- 12 Aralık 2023
- 155
- 174
- 30
Çoookkk geçmiş olsunLeyla 11 gibi yataktan düştü. Bizim yatağımızda yatıyordu. Her yere yastık koymuştum ama bir şekilde onları aşıp düşmüş. Çok kötü bir gece geçiriyorum kızlarHer şey normal görünüyor şimdilik. Doktora gittik o da normal her şeyi dedi müşahade süremiz bitti. Uyuyor şimdi birazdan uyandıracağım
Leyla 11 gibi yataktan düştü. Bizim yatağımızda yatıyordu. Her yere yastık koymuştum ama bir şekilde onları aşıp düşmüş. Çok kötü bir gece geçiriyorum kızlarHer şey normal görünüyor şimdilik. Doktora gittik o da normal her şeyi dedi müşahade süremiz bitti. Uyuyor şimdi birazdan uyandıracağım
2gün önce de Defne düştüLeyla 11 gibi yataktan düştü. Bizim yatağımızda yatıyordu. Her yere yastık koymuştum ama bir şekilde onları aşıp düşmüş. Çok kötü bir gece geçiriyorum kızlarHer şey normal görünüyor şimdilik. Doktora gittik o da normal her şeyi dedi müşahade süremiz bitti. Uyuyor şimdi birazdan uyandıracağım
Ben eti kiyma halinde almadım. Kuzu etini hasladim rondodan geçtim kıyma gibi oldu. Buzluğa attım. Şimdi corbalarina katıyorum. Kofte denemedim. Ben de hep ona özel yapıyorum. Ekmek en son vermek istediğim yemek.Ben dediğim gibi kıyma yerine direkt et ile başladım. Başlarda tiftikliyordum ama artık parçalar halinde yiyebiliyor. Pankek, köfte mücver hepsine başladım. Böyle yazınca da yanlış anlaşılmasın; ben hala bebeğe özel yemek yapıyorum. Güvenli alandan gidiyorum, yemeğin suyuna ekmek banıp vermiyorum gibi
Geçmiş olsun inşallah bir şeyi olmaz. Ben de çok korkuyorum düşecek diye. Artık düşmeleri an meselesi. Çok hareketliler. Meraklarindan dolayı da her yere uzanıyorlar ya da kalkma çabaları takla attiriyorLeyla 11 gibi yataktan düştü. Bizim yatağımızda yatıyordu. Her yere yastık koymuştum ama bir şekilde onları aşıp düşmüş. Çok kötü bir gece geçiriyorum kızlarHer şey normal görünüyor şimdilik. Doktora gittik o da normal her şeyi dedi müşahade süremiz bitti. Uyuyor şimdi birazdan uyandıracağım
Tam bir ekmek canavarı kızımBen eti kiyma halinde almadım. Kuzu etini hasladim rondodan geçtim kıyma gibi oldu. Buzluğa attım. Şimdi corbalarina katıyorum. Kofte denemedim. Ben de hep ona özel yapıyorum. Ekmek en son vermek istediğim yemek.simdi tatile girdim okul bitti. Daha düzenli gideceğim. Kuru şeyler deneyeceğim. Pankek mücver gibi eliyle kendi yesin istiyorum. Tarifiniz varsa alabilirim. Tecrübeniz olduğu için
Ayni kaderi yaşıyoruz ben bugün doktora gittim 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışıni duydum ve artık şok etkisinden çıktım alışmaya çalışıyorum bnm ilki normal doğumdu inşallah seninde bir sıkıntı çıkmaz stres yapma ya inşallah atlatırsın sağlıklı bir şekildeMerhaba arkadaşlar. Bebeğim 7 aylıkken tekrar hamile kaldım. Sezeryan doğum yapmıştım bir sorun olur mu tecrübesi olan varsa morale ihtiyacım var
Arkadaşımın kızlarının arası 14 ay. İlki sezeryandı. 2. De mecburen sezeryan oldu ama ilk sezeryanı da problemliydi gebeliği de 2. De de aşırı zorlandı.Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 7 aylıkken tekrar hamile kaldım. Sezeryan doğum yapmıştım bir sorun olur mu tecrübesi olan varsa morale ihtiyacım var
