- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla destek kuvvet istedim annemlerden.. Dayısı geldi.. Gece boyu dönüşümlü uyutmadık eymeni.. En son hastanede sıra beklerken baygınlık geçiriyodu yavrum
Tam teste baslanınca uyudu, test bıterken de uyandı.. Ya aslında 8 saat uyutmamak işkence oluyo, onların istediği uyusun yeter.. Riske atmamak için uyutmayın diolar..
Göztepede mi beraya gircek?
Valla ben düşünelim dedim aslında ama eşim istemedi. zaten topu ona attım ama içim rahat etmiyor böyle de, olacaksa olsun. Olmayacaksa da konuşulmasın bu konu bir daha on sekizine kadarErdem çakmağı neden düşünmüyorsun?
Ferrum vermişti doktor ama çocuk kullanınca mahvoldu kullanmıyorum artık . Yarın kontrolümüz var değiştirmesini isteyeceğim.Kızlar merhaba bebişlerinize hangi demir takviyesini kullanıyorsunuz sağlık ocağından verdiler ama çok güvenemiyorum ona
Kullanılır canım, sorun olmazkızlar okulda saat 10 gibi süt sağmıştım 12 de eve geldim hemen buzdolabına koydum 2 2 buçuk saat dışardaydı sonra buzdolabında kullanılır mı o süt. Geldiğimde verecektim direkt uyuyordu ama bilemedim şimdi kullanılır mı?
Sekiz saat mi uyutmadınız cidden üç saat öncesinden besleme demişler miydi peki? Bize dememişlerdi ama verdikleri kağıtta yazıyor. Acaba emzirerek uyutalım diyemi öyle demişler, çünkü anne sütü alıyorsa anne muhakkak gelmeli yazmışlar. (Sanki babasına kitleme şansım varmış gibi) göztepeden aldık randevuyu, evet.
Valla ben düşünelim dedim aslında ama eşim istemedi. zaten topu ona attım ama içim rahat etmiyor böyle de, olacaksa olsun. Olmayacaksa da konuşulmasın bu konu bir daha on sekizine kadar
+1İçeriğinin temizliğini çok sorgulamadım açıkçası, memnunum diye düşünüyorum. İkinci tirmesterdan beri imom kullanıyorum ( o zamanlar hamileler için olanını kullandım tabii) değerlerim düşmedi hiç ama doğum sonrası gidemedim hiç. Alıştım da, daha kullanırım bunu ben
Sağlık ocağının verdiği temiz içerikli değilmiş. Ocean Microfer aldım. Mamadan önce sonra 1 2 saati denk getiremiyorum diye verememiştim. Dr bugün meme/mama dan 25 dk sonra verebilirsiniz dedi. Bağırsaklarda çözünüyormuş. Bizim içtiklerimiz gibi değilmiş.Kızlar merhaba bebişlerinize hangi demir takviyesini kullanıyorsunuz sağlık ocağından verdiler ama çok güvenemiyorum ona
Emzirmiyor sayılırım. Günde en fazla 3 kere emiyor. Emse bile mama saatinde acıkıyor. Ortalama 3 saattr falan acıkıyor. Gece bazen 5 saate falan çıkabiliyor. 120 cc bazende 150cc yapıyorum.Birde emzirmeyen annelerime sorum var. Kaç saatte bir mama veriyorsunuz ? Ve kaç ölçek ?
Aynen birebir böyle yapıyorum bende hiç emmiyor bazen vaktim oldukça sağıp veriyorum ama 30 40 cc anca çıkıyor. Ben mama miktarını yavaş artırdım çünkü 120 cc de sabit kalmıştı yavaş yavaş 135 cc yaptım şimdi 150 cc rahat içiyor artıkEmzirmiyor sayılırım. Günde en fazla 3 kere emiyor. Emse bile mama saatinde acıkıyor. Ortalama 3 saattr falan acıkıyor. Gece bazen 5 saate falan çıkabiliyor. 120 cc bazende 150cc yapıyorum.
