2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Bana da verdi ama ben de gaz ve kabiz korkusuna başlamadım. Doktora da 5. Ayda gideceğiz henüz başlamadım. Ama aklımda ocean var. Doktora gitmeden alıp başlasam mı bilmiyorum. Bayramdan sonraya kalacak doktor.

Kızlar bu videodaki gibi bebeğiniz ayağa kalkıyor mu kolundan tutunca yani bu bir gelişim basamağı mı sadece oturur pozisyona rahat geliyor kızım o yüzden merak ettim

Kızlar doktor sidefere geçti. Damlalıkta ml olarak hesabı var. 12 damla kaç ml ediyor ölçen var mı?

Günaydın kızlar, bebekleriniz tam dönmeye başladı mı? Ya da ne zaman başladı? Bizim kız biraz tembel galiba 5 aylık olacak cumartesi günü sadece canı isterse sağa ve sola dönüyor o kadar

Günaydın kızlar, bebekleriniz tam dönmeye başladı mı? Ya da ne zaman başladı? Bizim kız biraz tembel galiba 5 aylık olacak cumartesi günü sadece canı isterse sağa ve sola dönüyor o kadar
Senle aramızda 10 gün var, benimki zahmet edip yanındaki oyuncağı almak için bile dönmüyor yani seninki yine iyi bizimkine göre

Bizimki de hiç dönmek istemiyor yan çevirirsem dönüyor sadece yüzüstü de durmaktan nefret ediyor ama hepsi normal gelişimleri hepsinin farklı olduğu için rahatlatmaya çalışıyorum kendimi artık zorlamıyorum keyfi ne zaman isterse o zaman dönsün

Kızlar benim oğlan pazartesi günü 140 günlük olacak ve ben hafiften patatestir havuçtur tadımlara başlamayı düşünüyorum. Memlekette olduğum için doktoruna da gidip soramadım ama anam burada başımın etinin yiyor başla artık ben bu zamanlarınızda size tattırıyordum her şeyi diye çocuğun da yemeğe ve sofraya karşı ilgisi var onun yüzünden böyle bir şey düşündüm açıkçası. Aramızda tadımlara başlayan var mı?

Hep ayni hikaye benimde dizlerim ağrıyor ama bağdaş kurup emdirdiğim için diye düşünüykrum tam diz kapağımın kemiği diğer türlü emiremem galiba kalkarken kitlendiğide oluyor annemde de kireçlenme var bu durum benide tetikler diye korkuyorum magnezyumda var evde başlayım en iyisi

Bizimki de öyle valla. Biraz kilolu diye öyle olduğunu düşünüyorum. Sadece sağa ve sola dönüyor o da canı isterse ve özellikle altını açınca yapıyor

Benim çocuklar toparlanamadı ama çokta kötü değiller götürmedim de doktora sürekli burun açıyorum ama öksürük eklendi sanki 2 gündür
Parscım battaniyeyi yüzüne çekiyor bilerek yapıp bunla mutlu oluyor ne bulursa eğitici kitapcığıda yüzüne getiriyor ahh oğlan kara kışta kullanmadığım uyku tulumu giydiriyorum onu çekemiyor sinirlniyor kaymayı seviyolar benimkiler pera dönmeye çalışıyo yay gibi geriliyo bazen ayy bide banyoda sırtına su döküp çıkarıcaz o sırada fileden destek alıp yürümeye çalıştı kaçıyo elimden tutamıyorum örnek gibi geri alıyorum geri kaçmaya çalışıyor videosunu yakaladık o an şükür ilerde izleticem
Regl oldum bu arada cuma günü birden dişim ağrıdı çok kafama taktım yandım dedim bide dişle uğraşıcam sonra geçti bogazlarım acımaya başladı sabahta olmuşum

Hahah bende aynı fikirdeyim canım yine de merak ettim

Bizim doktor başlattı ama ben başlamadım Eşimde aynı annem gibi başımın etini yedi hadi bi yogurt yap başla doktor başla dedi diye ama ben 6 aydan önce düşünmüyorum

Evet evet özellikle altını açınca, demek ki normal canım çoğu kişi böyle yazmış
Ya benimde öyle sağ sol canı isterse altı açıkken ama yüz üstü bırak ayaklarıyla kendini itip emekler gibi gidiyor
Nasılsa yapar çok ta şeyyapmamak lazım
Kendi etrafında dönüyor ama asla koydugum yerde bulamıyorum oyun halısında anında 3 tur atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…