Doktorun en ıyı yönlendirmeyi yapacktır mutlaka. İnşallah bir sıkıntı olmaz . İlk bebekmıydı bu ıkıncımı olacak. Morelini yüksek tut kaderinde bu varmıs . Iyı tarafından bak ıkısı bır arada buyur gıder.Merhaba arkadaşlar. Bebeğim 7 aylıkken tekrar hamile kaldım. Sezeryan doğum yapmıştım bir sorun olur mu tecrübesi olan varsa morale ihtiyacım var
Aaa papatya gözünaydın mı demeliyim oğluna kardeş geliyor. Saglıkla kucagına almak nasıp olsun..Ayni kaderi yaşıyoruz ben bugün doktora gittim 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışıni duydum ve artık şok etkisinden çıktım alışmaya çalışıyorum bnm ilki normal doğumdu inşallah seninde bir sıkıntı çıkmaz stres yapma ya inşallah atlatırsın sağlıklı bir şekilde
Evet oğlum abiş oluyor çok teşekkür ederimAaa papatya gözünaydın mı demeliyim oğluna kardeş geliyor. Saglıkla kucagına almak nasıp olsun..
Hayırlı olsun zamanla insan şoktan çıkıp alışıyor. Artık tekrar hamileliğeAyni kaderi yaşıyoruz ben bugün doktora gittim 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışıni duydum ve artık şok etkisinden çıktım alışmaya çalışıyorum bnm ilki normal doğumdu inşallah seninde bir sıkıntı çıkmaz stres yapma ya inşallah atlatırsın sağlıklı bir şekilde
Evet ilk bebeğimdi şimdi ikinci olacak aslında ikisinin birlikte büyümesi çok iyi olacak tek korkum arası kısa iki sezeryan ın, ama bu şekilde olan sıkıntı yaşamayanlar da çok varmış inşallah olmazDoktorun en ıyı yönlendirmeyi yapacktır mutlaka. İnşallah bir sıkıntı olmaz . İlk bebekmıydı bu ıkıncımı olacak. Morelini yüksek tut kaderinde bu varmıs . Iyı tarafından bak ıkısı bır arada buyur gıder.
Ben de gittiğimde 6+5 dedi ama son adet tarihine göre 8+2 olması gerekiyor neden bu kadar fark olabilir ki?Ayni kaderi yaşıyoruz ben bugün doktora gittim 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışıni duydum ve artık şok etkisinden çıktım alışmaya çalışıyorum bnm ilki normal doğumdu inşallah seninde bir sıkıntı çıkmaz stres yapma ya inşallah atlatırsın sağlıklı bir şekilde
Ultrasona göre söylemiş doktor artık hayırlısıBen de gittiğimde 6+5 dedi ama son adet tarihine göre 8+2 olması gerekiyor neden bu kadar fark olabilir ki?
Kızlar bebeklerin gündüz uykularını nasıl düzenliyorsunuz 3 uykuya geçirebildiniz mi? Ben günde 4 uyku yaptırıyordum uyku süreleri kısa olduğu için ama bu sefer de gece uykuları bi acayip olmaya ve beni yormaya başladı acaba ben de mi uyku sayısını düşürmeliyim yoksa diş çıkarıyor ona bağlı mı bilemedim
Sağlıkla kucağınıza alınBen de gittiğimde 6+5 dedi ama son adet tarihine göre 8+2 olması gerekiyor neden bu kadar fark olabilir ki?
Kaç aylık bebeğiniz? Benim ki 7 aylık etlere başlamadık daha
Kızlar ben şimdi hamileyim ya bebeğimi emziriyorum devam etmeli miyim acaba doktora sormayı unuttum şok geçirmekten heyecandan kontrol günü bekliyorum sormak için etrafınzda ya da başınızdan geçen var mı emzirirken hamile kalıp sonradan neler yaptığınızı