- 2 Temmuz 2022
- 85
- 98
- 33
Merhaba, evet 4.aya yaklaşırken kendi kendine artık kaldırdı. Annem yastıkta oynatıyordu ara ara sonra kendi düzelmeye başladı.Merhaba bi gelişme oldu mu acaba bizim de durum böyle merak ettim sağlıkla büyütün inşallah
Hdi. Ben memnunum.Bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı ? Hangi sigorta şirketi iyi acaba
Bayadır giremedim çocukla ilgilenmektenSelam kaçakben her gece uyku eğitimi almaya kesin karar verip, sabaha unutuyorum. Ta ki diğer geceye kadar. Mesela şu an ezan okunuyor ve toplasan bir saat uyuyamamışımdır. Saatte bir, 2 saatte bir uyanıyor. Gündüz uykuları da kısacık zaten. Şu an en kararlı olduğum an denebilir kesinlikle.
Bizimkinde bi düzen yok gece 12-1 den aşağı uyumuyor asla sabahta geç kalkıyor erken yatırmaya çalıştım bu seferde gecenin bi vakti kalkıyor bende bi yandan saldım demekki böyle uyumayı seviyor diye bi yandan da düzenli olsun istiyorum ama kararsız kaldım işteİki ayrı yerden aldım sonuca varamadım. En sonunda bebişi dinlemeye karar verdim. Sonra da kendiliğinden alıştı zaten. Hala kendi kendine uyumuyor ne yazık ki ama gece uykularımız çok düzenli şükür. En geç 20:30 da uyumuş oluyor. Tabi arada fire verilen günler oluyor dış etkenlere bağlı. Bir de ben ağlatmak istemedim çocuğumu, ne kadar ağlamayacak diyorlarsa da ağlıyor bebek.
Ben zorlamıyorum artık bizimki de gündüz çok uyumuyor mesela alıştım. Öyle böyle büyüyecek elbetBizimkinde bi düzen yok gece 12-1 den aşağı uyumuyor asla sabahta geç kalkıyor erken yatırmaya çalıştım bu seferde gecenin bi vakti kalkıyor bende bi yandan saldım demekki böyle uyumayı seviyor diye bi yandan da düzenli olsun istiyorum ama kararsız kaldım işteeğitim aldırıncada bu sefer eski düzensizliği arar olmaktan korkuyorum çok sıkıntılı bir durum
Çok haklısın gerçektenBen zorlamıyorum artık bizimki de gündüz çok uyumuyor mesela alıştım. Öyle böyle büyüyecek elbet
Merhaba, aslında bu aylardan sonra gece beslenmesine ihtiyaçları yok ve doktorlar gece beslenmesini yavaş yavaş kesebileceğimizi söylüyor kilosu gelişimi yolunda gidiyorsa. Bence şanslısınız deliksiz uyumaya başladıysaGünaydın herkese merhaba. Benimde bir kız bebeğim var kasım ayında doğdu su an 7 aylık. Bebeğim iki üç gündür gece beslenmesini kesti zaten bundan öncede bir kere içiyordu geceleri mama. Bu sorun olur mu yoksa normal mi?
Çiş yapmasalar da değiştirmek gerekiyor, sıcaklarda hava alamayınca olmuştur; çok geçmiş olsunLeyloş pişik oldu. Krem falan denedim evde ama baktım ki geçmiyor bugün doktoruna gittik üç tane krem verdi yolladı. Sıcaklardan da olabilirmiş. Aman kızlar dikkat edin siz de
Hala molfixteyiz 5 numaraya geçtik bacaklarından daha rahat etti. Beli biraz büyük geliyor ama olsun , tombiş bacakları kızarıp acımasın yeterÇiş yapmasalar da değiştirmek gerekiyor, sıcaklarda hava alamayınca olmuştur; çok geçmiş olsunbu arada hangi bezde karar kıldın, hepsi sıkıyor demiştin
Geçmiş olsunLeyloş pişik oldu. Krem falan denedim evde ama baktım ki geçmiyor bugün doktoruna gittik üç tane krem verdi yolladı. Sıcaklardan da olabilirmiş. Aman kızlar dikkat edin siz de
Ay yaa Leyloş kaç kilo kiiHala molfixteyiz 5 numaraya geçtik bacaklarından daha rahat etti. Beli biraz büyük geliyor ama olsun , tombiş bacakları kızarıp acımasın yeter
10,100 gram çıktı bugün tartıda. Poposu ve bacakları olmasa 5 kilo falan çıkacak sanırımAy yaa Leyloş kaç kilo kii
Benim için bol bol öp kokla o bacakları popoyu10,100 gram çıktı bugün tartıda. Poposu ve bacakları olmasa 5 kilo falan çıkacak sanırım
Ay ben uzun zamandır girmiyorum benim oğlum sürünüyor artık tutunup kalkıyor biraz mızmız ama olsun dişleri çıkıyor ona bağlıyorumKızlar son durumlar nedir bebislerin kilo durumu iştahı yemeleri emeklemeleri