2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ama sonrasında pek bir ilaç ücreti çıkmıyor. İlaçları sağlık ocağındaki doktora yazdırmıştım ben. Estrofem parayla alınıyor . Progestan fitil ve iğneyi sigorta karşılıyor. İlaçlar genel olarak aynı
Umarım dediğin gibi olur ben kasıma kalmak istemiyorum 🥲

İnşallah ilk denemede güzel sonuçlar alırsınız.

Benim Kasım'da devlet raporun bitiyor evet biterse özele yenidem para ödemem ilaçları parayla almam gerekecek öyle birşey olursa hakkıma girecekler umarım ben yanılıyor yada yanlış anlamışımdır.
İnşallah hepimiz için hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah 🤲🏻

K Kazen abi merhaba 2 tane Ekim trasfer olacaklar üzerine topik var birleştirme şansın var mı konuları acaba eğer yoksa benim konumu kapatabilirmisin diğer arkadaşımız konusu etkin olsun ben sanırım beklemede olacağım transfer için 🌹(mune abla size yazmam gerektiğini bildirdi.)

Son düzenleme:
Mune Mune ablacım merhaba 2 tane Ekim trasfer olacaklar üzerine topik var birleştirme şansın var mı konuları acaba eğer yoksa benim konumu kapatabilirmisin diğer arkadaşımız konusu etkin olsun ben sanırım beklemede olacağım transfer için 🌹
Ablacım bu konu Kazen’in yetki alanına giriyor, Kazen’le görüşmen daha iyi olur 😌

Selam kızlar merhaba. Benim tüp bebek tedavim 2020 senesinden geliyor eşimde sperm sayısı çok az olduğu için bu yola girdik.ilk denemem 2020 de İstanbul Şişli Memorial da oldu beşinci güne giden 4 embriyodan PGT de 1 tanesi sağlıklı geldi ve Haziran ayında transfer yapıldı negatif oldu. Sonrası iki sene ara verdik ve 2022 senesinde bu sefer Ankara Memorial da aygül hoca ile tedaviye başladık 5.güne giden 7 embriyodan PGT den 2 tane sağlıklı embriyo geldi Temmuz ayında yapılan tramsfer negatif oldu kalan son embriyo da kasım ayında transfer edildi bu kez de kimyasal oldu . Merkez değiştirdik Ankara da, Anatolia tüp bebek merkezine başladık hakan yaralı hoca ile dün opu oldum 18 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı bugün sabah embriyolog aradı 7 sinin de döllendigini şimdilik iyi olduğunu söyledi bu tedavimde taze transfer olacağım 2 embriyo konulacak pgt yaptırmıcaz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
merhaba sizin tüp bebek yaptırma nedeniniz neydi caba?

Ama sonrasında pek bir ilaç ücreti çıkmıyor. İlaçları sağlık ocağındaki doktora yazdırmıştım ben. Estrofem parayla alınıyor . Progestan fitil ve iğneyi sigorta karşılıyor. İlaçlar genel olarak aynı
Geçen eczacıya sordum estrofemi yazdirabiliyor musuz

Evet bende sordum yazdiriliyormus birde acaba kaç kutu kullaniliyor ben 5 sene önce kullandım ama unuttum😁o süreçleri
Bende aynı durumdayım devlet sürecinde sade 2 o mavi küçük haplardan kullandın adını bile unuttum şuan 😂 özelde nasıl olacak ne kadar ne ilaç kullanacağım bende bilmiyorum

Merhabalar kizlar,ben de inşallah Aralık'ta tüp bebek tedavisine başlayacağım.umarim hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.bize tavsiye edeceğiniz önereceğiniz şeyler var mı bu süreçle alakalı?☺️

X