Bence dua etmelisin ki başlamasınKizlar. Kimde mide bulantilari basladi? Bende 7+1 ama ne bulanti ne kusma tik yok bende. Sanki hamile degilim sadece hazimsizlik ve qabizlik var. Ilk kizimdada ayni olmuştu. Qaliba buda kiz olacak))
Hım benım 10 şubat . 5 gün var aramızda oda iyi bir fark5 Şubat
Aynı durum bende de var maalesef eğilip kalkamıyorum resmenKızlar ben davul gibi şişim, yani sanki 6 haftalık değil 3 aylık hamileymişim gibi göbeğim şişti. Bu şekilde olan var mı
Aslinda isterdim o duyguyuda tatmak. Cunki 1 kizim var 1 iglumda olsun isterdim. Ama ilk hamilelikle 2ci hamilelik ayni gibi. Galiba buda kiz.Bence dua etmelisin ki başlamasınHayatın kabusa döner
Asla öyle düşünme . Aynı şeyleri yaşayıp oğlun olabilir . Bakalım 16. Haftalara saglıkla gelelim öğreniriz.Aslinda isterdim o duyguyuda tatmak. Cunki 1 kizim var 1 iglumda olsun isterdim. Ama ilk hamilelikle 2ci hamilelik ayni gibi. Galiba buda kiz.
Insallah canimAsla öyle düşünme . Aynı şeyleri yaşayıp oğlun olabilir . Bakalım 16. Haftalara saglıkla gelelim öğreniriz.
cuma günü gördük hafta soylemedi ama sata göre 4+5 dim bend göbüş olmasına rağmen kese göründü 6+5 e çağırdı kalp atışınaKızlar karından ultrasonla keseyi ne zaman gördünüz kaç artı da
bende aynıyım ya acaip bi hazımsızlık var midem çok şiş altta da kendi göbeğimKızlar ben davul gibi şişim, yani sanki 6 haftalık değil 3 aylık hamileymişim gibi göbeğim şişti. Bu şekilde olan var mı
aynımış sat5 Şubat
bende de bişi yok 2 oğlum var onlarda da hiç olmamıştı bakalım bu ne olacakKizlar. Kimde mide bulantilari basladi? Bende 7+1 ama ne bulanti ne kusma tik yok bende. Sanki hamile degilim sadece hazimsizlik ve gaz problemi var. Ilk kizimdada ayni olmuştu. Qaliba buda kiz olacak))
Eger oyrenirsen cinsiyyetini bizimlede paylaşirsin bakalim nasil olacakcuma günü gördük hafta soylemedi ama sata göre 4+5 dim bend göbüş olmasına rağmen kese göründü 6+5 e çağırdı kalp atışına
bende aynıyım ya acaip bi hazımsızlık var midem çok şiş altta da kendi göbeğim
aynımış sat
bende de bişi yok 2 oğlum var onlarda da hiç olmamıştı bakalım bu ne olacak
Merhaba canım kahverengi leke nasıl geldi acaba çamur gibi mi bu gece benden de gelmiş iç çamaşırı doluydu tuvalete girdiğimde de peçeteye baya geldi hala az az geliyorMerhaba anne adayları ben 4 hafta 6 günlük hamileyim dün doktora gittim keseyi görmedi bana ecoprin ve progestan fitil verdi onu dün kullandım bugün kahverengi lekem oldu doktor beni çok aydınlatmadı bildiğim kadarı ile kan sulandırıcı (ecoprin) vermeleri için pıhtı testi yapıyolarmış neden şüphelendiğinide söylemedi bugün tekrar başka bir doktora gidicem 5 haftalığım bugün acaba görünürmü aranızda böyle bir durum yaşayan varmı çok korkuyorum
Gittin mi doktora ne yaptın canmKahve akintiniz oldumu ne kadar surdu acaba nasil kesti ?
Benimki 1-2 damla şeklindeMerhaba canım kahverengi leke nasıl geldi acaba çamur gibi mi bu gece benden de gelmiş iç çamaşırı doluydu tuvalete girdiğimde de peçeteye baya geldi hala az az geliyor
ay inşallah sağlıkla gelelim o günlereEger oyrenirsen cinsiyyetini bizimlede paylaşirsin bakalim nasil olacak
5+2 yil hiç belirtim yok neredeyse Arada ben de garipsiyorum ana boşver böyle olması daha iyiYa 5.haftaya girdim ama hiç bir belirti yok bende ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti bunlar normal mı acaba siz yaşıyormusunz belirtileri
5+2 yil hiç belirtim yok neredeyse Arada ben de garipsiyorum ana boşver böyle olması daha iyi
Bende de hiçbir belirti yok göğüs şişmesi dışında belirti yok diye korkuyorum hattaYa 5.haftaya girdim ama hiç bir belirti yok bende ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti bunlar normal mı acaba siz yaşıyormusunz belirtileri
Umarım öyle devam eder5+2 yil hiç belirtim yok neredeyse Arada ben de garipsiyorum ana boşver böyle olması daha iyi
Bende korkuyom hic belirti yok diye bebegm yerinde olsun daBende de hiçbir belirti yok göğüs şişmesi dışında belirti yok diye korkuyorum hatta5+3