Biz biraz parkta gezdik çimlere uzandık falan ama sonrası rezillik bir ağladı durmadı kendimi eve zor attım elimde bebek arabası kucağımda o biz kim dışarı çıkmak kim
Onları anlamak zor işteBiz de hastaneye gittik sabah benim için. Ve şunu fark ettim; benim kız doktorları çok seviyor. Gördüğü anda gülücük saçıyor. Evde de kıyamet kopuyor
Bizde hava güneşliydi canm zaten hemen kaldrdm onu bide sıkı giydirdim bişey olmaz inşallah yaKız yerler Bi ısınsaydı, gaz olur yavruda... Cemreler düştü ama hemen ısınmıo yerler havalar
Biz yarın sünnet olacağız çok heyecanlıyımArkadaşlar aranızda oğlunu sünnet ettirenler süreçten bahsedebilir mi hiç bir bilgim yok . Bu ay ya da en geç öbür ay sünnet ettirelim diyorum ama süreç bilmiyorum çok ağrı sızı olur mu sünnet kilosu alınıyorsa bez nasil tutuluyor ya da bez tutulursa pipisi acıyıp enfeksiyon kapmaz mi Kac gün ya da hafta ağrı huysuzluk oluyor sünnet sonrası dikkat edilmesi gerekenler neler gibi bir de 5 aylık bebeğe sünnet nasıl oluyor yani anestezi falan verilmiyor sadece pipi uyuşturuluyordur diye düşünüyorum ama ???
şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Lokal mi ve plastik klips diye geçiyor dikişsiz o yöntem mi , şimdiden geçmiş olsun inşallah rahat geçer 1Biz yarın sünnet olacağız çok heyecanlıyım
Lokal evet ama dikişli galiba bu konuda birşey demedi doktorumuzLokal mi ve plastik klips diye geçiyor dikişsiz o yöntem mi , şimdiden geçmiş olsun inşallah rahat geçer 1
Güzel geçsinLokal evet ama dikişli galiba bu konuda birşey demedi doktorumuzteşekkür ederiz inşallah
8 saat uyutmamak mı lazımmışBerikko bize bera için 6 mayısa gün verdiler. Sabah on buçuk için gece 2 den sonra uyutmayın, iki üç saat öncesinden beslemeyi kesin falan demişler. Şimdiden gerildim, sekiz saat nasıl uyutmayacağım çocuğu diye Sen hatırlıyor musun eymende nasıl yaptığını?
Teşekkür ederizGüzel geçsinKaç aylık? Hangi hastane?
Bir saat süren test sırasında uyuyor olması lazım çünkü, o yüzden uykusuz getirmeni istiyorlar ne yazık ki. Sedasyonla da uyutabiliyorlar bazı hastanelerde ama istemiyorum onu8 saat uyutmamak mı lazımmışçok zormuş
Ay ben de beş aylık bebeği lokal yapan iyi bir hastane arıyorum istanbul anadolu yakasında ama bulamıyorumTeşekkür ederiz4aylık özel muayenehanesi var doktorun
Aslında bizde İzmitteyiz çok uzakta değiliz memnun kalırsak yarın öneririmAy ben de beş aylık bebeği lokal yapan iyi bir hastane arıyorum istanbul anadolu yakasında ama bulamıyorum
Allah immm su gibi .. gözleri dudaklar hele ne kadar güzelBiz biraz parkta gezdik çimlere uzandık falan ama sonrası rezillik bir ağladı durmadı kendimi eve zor attım elimde bebek arabası kucağımda o biz kim dışarı çıkmak kim
Biz hala randevu bulamadık Bera için. Sadece Antalya üni sabah9 da gelin diyor. Gün farketmiyor diyor. Randevuya gerek yok diyor ama hiç öyle bir uyarıda bulunmadılarBerikko bize bera için 6 mayısa gün verdiler. Sabah on buçuk için gece 2 den sonra uyutmayın, iki üç saat öncesinden beslemeyi kesin falan demişler. Şimdiden gerildim, sekiz saat nasıl uyutmayacağım çocuğu diye Sen hatırlıyor musun eymende nasıl yaptığını?
Sünnet için miBerikko bize bera için 6 mayısa gün verdiler. Sabah on buçuk için gece 2 den sonra uyutmayın, iki üç saat öncesinden beslemeyi kesin falan demişler. Şimdiden gerildim, sekiz saat nasıl uyutmayacağım çocuğu diye Sen hatırlıyor musun eymende nasıl yaptığını?
Randevusuz mu yapıyorlarmış? Biz normal kbbye aldık önce, orası da muayenede test için randevu verdi. Randevusuz yapıyorlarsa, gidip bir deneyin? Olmazsa tekrar gidersiniz.Biz hala randevu bulamadık Bera için. Sadece Antalya üni sabah9 da gelin diyor. Gün farketmiyor diyor. Randevuya gerek yok diyor ama hiç öyle bir uyarıda bulunmadılar
Yok ayol, işitme testi içinSünnet için miAaa aaa ilk kes duydum gece 2 ne bari sabah olsa oyalayabılırsın gece nasıl cocuk uyumayacak .
3.5 saat gidiş sadece. E yolda bu çocuk uyuyacak nasıl uyutmayacağım benRandevusuz mu yapıyorlarmış? Biz normal kbbye aldık önce, orası da muayenede test için randevu verdi. Randevusuz yapıyorlarsa, gidip bir deneyin? Olmazsa tekrar gidersiniz.
Netten baktım uyuması yeterliymiş. Normal uyku saatini oraya denk getirsek olur sanırım.Yok ayol, işitme testi içinbence de beş saat falan yeter diye düşünüyorum ama bilemedim de