Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Pahali mahali alicam artık bebeklerimize feda olsunCanım benımkinde asla öyle bir sorun yok, biraz fiyatlı ama mutlaka tavsiye ederim. Hem doktorum söylemişti, hemde Prf Dr Ender saraçtan dinledim. Balık yağında kalitesiz ucuz bilmediğiniz markalardaki tüm ürünler, atık suyu çok olan denizlerdeki su üstündeki balıklardan yapılıyormuş. Markayı çok iyi araştırın diyordu. Ben bu markayı çok uzun yıllardır kullanıyordum. Somon collagenini de kullanıyordum, şimdi kestim sadece omega 3 devam ediyorum. 2. Trimesterda krill yağına geçeceğim.
Filiz candan topuzKizlar İstanbul Anadolu yakasında doktor tavsiyesi olan yok mu ay bi muayene ye 3500 diyorlar çok pahali geldi banadaha bunun testi vs si de var . Nasıl olacak bilmiyorum.
Ooohh ne güzel benim şehir dışından kaynımın nişanlısı ailesiyle geliyor illaki banada gelecekler bide bizimkilerde kimde misafir varsa butun aile orda gorumceler eltiler v.sBen de yapmadım şöyle bir ortalığı topladım eşim süpürüyor silecek ben de yemek yaparım artıkzaten ailelerimiz burda değil gelen giden de olmaz yatış mode on
![]()
Bebeğin mi varOoohh ne güzel benim şehir dışından kaynımın nişanlısı ailesiyle geliyor illaki banada gelecekler bide bizimkilerde kimde misafir varsa butun aile orda gorumceler eltiler v.sAllah yardimcim olsun
Eşim bebekle ilgileniyor kızlarım dünyadan bir haber
Dogum yapmadan önce hasimato tiroidim vardı doğumla ilacı bırakmıştım. Şimdi tsh biraz yüksek çıktı bayramdan sonra tekrar test yaptırıp bi endokrin doktoruna gorunucem. Ayda 1 saglik ocağında test yaptırarak kontrollü ilerledik ilk gebeligimde tsh icin. Tabi birde ilac alıyordumKızlar tiroid rahatsızlığı olan var mı? Bu dönemde tahlil yaptırdınız mı nasil çıktı değeriniz?
ben dün öğrendim kanama alanı olduğunu 5 haftalık gebeliğim henüz keseden uzak dedi boyutu da küçük dedi, kanama veya lekelenme yaşamadım hiç çok şükür ama ilerisinde ne olur veya ilerler mi korkularım var. Fitil olarak sadece akşamları kullanıyorum inşallah 1 hafta sonra gitmiş olurbenim kahve lekelenmem oluyordu 9 gündür progestan kullanıyorum, kahve lekelenme geçti ama içerde kanama alanı hala duruyor mu bilmiyorum…henüz kontrole gitmedim, nisanın 2.ci haftası gidicem inşallah geçmiştirdoktorunuz progestan verdi mi? bolca dinlenin
![]()
Ben yıllardır levetron kullanıyorum. Bugün test yaptırdım tsh yüksek çıktı. Normalde hep aynı düzeyde giderdi artmazdı. Hamilelikten arttı muhtemelen. Doktor ilaç dozumu yükseltti. Haliyle biz de takipte olacağız hamilelik boyunca. Ben tabiki yüksek çıkınca tedirgin oldumDogum yapmadan önce hasimato tiroidim vardı doğumla ilacı bırakmıştım. Şimdi tsh biraz yüksek çıktı bayramdan sonra tekrar test yaptırıp bi endokrin doktoruna gorunucem. Ayda 1 saglik ocağında test yaptırarak kontrollü ilerledik ilk gebeligimde tsh icin. Tabi birde ilac alıyordum
Etkilemez Allah'ın izniyle 10 saat yolculuk yaptım geçen haftaMerhaba arkadaşlar bayram nedeniyle malum yoldayız,pazartesi 5 haftalık olacağım .yaklaşık 4 buçuk saat süren bir yolculuk etkiler mi Allah korusun.
