2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar umarım herkes güzel haberler alır Eylül ayında ilk transferimi olmuştum ama maalesef güzel haberle sonuçlanmadı . Şuan 2.ye başladık . Nasip olursa ayın 9nda 2 transferim gerçekleşcek bu sefer çift embryo transfer ettircem . Allahım yardımcımız olsun

Merhaba hayırlısı olsun hakkınız da . Bende Aret hoca da tedavi görüyorum . İlk denemem de maalesef olumlu sonuç alamadım . Şuan 2. Ye başladım . Şöyle yumurta toplama sonrası embryoglar sizi gün gün arıyor eğer çok yumurta çıkarsa zaten direk dondurup adet olduğunuz diğer ay başlıyorsunuz hazırlıklara . 3/4 günde bi doktor mua çağırıyor her mua gittiğiniz de kan veriyorsunuz ve rahim kalınlığınızı ölçüyor hep . Yani adetle beraber bi sorun olmazsa 15/20 gün arası transfer ediyor

Transfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
Ben de Aralık'ta inşallah tüp bebek tedavisine baslicam.sizin tavsiye edeceğiniz önereceğiniz şeyler var mı tedavi süreciyle ilgili beslenme takviye dikkat ettikleriniz vs..

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah pes etmemeniz ne kadar güzel umarım çok güzel haberler alırsınız

Ben de Aralık'ta inşallah tüp bebek tedavisine baslicam.sizin tavsiye edeceğiniz önereceğiniz şeyler var mı tedavi süreciyle ilgili beslenme takviye dikkat ettikleriniz vs..
Bana salam sosis sucuk işlenmiş gidalardan uzak durun çok kahve çay tüketmeyin denildi sadece opu öncesi

Ben ilk transferimde hiç dikkat etmedim misafir ağırlamak zorunda kaldım hoş iyi olamadım yine tabi de. Beslenmeme de dikkat etmedim. 3. Gün embriyosuydu düşük yaptım sonrasında maalesef.

Bu sefer evde dinlendim ilk iki gün kalkmadım desem yeridir. Kefir taze incir ve ceviz tükettim öğlenleri. Kahveyi günde ikiye indirdim ve az çekirdekle yapıyorum yani açık. İlaçlarımı saati saatine kullanmaya dikkat ediyorum. Bunun dışında başkaca bir şey yapmadım

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun . Zorlu süreç eğer kii pes etseydim kalkamazdım daha sanırım başlayamazdım korkularımdan düşünmekten
Yıkım yaşamak çok zor heleki böyle yıpratıcı süreçlerden geçince daha bir zor oluyor insan için ama o bebek buraya gelecek Allah'ın izniyle

Yaa inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun sizin yazdıklarınızı da okudum inş güzel haberler alırsınız bu sefer
İnşallah canım Allah razı olsun hepimiz bir umut buradayız ve hep bir elden birbirimize destek olmak için variz mutlu sonlar bizimle olsun

Amin sizin gittiğiniz doktor da eşimin akrabası yaptırdı Şuan hamile oda :)
2021 de arkadaşım önce Allah'ın izniyle sonrada doktor başarısı ile tek bir embriyo ile hamile kaldı ve oğlu şuan 1 yaşında nasip
Kasıma kalmaz ya genelde Reglin 15.-20. Günleri arasında yapıyorlar transferi. Ayrıca kalsa da üzülme geç olsun güç olmasın
Umarım öyle olur zorlu süreç hep beklemekle geçiyor hayatımız
Hakkınızda hayırlısı olsun en yakın zamanda guzel haberler almak dileğiyle
Amin amin amin Rabbim kimseyi bu kokuya hasret bırakmasın daha fazla

Hakkınızda hayırlı olsun inşallah son denemeniz olur . benim daha opu işlemi olmadı iğne kullanmaya başladım o zaman benim kasım da olur transfer herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…