- 12 Ocak 2022
- 1.498
- 918
Valla adetimi tam bilemicm cunku pco var bende ama 2 gun gecmistir diye tahmn ediorm cnku yumrtalamin 16. Gunu test verdm. Sizin ne kadr geçmişti 60 kusur ciktiginda ne kdr gecikmistiHamileliği öğrenince adetinizden kaç gün geçti acaba
Benmde karnm agriyo kese icin daha persembe gidecegm. Bnde bu karin agrisini sordm herkese nerdeyse kimsenn yk. Bgun bir arkdsm idrrbyolu enfeksionu olablr dedi yarn dr a dgidicm solucm bakalm ne dickBen 6+0 haftalık hamileyim ama adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Bulantı falan yok. Göğüslerim şiş ve arada ağrı yapıyor. Benim gibi karın ağrısı çeken var mi
Ben rüyamda gördüm ertesi gün test yaptım silik çıktı 23le öğrendim şuan 470 oldu betam çok şükürTestte cikti deme sonucun .benimde dundun bugun test yaptim negatifti ama hala olmadim kan vercem
Cnm keseyi gordugunde beta kacti acaba ?4+5te vajinal ultrasonda kese gördüm. 5+6da vajinal ultrasonda yolk kesesi ve kalp atışı gördük ancak sesi duyamadik. Daha kendisi çok küçük olduğu için cihaz o sesi algilamiyormus
Adetimin 26.gunuydu yani tam günü genelde 26 günde bir adet olurumValla adetimi tam bilemicm cunku pco var bende ama 2 gun gecmistir diye tahmn ediorm cnku yumrtalamin 16. Gunu test verdm. Sizin ne kadr geçmişti 60 kusur ciktiginda ne kdr gecikmisti
5+2 de kalp atisi zor bir ihtimal cnm ortalama 6+2 lerde flan duyuluo yarn kese ve yolc sac gorurlur buyuk ihtimal yani bebek yoksa endiselenmeyinBen yarın akşam iş çıkışı doktora gitmeyi düşünüyorum da keseyi görürüz her şey normalse ama kalp atışını duyar mıyız? 5+2 oluyor 6 haftalık yani kalp atışı duyuluyor mu unutmuşum her şeyi her bebek ilk bebek gibi geliyor insana :))
Benim 2 günüm var regl aşırı yorgu Luk baş agrısı bu günde krem gibi akıntı var ara ara göğsüme sızlama yanma geliyor ümitlenmek istemiyorum ama bilemedimbende var iki gündür aynı şeyler
Demekki gec yumrtlama oldu sizde de . Hesaplayin 3000 olunca deger ozmn kese icin gibin bence bende o sekilde yapcm ins artarak gider. bakalm ben yarin kan vercm ona gore hesap yapip randevu alcmAdetimin 26.gunuydu yani tam günü genelde 26 günde bir adet olurum
Cnm 23 gordugunde adetine ne kdr vrdi ?Ben rüyamda gördüm ertesi gün test yaptım silik çıktı 23le öğrendim şuan 470 oldu betam çok şükür
Herşeyi burda öğrendim inanın ki teşekkürler bilginiz için bende öyle yapacağım takip edeceğim Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkeseDemekki gec yumrtlama oldu sizde de . Hesaplayin 3000 olunca deger ozmn kese icin gibin bence bende o sekilde yapcm ins artarak gider. bakalm ben yarin kan vercm ona gore hesap yapip randevu alcm
Amin cnm insallahhh hepimizin dogumlarinida burda gorelim ins saglikla hayirli evlatlr olurlr ins :) Allah nasip ederse 8 ay daha burdayizHerşeyi burda öğrendim inanın ki teşekkürler bilginiz için bende öyle yapacağım takip edeceğim Rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese
Gorulur yüksek ihtimal7+2 de kese ve bebek görünür mü acaba
İnşallah aminAmin cnm insallahhh hepimizin dogumlarinida burda gorelim ins saglikla hayirli evlatlr olurlr ins :) Allah nasip ederse 8 ay daha burdayiz)
Evet benBen 6+0 haftalık hamileyim ama adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Bulantı falan yok. Göğüslerim şiş ve arada ağrı yapıyor. Benim gibi karın ağrısı çeken var mi
Yaaa geldimmm
5 gün vardıCnm 23 gordugunde adetine ne kdr vrdi ?
Bende 50 ile ogrendm yarn beta vercem cok endiseliym
Maaallah . Tmm cnm tsk ederm5 gün vardı
Merhaba cnm hosgeldin insallah hepimiz saglikla doguma kadr burdayiz aminnnYaaa geldimmmHerkese merhaba Rabbim izin verirse ben de Kasım annesi olacağım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah