Çok geçmiş olsun. Benim kızım da calpolu içtiği an fışkırtarak kusuyor.Gittiğimiz diğer hastanede bütün tahliller testler yapıldı. Biraz enfeksiyon çıktı kanda. Antibiyotik ve dönüşümlü ateş düşürücü reçete ettiler . Leyla içtiği an hepsini kusuyor. Bugün de içtiğinde kusarsa yüksek ihtimalle damardan verecekler. Ateşini ılık kompreslerle düşürüyorum yine çıkıyor. Şimdilik bi öyle bi böyle .
Her yolu denedim maymun oldum resmen. İnfluenza testi de yaptılar o yüzden bi tiklendi yüzüne dokundurtmuyor hiç artık. Yemek de yemediÇok geçmiş olsun. Benim kızım da calpolu içtiği an fışkırtarak kusuyor.
Nede olduğunu bilmiyoruz. Her yolu denedik. En son aşısında doktoru denedi(bexero olmuştu) yine anında kustu. Doktoru alerjik olduğunu sanmıyorum ama bir süre vermeyin riske atmayalım dedi.
Fitil kullandık ateşi olduğunda.
Antibiyotiğini sanki ek gıda verir gibi kaşık kaşıl vermeyi denedin mi? Yemek yedirirken aralarda versen mesela
Leyla nasıl oldu, içirebildin miHer yolu denedim maymun oldum resmen. İnfluenza testi de yaptılar o yüzden bi tiklendi yüzüne dokundurtmuyor hiç artık. Yemek de yemediBakalım birazdan deneyeceğim yine
İlaçları içirdim şükür. Ateşi kontrol altında. Ama yine acilden geliyoruz. Saatlerdir katılarak ağladı. İnanılmaz gaz dolmuş içi, doktor şaşırdı. İki kere lavman yapmak durumunda kaldılar ve hala tam olarak gazı boşaltmış değil. İç çeke çeke uyumaya çalışıyor yavrum. Saat 8’den beri emmedi, istemiyor da gazı yüzünden. Çok üzülüyorum. Migrenim tuttu bir de kafama çivi çalıyorlar bir yandan. Bir an önce geçse şu günler keşke.Leyla nasıl oldu, içirebildin mi
Ah kuzu.İlaçları içirdim şükür. Ateşi kontrol altında. Ama yine acilden geliyoruz. Saatlerdir katılarak ağladı. İnanılmaz gaz dolmuş içi, doktor şaşırdı. İki kere lavman yapmak durumunda kaldılar ve hala tam olarak gazı boşaltmış değil. İç çeke çeke uyumaya çalışıyor yavrum. Saat 8’den beri emmedi, istemiyor da gazı yüzünden. Çok üzülüyorum. Migrenim tuttu bir de kafama çivi çalıyorlar bir yandan. Bir an önce geçse şu günler keşke.
Çok üzüldüm kuzuma kıyamam. Evet antibiyotiktir sebebi bence de probiyotik iyi gelir.İlaçları içirdim şükür. Ateşi kontrol altında. Ama yine acilden geliyoruz. Saatlerdir katılarak ağladı. İnanılmaz gaz dolmuş içi, doktor şaşırdı. İki kere lavman yapmak durumunda kaldılar ve hala tam olarak gazı boşaltmış değil. İç çeke çeke uyumaya çalışıyor yavrum. Saat 8’den beri emmedi, istemiyor da gazı yüzünden. Çok üzülüyorum. Migrenim tuttu bir de kafama çivi çalıyorlar bir yandan. Bir an önce geçse şu günler keşke.
Herhangi bir probiyotik önermediler. Bugün kendi doktoruna bi danışacağım ama çok şükür şuan iyi. Çok teşekkür ederizAh kuzu.Antibiyotik yapmış olabilir. Probiyotik önerdiler mi? İlaçtan 2 saat sonrası için. ikinize de geçmiş olsun
Ağrı kesici içtim gece. Şimdi iyi şükür. Kendi doktoruna da bilgi vereceğim. Siz nasılsınız, Perakuş iyidir umarım.Çok üzüldüm kuzuma kıyamam. Evet antibiyotiktir sebebi bence de probiyotik iyi gelir.
