- 11 Ekim 2020
- 558
- 582
- 31
1-2 dk desteksiz duruyor biraz one dogru egilerek desteksiz duruyo ama dönmuyor bizimkide her bebegin gelisimi ogrenim asamasi gercekten cok farkliymisDesteksiz oturuyor mu bebekleriniz
Leyla oturuyorDesteksiz oturuyor mu bebekleriniz
ama genel oturmuyor gibi bende dedim biz mi geç kaldık benimkide çok oturamıyor devriliyor yayılıyor1-2 dk desteksiz duruyor biraz one dogru egilerek desteksiz duruyo ama dönmuyor bizimkide her bebegin gelisimi ogrenim asamasi gercekten cok farkliymis
Leyla nın maşallahı varLeyla oturuyo
Hala emeklemiyo ama teyzesi oturma alıştırmalarına 3. Ayda başlamıştık onun etkisinden sanırım bayadır desteksiz oturuyor. Arkadaşımın çocukları daha bir sürü özelliği açtı bizimkinde tık yokLeyla nın maşallahı var
Ay bu çocuk sana daha napsınHala emeklemiyo ama teyzesi oturma alıştırmalarına 3. Ayda başlamıştık onun etkisinden sanırım bayadır desteksiz oturuyor. Arkadaşımın çocukları daha bir sürü özelliği açtı bizimkinde tık yokolsun her çocuk kendine özel
5 diş mi hay maşallah bizde henüz siftah yokAteş olmadı bizde beş diş çıkardık.Bence en fenası gece uykusu bozuluyor birkaç gün, zaten anlıyorum gece sık uyanınca diş ağrısından olduğunu, ucu çıkana kadar huzursuzdu hep. Bizimki erkenden çıkarıyor ne acelesi varsa yeter diyesim geliyor artık
İlk başlarda bizimki de çok ağladı. Tabii kucağa veya yatağında sırtüstü yatmaya alışan bebeklere zor geliyor hareket etmej. Ben bıkmadan sürekli denedim, ağlayınca kucağa aldım tabii ama sonra keyfi gelince yine yere koydum. Gün içinde hem karınüstü durmasını destekledim (bazen önüne içi su ve oyuncak dolu alçak kenarlı bir kap koydum, içindeki oyuncakları çıkarmasını bekledim) hem de sırt üstü koyup dönmesini bekledim. Ağladıkça kucağa aldım, keyfi gelince geri koydum. Böyle böyle o üç beş dakikalar beş on dakika oldu. Tortikolis konusunda bilgim yok ama bizimki de başlarda aynen öyle dönecek gibi yapıp dönemiyordu . Hatta faydası olmuş mudur bilmiyorum ama ben kendim ellerinden tutarak dönmeyi gösteriyordum ona ara araBende yere koyuyorum ama yerde hic durmak istemiyo oyuncaklarla zor zar 5 dk ancak duruyo sonrasi aglayip kucak istiyo ayaklarini kaldirip eliyle tutuyo tam saga sola donecekken geri sirtustu halini aliyobenim bebegimde tortikolis vardi boynunda surekli dizimde masaj yaptim 3 ay o donem cok kucagima alisti hala kucak derdinde
Şikayetleri geçmedi hala aynı. Bugün yine doktora gittik. İlaçlarını değiştirdi. Sabah içirdim kusmadı şükür. Biraz meyve püresi ve yoğurt yedi. Zaten şükür ki emiyor. Kandaki enfeksiyon devam. Kulak ve boğazları da kızarmış. Geçecek umarım. Probiyotik ekstra olarak almadım bağırsak florasını bozduğunu biliyorum. Düzenli olarak kefir içiyor ve ev yapımı yoğurt yiyor doktoru o yüzden gerek görmedi ama tekrar bir danışayım. Umarım siz iyisinizdir.
ama genel oturmuyor gibi bende dedim biz mi geç kaldık benimkide çok oturamıyor devriliyor yayılıyor
Merhaba bi gelişme oldu mu acaba bizim de durum böyle merak ettim sağlıkla büyütün inşallahAnneler selam! Kızımın 3.ay kontrolünde doktor iki elini tutup kendine doğru çektiğinde kafasını kaldırmıyordu doktor bey çocuk nörolojisi görsün dedi moralim azıcık bozuldu tecrübeli annelerden var mıdır sizce bir sorun ben evde denedim 1-2 kere kaldırdı sonra yine bırakıyor geriye doğru
Üç aşağı beş yukarı hepsi aynı. Gitmeyi düşündüğün özel hastanede hangi firmaların geçerli olduğunu öğrenip ona göre sigorta şirketinden fiyat ve içerik bilgisi almak daha iyi olur.Bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı ? Hangi sigorta şirketi iyi acaba
Selam kaçakKızlar selammmumarım herkes iyidir ve tabi b uyebişlerinizde sağlıkla büyüyordur Size bir sorum olucak uyku eğitimi aldıran var mı aranızda ? Ben doğal akışında bırakma taraftarıyım sonuçta bizde eğitim alarak uyumayı öğrenmedik ama etrafımda eğitim aldırmam konusunda ısrarcı arkadaşlarım var siz ne düşünüyorsunuz ve ne yaptınız sizede bir sorayım dedim
İki ayrı yerden aldım sonuca varamadım. En sonunda bebişi dinlemeye karar verdim. Sonra da kendiliğinden alıştı zaten. Hala kendi kendine uyumuyor ne yazık ki ama gece uykularımız çok düzenli şükür. En geç 20:30 da uyumuş oluyor. Tabi arada fire verilen günler oluyor dış etkenlere bağlı. Bir de ben ağlatmak istemedim çocuğumu, ne kadar ağlamayacak diyorlarsa da ağlıyor bebek.Kızlar selammmumarım herkes iyidir ve tabi bebişlerinizde sağlıkla büyüyordur Size bir sorum olucak uyku eğitimi aldıran var mı aranızda ? Ben doğal akışında bırakma taraftarıyım sonuçta bizde eğitim alarak uyumayı öğrenmedik ama etrafımda eğitim aldırmam konusunda ısrarcı arkadaşlarım var siz ne düşünüyorsunuz ve ne yaptınız sizede bir sorayım dedim