- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Umarım dediğin gibi olur ben kasıma kalmak istemiyorumAma sonrasında pek bir ilaç ücreti çıkmıyor. İlaçları sağlık ocağındaki doktora yazdırmıştım ben. Estrofem parayla alınıyor . Progestan fitil ve iğneyi sigorta karşılıyor. İlaçlar genel olarak aynı
İnşallah hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallahİnşallah ilk denemede güzel sonuçlar alırsınız.
Benim Kasım'da devlet raporun bitiyor evet biterse özele yenidem para ödemem ilaçları parayla almam gerekecek öyle birşey olursa hakkıma girecekler umarım ben yanılıyor yada yanlış anlamışımdır.
İnşallah kalmazsınız ben bilmiyorum nasıl olur yorum yapamam ama inşallah kasıma kalmazsınız diye dua edebilirim sizeUmarım dediğin gibi olur ben kasıma kalmak istemiyorum
Teşekkür ederim düşünceniz yazmanız yeterİnşallah kalmazsınız ben bilmiyorum nasıl olur yorum yapamam ama inşallah kasıma kalmazsınız diye dua edebilirim size
Ablacım bu konu Kazen’in yetki alanına giriyor, Kazen’le görüşmen daha iyi olurMune ablacım merhaba 2 tane Ekim trasfer olacaklar üzerine topik var birleştirme şansın var mı konuları acaba eğer yoksa benim konumu kapatabilirmisin diğer arkadaşımız konusu etkin olsun ben sanırım beklemede olacağım transfer için
Teşekkür ederim tamam ablacımAblacım bu konu Kazen’in yetki alanına giriyor, Kazen’le görüşmen daha iyi olur
Amin canım inşallah güzel haberlerle dolsun topiğimizHayırsıyla tutunurlar inşallah
Senin Aralık olur benceUmarım dediğin gibi olur ben kasıma kalmak istemiyorum
Nasip artık bekleyeceğiz bakalım.Senin Aralık olur bence
merhaba sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi caba?Selam kızlar merhaba. Benim tüp bebek tedavim 2020 senesinden geliyor eşimde sperm sayısı çok az olduğu için bu yola girdik.ilk denemem 2020 de İstanbul Şişli Memorial da oldu beşinci güne giden 4 embriyodan PGT de 1 tanesi sağlıklı geldi ve Haziran ayında transfer yapıldı negatif oldu. Sonrası iki sene ara verdik ve 2022 senesinde bu sefer Ankara Memorial da aygül hoca ile tedaviye başladık 5.güne giden 7 embriyodan PGT den 2 tane sağlıklı embriyo geldi Temmuz ayında yapılan tramsfer negatif oldu kalan son embriyo da kasım ayında transfer edildi bu kez de kimyasal oldu . Merkez değiştirdik Ankara da, Anatolia tüp bebek merkezine başladık hakan yaralı hoca ile dün opu oldum 18 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı bugün sabah embriyolog aradı 7 sinin de döllendigini şimdilik iyi olduğunu söyledi bu tedavimde taze transfer olacağım 2 embriyo konulacak pgt yaptırmıcaz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Geçen eczacıya sordum estrofemi yazdirabiliyor musuzAma sonrasında pek bir ilaç ücreti çıkmıyor. İlaçları sağlık ocağındaki doktora yazdırmıştım ben. Estrofem parayla alınıyor . Progestan fitil ve iğneyi sigorta karşılıyor. İlaçlar genel olarak aynı
Sağlık ocağından yazdırıp alanları duymuştum benGeçen eczacıya sordum estrofemi yazdirabiliyor musuz
Evet bende sordum yazdiriliyormus birde acaba kaç kutu kullaniliyor ben 5 sene önce kullandım ama unuttumSağlık ocağından yazdırıp alanları duymuştum ben
Bende aynı durumdayım devlet sürecinde sade 2 o mavi küçük haplardan kullandın adını bile unuttum şuanEvet bende sordum yazdiriliyormus birde acaba kaç kutu kullaniliyor ben 5 sene önce kullandım ama unuttumo süreçleri
Benim her 2 transferdede bakılmıştı bunda neden böyle oldu anlam veremedim ilaçlarıda düzenli kullandimBende dondurulmuşta hiç test yapmıyor direkt ara kontroller yapıyor sonra transfere gün belirliyor. Yarın transferim var korktum şimdi hiç bakılmadı bende
Benim ilk transfer de bakıldı hatırladığım kadarıyla ikide bakılmadı aynı yerde olmuştu 2.ci transferim de bi kaç araylaBenim her 2 transferdede bakılmıştı bunda neden böyle oldu anlam veremedim ilaçlarıda düzenli kullandim
Geçen eczacıya sordum estrofemi yazdirabiliyor musuz
Sadece bir kutu yazdırabiliyoruz. Ben altı kutu almıştım. Günde 3 tane derken her biri 8 gün falan gidiyorSağlık ocağından yazdırıp alanları duymuştum ben
Fazla Düşünmemeye bak. Fazla düşününce strese giriyor insanMerhabalar kizlar,ben de inşallah Aralık'ta tüp bebek tedavisine başlayacağım.umarim hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.bize tavsiye edeceğiniz önereceğiniz şeyler var mı bu süreçle alakalı?