Bana bir dr 20. haftadan sonra önermiyoruz demişti. O da uzun süre oturmak pıhtı atmaya sebep olur diye. Ben de 5 haftalıkken yalnız başıma dört saat gittim geldim cnm hiç rahatsız olmadım ama kendini nasıl hissediyorsun bir de bir risk durumun var mı onlara göre karar vermen daha iyi olurMerhaba arkadaşlar bayram nedeniyle malum yoldayız,pazartesi 5 haftalık olacağım .yaklaşık 4 buçuk saat süren bir yolculuk etkiler mi Allah korusun.
Gebelikte biraz değişiyor ama sorun edilecek bir sey yok dedi doktorum. Bende 10 sene ilac kullandim Doğumdan sonra da bastırmaya devam etmek gerekiyor sadece. Benimki ortadan kalkmıştı ama sanirm simdi yine geliyorBen yıllardır levetron kullanıyorum. Bugün test yaptırdım tsh yüksek çıktı. Normalde hep aynı düzeyde giderdi artmazdı. Hamilelikten arttı muhtemelen. Doktor ilaç dozumu yükseltti. Haliyle biz de takipte olacağız hamilelik boyunca. Ben tabiki yüksek çıkınca tedirgin ololdum
Ben 6+5’te gördüm ama ultrasona göre 5+6 idi geç yumurtlama benimki.Kızlar selam. Sizce 6+0’da kalp atışı görülür mü? Gören var mı?
Daha henüz doktora gitmedim ben,en son perşembe 1568 di betam çarşamba randevum var o zaman gideceğim.Risk durumum var mu hiç bilmiyorum.Malum bayramdan dolayı pazartesi Salı doktora gidemiyorumBana bir dr 20. haftadan sonra önermiyoruz demişti. O da uzun süre oturmak pıhtı atmaya sebep olur diye. Ben de 5 haftalıkken yalnız başıma dört saat gittim geldim cnm hiç rahatsız olmadım ama kendini nasıl hissediyorsun bir de bir risk durumun var mı onlara göre karar vermen daha iyi olur
Merhaba bende 6 haftalık hamileyim cinsiyet tahminini neye göre yapıyorsunuzMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu
34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım ErabiaE
29 4. 2 şubat 9 Kasım @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım @cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat Kız 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım @simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım Synonyms
36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım @Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek @Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız @pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım M MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat teacherlife
25 1. 3 Şubat 5+4 6+3 Kız 10 Kasım
Yani ben de gittiğimde keseyi bile görmemiştim doktor da sormamı bile garipsemiştiDaha henüz doktora gitmedim ben,en son perşembe 1568 di betam çarşamba randevum var o zaman gideceğim.Risk durumum var mu hiç bilmiyorum.Malum bayramdan dolayı pazartesi Salı doktora gidemiyorum![]()
Merhaba, bayramdan sonra bi kontrole gidersiniz anca gözükür zaten. Henüz erken merak etmeyin.Merhaba benim Sat 21 şubat dün betam 994 çıktı sanırım herşey yolunca giderse kasım sonu çıkıyor beklenen tarih. Ben henüz doktora gitmedim ikinci çocuğum olacak inşallah ama herşeyi unutmuşum destek aradım burası geldi aklıma :) gitmediğim için pişman olur muyum doktora benim için sürpriz oldu da hala ikna olamadım gibi. Folik asit dişında yapmam gereken bir şey var mı
bende akşamları 1 tane kullanıyorum, endişelenmeyin fitili düzenli kullanın bebek büyüdükçe vücut emiyormuş o kanama alanını inşallah giderben dün öğrendim kanama alanı olduğunu 5 haftalık gebeliğim henüz keseden uzak dedi boyutu da küçük dedi, kanama veya lekelenme yaşamadım hiç çok şükür ama ilerisinde ne olur veya ilerler mi korkularım var. Fitil olarak sadece akşamları kullanıyorum inşallah 1 hafta sonra gitmiş olur