- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
Tutunmayı
Bu değerlere bu kadar takılmayın bence çünkü beta hcg aralıkları varsa bu tek bir yeterli sayı yok demektir. Bebek sağlıkla ilerlesin yeter
Amin canim insallah doğru diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutunmayı
Bu değerlere bu kadar takılmayın bence çünkü beta hcg aralıkları varsa bu tek bir yeterli sayı yok demektir. Bebek sağlıkla ilerlesin yeter
Aynı gidiyoruz bende bugün 5+6 yım pazartesi su güzel haberi bende veririm inşallah yaAmin 5+6 yım . Evet vajinal muayene oldum
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleriniziAynı gidiyoruz bende bugün 5+6 yım pazartesi su güzel haberi bende veririm inşallah ya
Benim de kahverengi siyaha yakın akıntım vardı düne kadar. Bugün de beyaz akıntım var.Benmde hiç belirtim yok akıntı falan da yok beyaz akıntı sdce biraz pembesi geldi çok şükür geçti korktm bi an sizin varmi normal beyaz akıntı
Sizin bu hesaba göre Ekim'de doğum yapmanız gerekmiyor mu?Aynı gidiyoruz bende bugün 5+6 yım pazartesi su güzel haberi bende veririm inşallah ya
5+3 Ekimde doğum yapması lazimMerhaba kızlar bende 5+3 haftalık hamileyim. Tüp bebek pgtli embriyo transfer edildi tuttu çok şükür ilk deneme ilk gebelik her saniyesi çok heyecanlı keseyi gördük kalp atışını duymadık ama attığını gördük çok güzel bir duygu. Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah sağlıkla hepimiz kucagimizada alırız insallah
Kaç haftalıksn canmBenim de kahverengi siyaha yakın akıntım vardı düne kadar. Bugün de beyaz akıntım var.
Hesaplamaya göre kasım çıkıyor amaSizin bu hesaba göre Ekim'de doğum yapmanız gerekmiyor mu?
Sat 30 ocak ve 7 kasım doğum görünüyor5+3 Ekimde doğum yapması lazim
6+2Kaç haftalıksn canm
10mm bebek için çok küçük değil mi? benim gecen pzt biri 18.59 mm, diğeri 11mm 2 kese göründü. ikisinde de yolk kesesi vardı bebek yoktu. 10 gün sonra tekrar çağırdı. benim de 8. denemem. ilk defa bu aşamaya geldim. hiç üzme kendiniMerhaba kızlar herkes iyi mi?
Yardımınıza ihtiyacım var.
Bu gün doktor kontrolüne gittik. Çarşamba günü betam 3000 çıkmıştı. Bu gün doktor muayenesinde 2 kese de göründü. Üstten bakınca bebekler görünmedi alttan bakınca belki görünür dedi. Yine görünmedi. Keseler düzenli ve 10 mm’miş. Haftaya tekrar çağırdı. Böyle olupta bebekleri gören oldu mu? Çok stres yaptım. 8. Tüp bebek tedavimde pozitif gördüm.
Benim beta 5000 üstüydü ve vajinal ultrason ile sadece yolk kese göründü. 5+5ti baktığında. Zaten 3000 kese görünür sadece. Bebek değil de belki yolk görünebilirdi ama o da düşük ihtimal. 5000 üstü anca görünmeye başlıyorMerhaba kızlar herkes iyi mi?
Bu gün doktor kontrolüne gittik. Çarşamba günü betam 3000 çıkmıştı. Bu gün doktor muayenesinde 2 kese de göründü. Üstten bakınca bebekler görünmedi alttan bakınca belki görünür dedi. Yine görünmedi. Keseler düzenli ve 10 mm’miş. Haftaya tekrar çağırdı. Böyle olupta bebekleri gören oldu mu? Çok stres yaptım. 8. Tüp bebek tedavimde pozitif gördüm.
Damdan düşeni damdan düşen anlar canım. Bende yolk keseleri de görünme. İlk gebeliğim olduğu için hangi değerde göreceğimi de bilmiyorum. Çok stres yaptım. Rabbim sana da mutlu haberi verdirsin inşallah bütün kalbimle dua ediyrıumö10mm bebek için çok küçük değil mi? benim gecen pzt biri 18.59 mm, diğeri 11mm 2 kese göründü. ikisinde de yolk kesesi vardı bebek yoktu. 10 gün sonra tekrar çağırdı. benim de 8. denemem. ilk defa bu aşamaya geldim. hiç üzme kendini
Stres de yapma. Daha çok yeni gebeliğin. Uzun zamandır uğraşmışsın ve çok şükür bu aşamaya gelmişsin. O kadar sabredip bu günlere gelmişsin. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar herkes iyi mi?
Canım çarşamba 3000 beta. Cuma 6000 olmuştur eğer sağlıklı ve herşey yolundaysa. Yolk ta görünmedi. Doktor sakin kalmam için olabilir diye düşündüm bomboş değil emareler var ama sen haftaya gel en güzel o zaman görürüz dedi. Çok strs yaptım öğlen eve geldim o saat bu saat ağlıyorumBenim beta 5000 üstüydü ve vajinal ultrason ile sadece yolk kese göründü. 5+5ti baktığında. Zaten 3000 kese görünür sadece. Bebek değil de belki yolk görünebilirdi ama o da düşük ihtimal. 5000 üstü anca görünmeye başlıyor
Çok çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin kucağına sağ Salim almayı nasip etsinS
Stres de yapma. Daha çok yeni gebeliğin. Uzun zamandır uğraşmışsın ve çok şükür bu aşamaya gelmişsin. O kadar sabredip bu günlere gelmişsin. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok teşekkür ederim canım, hepimiz inşallah mutlu haberlerle gelelim buraya Evet insan her konuda stres yapıyor ama seninki henüz çok küçük, içini ferah tut. minikkalpp'in de dediği gibi yolk için bile henüz erken olabilir.Damdan düşeni damdan düşen anlar canım. Bende yolk keseleri de görünme. İlk gebeliğim olduğu için hangi değerde göreceğimi de bilmiyorum. Çok stres yaptım. Rabbim sana da mutlu haberi verdirsin inşallah bütün kalbimle dua ediyrıumö
Ay sakın ağlama. Onlar çok küçük de olsa hisseder. Herkesin gebeliği çok farklı. Ayrıca doktor gördüm demiş işte. Allah korusun stresten kanamam falan olur. Sakin sakinliğini koru bakalım. Şu anda kaç haftalık hamileliğinCanım çarşamba 3000 beta. Cuma 6000 olmuştur eğer sağlıklı ve herşey yolundaysa. Yolk ta görünmedi. Doktor sakin kalmam için olabilir diye düşündüm bomboş değil emareler var ama sen haftaya gel en güzel o zaman görürüz dedi. Çok strs yaptım öğlen eve geldim o saat bu saat ağlıyorum