- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 34
Hemde o kadar istemiyor ki zaten zor emiyordu ama 4. Ay itibariyle hiç emmiyor çok şey denedim ama maalesef yani istemiyor uykuda bile uyanıp ağlıyorNil mi emmek istemiyordu seni?
Bebeklerın cogu oyle uyur eli acır dıye düşünme bebek yatışı oBir de sizin bebelerin yatış pozisyonu nedir? Benimki gece gündüz eller yukarı polis pozisyonunda yatıyorben indiriyorum biraz sonra yine yukarıda
Bana da verdi ama ben de gaz ve kabiz korkusuna başlamadım. Doktora da 5. Ayda gideceğiz henüz başlamadım. Ama aklımda ocean var. Doktora gitmeden alıp başlasam mı bilmiyorum. Bayramdan sonraya kalacak doktor.Sağlık ocağının verdiği temiz içerikli değilmiş. Ocean Microfer aldım. Mamadan önce sonra 1 2 saati denk getiremiyorum diye verememiştim. Dr bugün meme/mama dan 25 dk sonra verebilirsiniz dedi. Bağırsaklarda çözünüyormuş. Bizim içtiklerimiz gibi değilmiş.
Kızlar merhaba bebişlerinize hangi demir takviyesini kullanıyorsunuz sağlık ocağından verdiler ama çok güvenemiyorum ona
Ben ocean kullanıyorum, 14 damla dedi doktor yaklaşık 0,75 ml falan ediyor.Kızlar doktor sidefere geçti. Damlalıkta ml olarak hesabı var. 12 damla kaç ml ediyor ölçen var mı?
Senle aramızda 10 gün var, benimki zahmet edip yanındaki oyuncağı almak için bile dönmüyorGünaydın kızlar, bebekleriniz tam dönmeye başladı mı? Ya da ne zaman başladı? Bizim kız biraz tembel galiba 5 aylık olacak cumartesi günü sadece canı isterse sağa ve sola dönüyor o kadar
Bizim ki de canı isterse kuzumSenle aramızda 10 gün var, benimki zahmet edip yanındaki oyuncağı almak için bile dönmüyoryani seninki yine iyi bizimkine göre
Bizimki de hiç dönmek istemiyor yan çevirirsem dönüyor sadece yüzüstü de durmaktan nefret ediyor ama hepsi normal gelişimleri hepsinin farklı olduğu için rahatlatmaya çalışıyorum kendimi artık zorlamıyorum keyfi ne zaman isterse o zaman dönsünGünaydın kızlar, bebekleriniz tam dönmeye başladı mı? Ya da ne zaman başladı? Bizim kız biraz tembel galiba 5 aylık olacak cumartesi günü sadece canı isterse sağa ve sola dönüyor o kadar
Bizimki de öyle valla. Biraz kilolu diye öyle olduğunu düşünüyorum. Sadece sağa ve sola dönüyor o da canı isterse ve özellikle altını açınca yapıyorGünaydın kızlar, bebekleriniz tam dönmeye başladı mı? Ya da ne zaman başladı? Bizim kız biraz tembel galiba 5 aylık olacak cumartesi günü sadece canı isterse sağa ve sola dönüyor o kadar
Hahah bende aynı fikirdeyim canım yine de merak ettimBizimki de hiç dönmek istemiyor yan çevirirsem dönüyor sadece yüzüstü de durmaktan nefret ediyor ama hepsi normal gelişimleri hepsinin farklı olduğu için rahatlatmaya çalışıyorum kendimi artık zorlamıyorum keyfi ne zaman isterse o zaman dönsün
Evet evet özellikle altını açınca, demek ki normal canım çoğu kişi böyle yazmışBizimki de öyle valla. Biraz kilolu diye öyle olduğunu düşünüyorum. Sadece sağa ve sola dönüyor o da canı isterse ve özellikle altını açınca yapıyor
Bizim doktor başlattı ama ben başlamadımKızlar benim oğlan pazartesi günü 140 günlük olacak ve ben hafiften patatestir havuçtur tadımlara başlamayı düşünüyorum. Memlekette olduğum için doktoruna da gidip soramadım ama anam burada başımın etinin yiyor başla artık ben bu zamanlarınızda size tattırıyordum her şeyi diyeçocuğun da yemeğe ve sofraya karşı ilgisi var onun yüzünden böyle bir şey düşündüm açıkçası. Aramızda tadımlara başlayan var mı?
Ya benimde öyle sağ sol canı isterse altı açıkken ama yüz üstü bırak ayaklarıyla kendini itip emekler gibi gidiyorEvet evet özellikle altını açınca, demek ki normal canım çoğu kişi böyle yazmış