2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Biz yarın sünnet olacağız çok heyecanlıyım

Berikko bize bera için 6 mayısa gün verdiler. Sabah on buçuk için gece 2 den sonra uyutmayın, iki üç saat öncesinden beslemeyi kesin falan demişler. Şimdiden gerildim, sekiz saat nasıl uyutmayacağım çocuğu diyeSen hatırlıyor musun eymende nasıl yaptığını?

8 saat uyutmamak mı lazımmış çok zormuş

Biz hala randevu bulamadık Bera için. Sadece Antalya üni sabah9 da gelin diyor. Gün farketmiyor diyor. Randevuya gerek yok diyor ama hiç öyle bir uyarıda bulunmadılar

Sünnet için mi Aaa aaa ilk kes duydum gece 2 ne bari sabah olsa oyalayabılırsın gece nasıl cocuk uyumayacak .

Biz hala randevu bulamadık Bera için. Sadece Antalya üni sabah9 da gelin diyor. Gün farketmiyor diyor. Randevuya gerek yok diyor ama hiç öyle bir uyarıda bulunmadılar
Randevusuz mu yapıyorlarmış? Biz normal kbbye aldık önce, orası da muayenede test için randevu verdi. Randevusuz yapıyorlarsa, gidip bir deneyin? Olmazsa tekrar gidersiniz.

Randevusuz mu yapıyorlarmış? Biz normal kbbye aldık önce, orası da muayenede test için randevu verdi. Randevusuz yapıyorlarsa, gidip bir deneyin? Olmazsa tekrar gidersiniz.
3.5 saat gidiş sadece. E yolda bu çocuk uyuyacak nasıl uyutmayacağım ben

Gideceğiz bu yakında ama eşim yok seçim, yok bayram vs geçsin falan dedi kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…