2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Randevusuz mu yapıyorlarmış? Biz normal kbbye aldık önce, orası da muayenede test için randevu verdi. Randevusuz yapıyorlarsa, gidip bir deneyin? Olmazsa tekrar gidersiniz.
Nerede yaptıracaksın? Üni hastanesi mi sizde de? Özeller yapmıyor dendi bize.

Nerede yaptıracaksın? Üni hastanesi mi sizde de? Özeller yapmıyor dendi bize.
Her özel yapmıyor, evet ama yapanlar var. Eğitim araştırma yapıyormuş bizde de.

Normal uyku saatini denk getirsen olabilir tabii ama benim anladığım bir saat kesintisiz uyku lazım, arada uyanmaması lazım yani. Siz otelde falam kalsanız daha mantıklı olacak bu durumda, keşke geceye randevu verseler

Yok ayol, işitme testi için bence de beş saat falan yeter diye düşünüyorum ama bilemedim de
Ayy sünnet konusulup üstüne bunu yazınca cocuk genel anestezi olacak sandım . Kalpten gıdecektım sünnet için ac uykusuz cocuk olur mu yaaa dıye..
Ayy Allah yardımcın olsun cocuk hastane yolunda uyur o uykusuzlukla

Defne yoğun bakımdayken kalmıştık ama bilemiyorum nasıl olacak şimdi. Gece olsa iyi olurdu aslında.

Ya bende bu hafta alacağım randevusunu 1 ay önceden bulursunuz demişlerdi 6. Ay mecbur olan işitme testi bu değil mi ? ay nasıl olacak ki yenidoğanken hep uyuyordu şimdi gündüz uykusunu bile denk getirsek kesin uyanır kulağına dokundukları an zaten gündüz uykuları pek hafif keşke gece çekilen bir şey olsaymış cidden

Küvezde kalanlar veya işitme testinden üç kez kalanlar için zorunlu olan test. Ay ben de hiç bilmiyorum. En kötü bayıltmalı mı yaptıracağız artık ne yaptıracağız

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim baya bilgim oldu
Ama anladığım kadarıyla içinizde herkes geleneksel dikişli yöntem sünnet ettirmiş ben dün pipiye plastik klips takılıp 4 gün sonra çıkarılan dikişsiz sünnet diye geçen işleme karar vermiştim ama sizden kimse yaptirmamis ankara da özel bir sünnet kliniğinde yaptiracagiz inşallah. Bana kalsa devlet hastanesinde de yaptırırım ama şehir hastanesi sünnet yapmiyoruz dedi özel hastaneler 10 bin fiyat söyledi sünnet klinikleri daha hesaplı fiyat verdiği için hem de işleri sadece sünnet diye orayı tercih ettik . Ancak aranizda hiç klips dikişsiz sünnet yaptıran yok diye de bi kafam karışmadı değil duyan çevresinde yaptıran var mı bunu ? Bu arada karton bardak bilgisi için çok teşekkür ederim kesin alacam bilmiyordum

Klips mi bilmiyorum ama bizde lazer ile yaptırdık tek Eriyen dikiş vardı
İlk çişinde mızmız yaptı bidaha ağlamadı
Üç gğnde toparladı bir haftada iyileşti
Çok kolay oldu çok şükür

Klips mi bilmiyorum ama bizde lazer ile yaptırdık tek Eriyen dikiş vardı
İlk çişinde mızmız yaptı bidaha ağlamadı
Üç gğnde toparladı bir haftada iyileşti
Çok kolay oldu çok şükür
Yok sizinki de dikişli diye geçiyor benim dediğim pipiye bi aparat takılıp yapılıyor 4 gün sonra aparat çıkıyor dikiş olmuyor

İmom latteden memnun musun uz
İçeriği temizmi
İçeriğinin temizliğini çok sorgulamadım açıkçası, memnunum diye düşünüyorum. İkinci tirmesterdan beri imom kullanıyorum ( o zamanlar hamileler için olanını kullandım tabii) değerlerim düşmedi hiç ama doğum sonrası gidemedim hiç. Alıştım da, daha kullanırım bunu ben

Eklentiler

• IMG_7443.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 20
Ben de ocean mummy kullanıyordum doğum sonrası bi kutu daha aldım her gün değil haftada 2 kullandım ama

Küvezde kalanlar veya işitme testinden üç kez kalanlar için zorunlu olan test. Ay ben de hiç bilmiyorum. En kötü bayıltmalı mı yaptıracağız artık ne yaptıracağız
Biraz uğraşacağız artık pusetindeyken yapılabilse bir ihtimal ama kulakları kapanıyor öyle yapamazlar sanırım şimdiden stresine girdim

Biraz uğraşacağız artık pusetindeyken yapılabilse bir ihtimal ama kulakları kapanıyor öyle yapamazlar sanırım şimdiden stresine girdim
Yatak var dediler bize, normal hastane yatağına yatacak diye anladım ben. Doğumdan sonra girdikleri test gibi değil yani bu. Stres yapıyor insan ister istemez ama sonuç temiz çıksın da, biz stres olduğumuzla kalalım.

Valla destek kuvvet istedim annemlerden.. Dayısı geldi.. Gece boyu dönüşümlü uyutmadık eymeni.. En son hastanede sıra beklerken baygınlık geçiriyodu yavrum
Tam teste baslanınca uyudu, test bıterken de uyandı.. Ya aslında 8 saat uyutmamak işkence oluyo, onların istediği uyusun yeter.. Riske atmamak için uyutmayın diolar..
Göztepede mi beraya gircek?

Ben ayagımda sallamıstm pheadra, öyle uyumustu test esnasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…