada özel muayenehane de beni takip eden bir doktorum var onun tavsiyesi üzerine İstanbul tüp bebek merkezi Aret KAMAR ile sürece başladık. benim henüz ilk denemem olacak nasıl oldu ne oluyor çok farkında değilim açıkçası 1 Ekim sabahı Regl oldum reglinin 2.günü hormon testi verdim doktorlarım inceledi ve gonal f 300 kullanmaya başla dedi ve bende bu sürece dün dahil oldum hemen iğneye başladım bugün ikinci günüm cumaya kadar gonal f e devam edip cuma günü tekrar hormon testi verip yine muayeneye gidicem buradaki doktoruma. galiba yumurtaların durumuna göre beni İstanbul a gönderecek ama sürecin devamı ne olacak bilmiyorum yumurta mı toplanacak? opu denilen işlem yumurta toplanması mı? sizce ben de Ekim ayında transfer olur muyum herşey yolunda giderse? Deneyimlerinizi payalaşabilir misiniz benimle de?
Hayırlı olsunTransfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
Ben de Aralık'ta inşallah tüp bebek tedavisine baslicam.sizin tavsiye edeceğiniz önereceğiniz şeyler var mı tedavi süreciyle ilgili beslenme takviye dikkat ettikleriniz vs..Transfer sonrası 6. Gün
Test günüme 3 gün var
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah pes etmemeniz ne kadar güzel umarım çok güzel haberler alırsınızMerhaba kızlar umarım herkes güzel haberler alırEylül ayında ilk transferimi olmuştum ama maalesef güzel haberle sonuçlanmadı . Şuan 2.ye başladık . Nasip olursa ayın 9nda 2 transferim gerçekleşcek bu sefer çift embryo transfer ettircem . Allahım yardımcımız olsun
Bana salam sosis sucuk işlenmiş gidalardan uzak durun çok kahve çay tüketmeyin denildi sadece opu öncesiBen de Aralık'ta inşallah tüp bebek tedavisine baslicam.sizin tavsiye edeceğiniz önereceğiniz şeyler var mı tedavi süreciyle ilgili beslenme takviye dikkat ettikleriniz vs..
Ayyyy yerim seni yaaaaa ne demiştim ben sanaTransfer sonrası 6. Gün
Test günüme 3 gün var
Anladım,kahve hariç ben de azalttım paketli ve işlenmiş gıdaları,biraz daha düzgün beslenmeye çalışıyorum:) sizin tedaviniz bitti miBana salam sosis sucuk işlenmiş gidalardan uzak durun çok kahve çay tüketmeyin denildi sadece opu öncesi
Ben de Aralık'ta inşallah tüp bebek tedavisine baslicam.sizin tavsiye edeceğiniz önereceğiniz şeyler var mı tedavi süreciyle ilgili beslenme takviye dikkat ettikleriniz vs..
Ben opu oldum transfer için bekliyorum hala regli olmadım sanırım Kasım ayına kaldım henüz belli değil günümAnladım,kahve hariç ben de azalttım paketli ve işlenmiş gıdaları,biraz daha düzgün beslenmeye çalışıyorum:) sizin tedaviniz bitti mi
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah pes etmemeniz ne kadar güzel umarım çok güzel haberler alırsınız
Yıkım yaşamak çok zor heleki böyle yıpratıcı süreçlerden geçince daha bir zor oluyor insan içinTeşekkür ederimhepimiz için hayırlısı olsun . Zorlu süreç eğer kii pes etseydim kalkamazdım daha sanırım başlayamazdım korkularımdan düşünmekten
Yaa inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsunYıkım yaşamak çok zor heleki böyle yıpratıcı süreçlerden geçince daha bir zor oluyor insan içinama o bebek buraya gelecek Allah'ın izniyle
İnşallah canım Allah razı olsun hepimiz bir umut buradayız ve hep bir elden birbirimize destek olmak için variz mutlu sonlar bizimle olsunYaa inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsunsizin yazdıklarınızı da okudum inş güzel haberler alırsınız bu sefer
Aminİnşallah canım Allah razı olsun hepimiz bir umut buradayız ve hep bir elden birbirimize destek olmak için variz mutlu sonlar bizimle olsun
Kasıma kalmaz ya genelde Reglin 15.-20. Günleri arasında yapıyorlar transferi. Ayrıca kalsa da üzülme geç olsun güç olmasınBen opu oldum transfer için bekliyorum hala regli olmadım sanırım Kasım ayına kaldım henüz belli değil günüm
Hakkınızda hayırlısı olsun en yakın zamanda guzel haberler almak dileğiyleBen opu oldum transfer için bekliyorum hala regli olmadım sanırım Kasım ayına kaldım henüz belli değil günüm
2021 de arkadaşım önce Allah'ın izniyle sonrada doktor başarısı ile tek bir embriyo ile hamile kaldı ve oğlu şuan 1 yaşında nasipAminsizin gittiğiniz doktor da eşimin akrabası yaptırdı Şuan hamile oda :)
Umarım öyle olur zorlu süreç hep beklemekle geçiyor hayatımızKasıma kalmaz ya genelde Reglin 15.-20. Günleri arasında yapıyorlar transferi. Ayrıca kalsa da üzülme geç olsun güç olmasın
Amin amin amin Rabbim kimseyi bu kokuya hasret bırakmasın daha fazlaHakkınızda hayırlısı olsun en yakın zamanda guzel haberler almak dileğiyle
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah son denemeniz olurMerhaba hayırlısı olsun hakkınız da . Bende Aret hoca da tedavi görüyorum . İlk denemem de maalesef olumlu sonuç alamadım . Şuan 2. Ye başladım . Şöyle yumurta toplama sonrası embryoglar sizi gün gün arıyor eğer çok yumurta çıkarsa zaten direk dondurup adet olduğunuz diğer ay başlıyorsunuz hazırlıklara . 3/4 günde bi doktor mua çağırıyor her mua gittiğiniz de kan veriyorsunuz ve rahim kalınlığınızı ölçüyor hep . Yani adetle beraber bi sorun olmazsa 15/20 gün arası transfer ediyor