Sen de bi ağrı kesici iç mutlaka
İyiyiz çokAğrı kesici içtim gece. Şimdi iyi şükür. Kendi doktoruna da bilgi vereceğim. Siz nasılsınız, Perakuş iyidir umarım.
Çok geçmiş olsun. Şu katılarak ağlama durumu insanı çok çaresiz bırakıyor. Oğlum da ilk 2 ay nefesi kesilerek ağlıyordu gazından dolayı. Gözümün içine bakıyordu ağlarken. İkimiz de ağlıyorduk sonra. Gecelerimiz ağlayarak geçiyordu. Çok şükür hepsi geride kaldı. İnşallah sizinde hepsi hemen geçecekİlaçları içirdim şükür. Ateşi kontrol altında. Ama yine acilden geliyoruz. Saatlerdir katılarak ağladı. İnanılmaz gaz dolmuş içi, doktor şaşırdı. İki kere lavman yapmak durumunda kaldılar ve hala tam olarak gazı boşaltmış değil. İç çeke çeke uyumaya çalışıyor yavrum. Saat 8’den beri emmedi, istemiyor da gazı yüzünden. Çok üzülüyorum. Migrenim tuttu bir de kafama çivi çalıyorlar bir yandan. Bir an önce geçse şu günler keşke.
Bizimki iki gündür emekliyor ilk başta arka arkaya doğru gidiyorduBen de merak etmiştim hiç grupta emeklemeye başlayan bebiş var mı diyebenimki hiç hevesli değil dişi de çıkmadı daha. Yoğurdu ilk verdiğim gün benim oğlan da bi acayip oldu ağladı filan ama sonrasında bişi olmadı vermeye devam ettim.
Aa bende de oldu geçen hafta piknikten dönünce öyle oldu hemen duşa girdim sirkeli su hazırladım yıkandım kaşıntı devam etti iki gün ama sonra geçtiHanımlar 2 gündür hemen hemen heryerinde böyle şeyler çıkıyor birşey mi ısırıyor diyecegim ama değil gözüm devamlı üzerinde pire sinek tahta kurusu vs değil gözle görünmüyor ne olabilir
Allah Allah ne olabilir ki acaba bende sirkeli suyla sildim bedenini bakalımAa bende de oldu geçen hafta piknikten dönünce öyle oldu hemen duşa girdim sirkeli su hazırladım yıkandım kaşıntı devam etti iki gün ama sonra geçti
Galiba sivrisineklerdn öyle oluyorAllah Allah ne olabilir ki acaba bende sirkeli suyla sildim bedenini bakalım
MaşAllah barekallah o popoyu sallaması ne tatlıdır şimdiBizimki iki gündür emekliyor ilk başta arka arkaya doğru gidiyorduşimdi artık tam emekliyor emeklemeye çalışırken de poposunu çok sallıyordu ama dişi hala çıkmadı şişme fln da yok sanırım benim oğlum çok geç çıkarck dişlerini
Ateş olmadı bizde beş diş çıkardık.Bence en fenası gece uykusu bozuluyor birkaç gün, zaten anlıyorum gece sık uyanınca diş ağrısından olduğunu, ucu çıkana kadar huzursuzdu hep. Bizimki erkenden çıkarıyor ne acelesi varsa yeter diyesim geliyor artıkMaşAllah barekallah o popoyu sallaması ne tatlıdır şimdibebeğinin dişi çıkan arkadaşlar bi aydınlatabilir mi nasıl oldu diş gelmeden hemen önce işte ne bileyim kızarıklık ateş türü şeyler nasıl oldu?