Bir anda başlamış o zaman sizin. Evet sürekli mide bulantısı da çok kötü tabi ki. Annelik zor bir şey. Belirti olsa zor ama belirti olmayınca da zorBenim de yoktu 6 dan itibaren başladı. Üç gündür fenayım.
Öncesinde test olmasa beni kimse hamile olduğuma inandıramaz diyordum
Keşke hep öyle olsaydı
6 ya da 7 gibi başlıyor asıl belirtiler herkeste olacak diye de bir şey yok tabii umarım sizinki rahat geçer
Kıyaslamak derken kendinizi huzursuz hissederseniz diye dedm kimininki regl gecikmesinden önce de başlıyor çünkü kiminin hiç olmuyor artisiniz duzenliyse ne güzelBeta Hcg üç kere baktırıp düzenli artışı gördük. Doktorum 11 mart için çağırdı beni. 5+6 hafta olmuş olacağım o gün. Belirti kıyaslamak değil aslında ama sanki belirti olunca insan iyi olduğundan emin olacak gibi düşünüyor.
Amin hepimize inşallahKıyaslamak derken kendinizi huzursuz hissederseniz diye dedm kimininki regl gecikmesinden önce de başlıyor çünkü kiminin hiç olmuyor artisiniz duzenliyse ne güzelrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn hepimize doktora gittiğinizde beni de bilgilendirir misiniz
Peki tamam teşekkürler:)Suan kese gozukmez zaten 3000 lerde olmali beta bn hamileligimi cmrtesi ogrendim on gun sonra cagirdi kese icin
Hamileliği öğrenince adetinizden kaç gün geçti acabaSuan kese gozukmez zaten 3000 lerde olmali beta bn hamileligimi cmrtesi ogrendim on gun sonra cagirdi kese icin
Ben vajinal ultrasonda bebeğin kalp atışını gördüm sesini duymadım ve 6 haftalık hamileyim. Cihaz bile algılaması çok küçük frekanslı diye. O mümkün degil bence yaYa şöyle bir arkadaşımda 6 haftalık hamileyken kendi sessiz kalınca hem kendi kalp sesini hemde bebğin duyabiliyormuşta ondan sordum
4+5te vajinal ultrasonda kese gördüm. 5+6da vajinal ultrasonda yolk kesesi ve kalp atışı gördük ancak sesi duyamadik. Daha kendisi çok küçük olduğu için cihaz o sesi algilamiyormusAramızda kalp atışı duyan kese gören varmı kızlar
Bugün gittim doktora çok şükür keseyi gördüm
Salı gidicem canım. Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırızBende ocakta yaşadım canım inşallah tekrarlamaz bakalım aksi bir durum olmaz ise düşüncem bu yönde bellide olmaz tabikigüzel haberler alırsın inşallah sen ne zaman gidecektin
4 haftalık oluyo şuan bat günüm dündüBebeginiz nekadarlik bugun mu adet gunuzdu acaba normlde
Benimde hiç yok göğüs hassasiyeti dışında ama 7. Haftadan sonra belli ediyor kendini ilk gebeliğimde de öyle olmuştuKızlar hiç belirtileriniz oluyor mu? 5+4 haftalık görünüyorum ama hala hiç belirtim yok. Endişe ediyorum acaba iyi mi diye? Normal mi ?
Testte cikti deme sonucun .benimde dundun bugun test yaptim negatifti ama hala olmadim kan vercem4 haftalık oluyo şuan bat günüm dündü
Ben oğlumda öyleydim hiç mide bulantısı koku hassasiyeti bilmezdim hamile gibi değildim ya bunu öğreneli daha yeni midem bulanıyor hersey yumurta kokuyor heryerim ağrıyor bu biraz zorlayacak gibi beniBenim de yoktu 6 dan itibaren başladı. Üç gündür fenayım.
Öncesinde test olmasa beni kimse hamile olduğuma inandıramaz diyordum
Keşke hep öyle olsaydı
6 ya da 7 gibi başlıyor asıl belirtiler herkeste olacak diye de bir şey yok tabii umarım sizinki rahat geçer
bende var iki gündür aynı şeylerKızlar kremsi akıntı ve gögüslerde sızlama yanma hissettinizmi hiç
Ağrı bende de oluyor bir de sürekli uyumak istiyorum sanki taş taşımışım gibi yorgunum.Ben oğlumda öyleydim hiç mide bulantısı koku hassasiyeti bilmezdim hamile gibi değildim ya bunu öğreneli daha yeni midem bulanıyor hersey yumurta kokuyor heryerim ağrıyor bu biraz zorlayacak gibi beni
Ben de öyle duyduğum için kız hissediyorum gerçekten oğlumda yaşamadığım ne varsa yaşadım öğrendiğim günden beriAğrı bende de oluyor bir de sürekli uyumak istiyorum sanki taş taşımışım gibi yorgunum.
Kız bebek hamileliği zor geçiyor erkek bebeğe göre diyorlar henüz cinsiyet için çok erken ama acaba kız mı diyorum ben de
Gerçi dün ben durumuma yazmıştım ve aşırı bulantısı olup hamileliği zor geçen iki annenin de bebeği erkekti. Benim annem de bende değil erkek kardeşim de çok zorlu hamilelik geçirmiş ama bilemiyorumsağlıklı olsunlar iyi olsunlar yeter yoksa hepsi kabulümüz tabii ki ne çıkarsa bahtımıza