Nil mi emmek istemiyordu seni?Aynen birebir böyle yapıyorum bende hiç emmiyor bazen vaktim oldukça sağıp veriyorum ama 30 40 cc anca çıkıyor. Ben mama miktarını yavaş artırdım çünkü 120 cc de sabit kalmıştı yavaş yavaş 135 cc yaptım şimdi 150 cc rahat içiyor artık
Kızlar vazgeçtim klasik geleneksel yöntem olsun ya hep dikişsiz yöntem tercih ediliyor yorumlarda ama ben klasik olsun dedim bizim oğlan da normal sünnet olacak inşallah plastik klipsten vazgeçtim
38.5oldu ateşi. Saat 23te calpol vermiştim. BekliyorumBu arada bugün 5.ay kontrolümüz vardı. Kilomuz, boyumuz iyi çıktı. Rotanın 2.dozu ve 2 ayrı menenjit aşısını aynı anda oldu. Peşpeşe 2kaka ve hafif huzursuzluk dışında şu an pek bir şey yok. Kucakta uyuyor, yerine koyamıyorum İnşallahta olmaz
Ben evde yalnızken girmem zaten ama eşim de evdeyken her zaman giremiyorum o bakarken bile her şeye koş yetiş diye beni çağırdığı için ancak uyumasını bekliyorum. O da geç vakit olunca benim dus alacak halim kalmıyor uyku ağır basıyorDuştayken de hep kulagına aglama sesi gelir, fiks
Ben 1 hafta banyo yapamadgm oldu ve yani hareketlenınce hele bırakıp giremedgm için bayagı Bi süre haftada bir yaptım.. Banyo bnm için lükstü, anca Bı yere gidiceksem eşim cocuga bakar ben girerdim
Ben de imom latte ve d vitamini kullanıyorum. Dizlerim çok ağrıyor. Oğlum kilo alınca bir kere koltuktan kalkarken dizlerime yük bindirdim bir daha acı geçmiyor. Kucağımdayken her kalkisim da acıyor. Dizlerimi kırıp yere çömelmek de yerden kalkmak da eziyet oldu. Dizlerim çok fena. İki ayda yaşlandım gibi bu ağrıdan açıdanBen hem Imom latte artı d vit ve magnezyum kullanıyorum. Üzerine kolajen takviyesi ve pilates. Fiziksel olarak ancak kendime geldim. Çocuğu beşikten almak bile eziyetti çok emmediği için sütü bilmiyorum ama isterse bir saat bile emebiliyor. Demek ki sütte var diyorum.
Benim de beslenmeden dolayı kuvezde kaldı erken doğmadı. Göz testine götürdüm giremedi geç kalmışız bir daha gitmedik. Hamile iken benim şekerim biraz yüksek çıkmıştı. Hastanedeki işitme testinde bu yüzden 4. Ayda tekrar devlete götürün dedi. Şeker hastalığı olanlar 4. Ayda tekrar işitme testine sokuluyormus. Ben tam hasta değilim ama yüksek çıktığı için önermişti ona da götürmedim. Böyle yazınca sorumsuz anne gibi oldumKüvezde kalanlar veya işitme testinden üç kez kalanlar için zorunlu olan test. Ay ben de hiç bilmiyorum. En kötü bayıltmalı mı yaptıracağız artık ne yaptıracağız
Bana doğumdan sonra doktor imom latte yi yazdığına göre emzirme döneminde kullanılır temizdirİçeriğinin temizliğini çok sorgulamadım açıkçası, memnunum diye düşünüyorum. İkinci tirmesterdan beri imom kullanıyorum ( o zamanlar hamileler için olanını kullandım tabii) değerlerim düşmedi hiç ama doğum sonrası gidemedim hiç. Alıştım da, daha kullanırım bunu ben
Benim oğlumun reflusu var kusuyor. O yüzden mama saatleri değişebilir. Çok kusunca daha erken acikabiliyor. Ama genel olarak 2,5 3 saat arayla gündüzleri 120 cc veriyorum. Bence 150 de olabilir benimki kustugu için biz küçük küçük artırarak buraya geldik ve hemen fazla gelebiliyor gaz çıkarırken mamayi da çıkarabiliyor. Gece ilk uykusu 5 saat kadar sürüyor sonra yine 3 saatte bir olarak devam ediyorum. Zaten acıkmasina gözünü açmasa da uyanıyor yatakta kıpır kıpır. Gündüzleri de acligina hemen ağlıyor, çıldırıyor 1 dakika geç getirsem ev inliyorBirde emzirmeyen annelerime sorum var. Kaç saatte bir mama veriyorsunuz ? Ve kaç ölçek ?
Benim de 4. Ay asisinda 38, 5 oldu çok şükür o sınırdi yükselmedi. Tek kat giydirip alnına ıslak bez koyuyorum ve ikinci calpol yetiyor 3 kere vermedim38.5oldu ateşi. Saat 23te calpol vermiştim. Bekliyorum
Ateşi simdi nasıl oldu sabaha düştü mü? Biz de 4. Ayda özel aşıları olacağız38.5oldu ateşi. Saat 23te calpol vermiştim. Bekliyorum