- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.358
2gün önce karın üstü bıraktım yatağında biraz enerji harcasın diye. Döndüğümde dönmüştü ama bir daha yapmadıYa hiç yaptırmadım bizimki erkenci çıktı. Çok fena bir şey oldu
Gerçi yuvarlanmıyor yani yüz üstünden sırt üstü dönmüyor. Eğer onu sorduysan ama ben şanslıyım benim kız gece dönmeden uyuyor
Ben oyun halısına çok koydum, hep orda öğrendi
Şimdi de emeklemeye çalışıyor. Bizim köpeğin arkasındanonları görünce sen geliyorsun aklıma. Köfte de çook yaşlandı artık, çok üzülüyorum
Evet bel sırt, kas, kemik ağrılarına iyi geliyor. Ama kalsiyumu da eksik etmemek lazım
kızlar magnezyum ve kalsiyum fazlalığı da böbrek taşına sebep oluyor malum. Hamileyken bile doktor, kontrollü kullanmakta fayda var demişti. Aklınızda olsunMagnezyumu ben doğumdan sonra kalanları bitirmek için kullandım, ondan sonra hiç kullanmadım. Ya sırt bel ağrılarına da iyi geliyor muydu acaba
Arkadaşlar aranızda oğlunu sünnet ettirenler süreçten bahsedebilir mi hiç bir bilgim yok . Bu ay ya da en geç öbür ay sünnet ettirelim diyorum ama süreç bilmiyorum çok ağrı sızı olur mu sünnet kilosu alınıyorsa bez nasil tutuluyor ya da bez tutulursa pipisi acıyıp enfeksiyon kapmaz mi Kac gün ya da hafta ağrı huysuzluk oluyor sünnet sonrası dikkat edilmesi gerekenler neler gibi bir de 5 aylık bebeğe sünnet nasıl oluyor yani anestezi falan verilmiyor sadece pipi uyuşturuluyordur diye düşünüyorum ama ???
şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Yaa. Birrşey soracağım bende gebelik bekliyorum regl günümü bekliyorum siz in belirtileriniz neydi benim bugün ağzımda geçmeyen bi acı tat var ve sulu beyazlı akıntım oldu bir iki günBennngebeliğimi ilk öğrendiğim günden beri var ama artık alıştım bol bol su içiyorum
Geçir bence de oyalansın kuzucumOy masallahhBen de artık oyun halisina geçeceğim yavaş yavaş. Reflüsü olduğu için cesaret edemiyorum açıkçası:/ ah ya tüyü kadar sağlıklı ömrü olsun inşallah bu acıyı yaşamanı hiç istemem
Senin dediğinden aldım canım sipariş verdim. Bi deneyeyim bakalımEmzirme döneminde kullanılan multivitaminlerden kullansana. Ben imom latte kullanıyorum mesela. Tabii kan tahlili yaptırsan doktor ona göre bir takviye de önerebilir.
Ay geçmiş olsun. C vitamini fazlası da yapıyor. Bana kalsiyum hiç vermediler bu gebelikte, ilkinde vermişlerdi ama. Ben de deli gibi c vit içiyorum hastalanmadan kışı kapatabilmek için, sonumuz hayrolsunkızlar magnezyum ve kalsiyum fazlalığı da böbrek taşına sebep oluyor malum. Hamileyken bile doktor, kontrollü kullanmakta fayda var demişti. Aklınızda olsunhe bir de dün gece ağrıyla acile giden kocamda böbrek taşı olduğunu öğrendik, taze bilgi oldu benimki
Tetagil kullanan vardı galiba ama ben hiç kullanmadım, bilgim yok.Kızlar bu diş için bir jel yazmıştı birisi kim olduğunu hatırlamıyorum. Dişleri dünden beri çok kaşınıyor ne almam lazım sizce bugün eczaneden alırım ona göre
O acı tat doğurduğum güne kadar geçmediYaa. Birrşey soracağım bende gebelik bekliyorum regl günümü bekliyorum siz in belirtileriniz neydi benim bugün ağzımda geçmeyen bi acı tat var ve sulu beyazlı akıntım oldu bir iki gün
Aaaa bak bunu bilmiyordum. Ben de bu kış kullanmaya başladım c vit.Ay geçmiş olsun. C vitamini fazlası da yapıyor. Bana kalsiyum hiç vermediler bu gebelikte, ilkinde vermişlerdi ama. Ben de deli gibi c vit içiyorum hastalanmadan kışı kapatabilmek için, sonumuz hayrolsun
Biz de hastaneye gittik sabah benim için. Ve şunu fark ettim; benim kız doktorları çok seviyor. Gördüğü anda gülücük saçıyor. Evde de kıyamet kopuyorBiz biraz parkta gezdik çimlere uzandık falan ama sonrası rezillik bir ağladı durmadı kendimi eve zor attım elimde bebek arabası kucağımda o biz kim dışarı çıkmak kim
Aaaa bak bunu bilmiyordum. Ben de bu kış kullanmaya başladım c vit.
Bu arada geçen gün tahlil yapıldı bana ve tüm değerlerim gayet iyi. Saç dökülmesinin bence değerlerle alakası yok
Aa niye ki? Nen var kuzum?Biz de hastaneye gittik sabah benim için. Ve şunu fark ettim; benim kız doktorları çok seviyor. Gördüğü anda gülücük saçıyor. Evde de kıyamet kopuyor
Şeyyy tamamen gayriresmi işler diyeyimAa niye ki? Nen var kuzum?
Biliyorum ama ben ek olarak kalsiyum almıyorum. Peynir yoğurt süt vs düzenli tüketirim. Lattede varsa da azdır bence.kızlar magnezyum ve kalsiyum fazlalığı da böbrek taşına sebep oluyor malum. Hamileyken bile doktor, kontrollü kullanmakta fayda var demişti. Aklınızda olsunhe bir de dün gece ağrıyla acile giden kocamda böbrek taşı olduğunu öğrendik, taze bilgi oldu benimki
Multivitaminlerde çok olmuyor zaten, redpandanın dediği ayrı kalsiyum takviyesidir bence. Bana ilk gebeliğimde vermişlerdi, bunda vermediler.Biliyorum ama ben ek olarak kalsiyum almıyorum. Peynir yoğurt süt vs düzenli tüketirim. Lattede varsa da azdır bence.
Arkadaşlar aranızda oğlunu sünnet ettirenler süreçten bahsedebilir mi hiç bir bilgim yok . Bu ay ya da en geç öbür ay sünnet ettirelim diyorum ama süreç bilmiyorum çok ağrı sızı olur mu sünnet kilosu alınıyorsa bez nasil tutuluyor ya da bez tutulursa pipisi acıyıp enfeksiyon kapmaz mi Kac gün ya da hafta ağrı huysuzluk oluyor sünnet sonrası dikkat edilmesi gerekenler neler gibi bir de 5 aylık bebeğe sünnet nasıl oluyor yani anestezi falan verilmiyor sadece pipi uyuşturuluyordur diye düşünüyorum ama ???
şimdiden cevaplar için teşekkür ederim