Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bu günümüze iyiyizMaşallah maşallah. Bayadır yoktun evet dikkatimi çekti. Şimdi iyisinizdir umarım ikiniz de
Ahahah ayyy çok tatlısın güldürdün beni annemin karnından geldimmmm hepiniz gibiBu nedir bu nasıl topaçlıktır
Sen buralara niriden geldin yaradana gurban yaradana
Evet zaman su misali şimdi 2024 Kasım anneleri grubu açılmış ne çabuk ya ne çabuk geçti zamanOyyy büyüdüler
Ya bız bir taneyle vakıt bulup foto cekmıyoruz kızıyorum kendıme buyudu benle resmı yok dıyorum.Yüklerim tabi ayy şöyle güzel resimleriini çekicek vaktim olmuyo ki ona üzülüyorum bi ara çekip atıcam birbirrleriyle alakaları yok ama çok güzel bi duygu gerçekten pars yatakta peranın saçını çekiyor pera kayıp onun tarafına geliyor parsta hemen yakalıyor büyüdükleri hali merak ediyorum çok bende değişik ama güzel
Ayyy cok düzeller Çok şanslısın rabbim sana iki tane cennet kokusunu aynı anda yolladıyanyana böyle bulabildim Al_pi
Ay dayanamayıp söyleyecegım. Ben annemın karnından gelmemişim ama neyse ozaman sezeryan yokmuş tabiAhahah ayyy çok tatlısın güldürdün beni annemin karnından geldimmmm hepiniz gibi
Sogukla alakası yok bence berikkocum. Bak alpin burnu dolu dün bugun ıkı gundur çapak var gözünde . Demek cidden genizle alakası varmış.
Ya bizim ev 26 derece gece gündüz ben ondan ötürü demiştim İşte her cocuk farklı .Bence etkılıo.. Gece kombiyi kıstgımz an çapağı artıo.. Kucukken kardesıme bende de olurdu, sobalı odada uyumadık, üşüyorduk demekkı.. Yada şöyle diyim yatagın içinde vucut sıcak, yuz soguk yıyor ya ondan oluyo bence.. Zaten çay pansumanı ve ılık suyla temızleme o yuzden rahatlatıo gözü.. Yani benım gözlemim bu sekılde.. Herkes farklı gözlemler
Çok teşekkürler, araştıracağım. Aslında benim eşim hastane beğenmediği için ben bu işi ona havale ettim, bu bahar halletmezsen her şeyiyle sen ilgilenirsin vallahi karışmam ya da on sekizine kalır, dedim ama adam geniş çıktı serde de analık var, sünnet deyince içim kaynıyor.Phaedra ben sünnet için yanlış anlamadıysam 2 kere sordum ama dr ile görüşmedim bilgi aldım sadece lokal yapılıcak hüseyin kılıçarslan avrasya hastanesi gopta yorumları çok iyi en azından kendisine ait yorumlar var medipol de ki doktorda hiç bir bilgi yoktu o yüzden içim rahat değildi bu doktora kardeşimin tanıdıkları 2 kez sünnet yaptırmış
Bende yanında olmak ve lokal olmasını istiyorum söyleyim dedim sanada
Bal bebekler baaalyanyana böyle bulabildim Al_pi
Hdjdjdjdjdjs tahmin ettiğimiz yerden gelmişsin tamam vardır ya eşim 36 yaşında Sezeryanls dünyaya gelmişAy dayanamayıp söyleyecegım. Ben annemın karnından gelmemişim ama neyse ozaman sezeryan yokmuş tabi
Bizim evler ve sıcaklıklarıYa bizim ev 26 derece gece gündüz ben ondan ötürü demiştim İşte her cocuk farklı .
Benimde sorsan 2 tane resmim vardır bu konuda annem çok iyi her anı çek çek çek facebookta herkese kapalı fotolar paylaşıyomuş telefonunu çaldırdı büyük kızımla babamın resimleride gitti hep üzüldü ona işini garantiye alıyormuş bunu yeni öğrendimYa bız bir taneyle vakıt bulup foto cekmıyoruz kızıyorum kendıme buyudu benle resmı yok dıyorum.
Ayyy cok düzeller Çok şanslısın rabbim sana iki tane cennet kokusunu aynı anda yolladı
Ay ben tişörtle dolaştırsam cocuk dondu dıye gezıyor eşim Vallahi kasımdan beri uzun kol gıymedım benBizim evler ve sıcaklıkları
Tshirt ile dolaşıyor bugün. İsilik olmuş yavrum
O çocuk isilik olmuyor mh bugün dışarı çıkarken rüzgar montu vardı onu giydirecektim hava güzel diye ama valizin içinde kalmış sanırım bulamadım. Neyse ince astronot tulumunu giydirdim, altında da sadece ince sayılacak bir külotlu çorap ve şortlu salopetel body vardı. Yavrum o kadar kıvrandı ki sıcaktan şu an ev 23.5 ve balkon kapısı açıkAy ben tişörtle dolaştırsam cocuk dondu dıye gezıyor eşim Vallahi kasımdan beri uzun kol gıymedım ben
Ben de çok sıcak tutmuyorum ya. Bugun dışarı hırka ile çıkardım mesela sadece. Çünkü cidden çok sıcak.O çocuk isilik olmuyor mh bugün dışarı çıkarken rüzgar montu vardı onu giydirecektim hava güzel diye ama valizin içinde kalmış sanırım bulamadım. Neyse ince astronot tulumunu giydirdim, altında da sadece ince sayılacak bir külotlu çorap ve şortlu salopetel body vardı. Yavrum o kadar kıvrandı ki sıcaktan şu an ev 23.5 ve balkon kapısı açık
Evet evet boğucu bir sıcak vardı. Tesbirsiz de olmamak lazım tabi. Ama işte nasıl hepimiz farklı sıcaklığa sıcak/soğuk diyorsak bebelerimiz de ona uyuyor sanırımBen de çok sıcak tutmuyorum ya. Bugun dışarı hırka ile çıkardım mesela sadece. Çünkü cidden çok sıcak.
Benimki de çok kötüydü resmini de atmıştım burayaKızlar benim oğlanın gözü hâlâ geçmedi ya antibiyotik damla serum anne sutu Çay herseyi denedim yok biri geçti biri hâlâ geçmedi çok sinirimi bozuyor artık asla izin vermiyor ama zorla da olsa masaj da yapıyorum hâlâ göz sorunu yaşayan var mı aranızda?
Ah inşallah ama ne zamana kadar deneyeceğim bilmiyorum her gün deniyorum hala sık sık ama artık ona da bunu yapmak istemiyorum keyfi yerindeyken bir anda ağlamaya başlıyor ve keyifsizleşiyor saatlerceGerilme, demesi kolay biliyorum ama dönmek isteyen bebek dönüyor memeye... Sen ne kadar rahat olursan bebek o kadar cabuk döner.. Umarım döner