- 24 Ağustos 2022
- 4.072
- 11.936
Amin canım benimMerhaba cnm hosgeldin insallah hepimiz saglikla doguma kadr burdayiz aminnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benimMerhaba cnm hosgeldin insallah hepimiz saglikla doguma kadr burdayiz aminnn
Yaaa maşallah canimmmmm. Çok sevindim kaç haftaliksin ne dedi doktor kese kaç mm bizlerede nasip olur inşallahKızlar bu arada dün gittiğim son ultrasonda bebeği de gördük kalbini de duyduk çok şükür tahmini doğum tarihi 31 Ekim dendi ama burda kalacağım
Çok sağol canım bugün itibariyle 6+2 yiz. Keseyi bilmiyorum da bebek 5.5 mm küçücük dahaYaaa maşallah canimmmmm. Çok sevindim kaç haftaliksin ne dedi doktor kese kaç mm bizlerede nasip olur inşallah
Yaaa geldimmm Herkese merhaba Rabbim izin verirse ben de Kasım annesi olacağım. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Dualarım seninle kuşummmm inşallah göreceksin minnoşunun kesesiniAmin canim insallah yarın kan vereceğim bende doktorum ona göre kese icin çağıracak dua et bana
Benim çok aşırı ağrım olmadı ama ara ara bi girip çıkıyor günde iki üç kez. Herkesin farklı oluyor kanama vs olmadıkça korkma uzan gün içinde dinlendir kendiniKızlar belim karnım çok ağrıyor bu normal değil mi bat bugündü birazcık korkuyorum
Çok yok ama ara ara batmalar oluyo o yüzden korktum dinleniyorum bol bol valla öğretmenim oturarak ders işliyorumBenim çok aşırı ağrım olmadı ama ara ara bi girip çıkıyor günde iki üç kez. Herkesin farklı oluyor kanama vs olmadıkça korkma uzan gün içinde dinlendir kendini
Bende unutmuşum sizindemi ikinci olacak kalp atışı için erken amaBen yarın akşam iş çıkışı doktora gitmeyi düşünüyorum da keseyi görürüz her şey normalse ama kalp atışını duyar mıyız? 5+2 oluyor 6 haftalık yani kalp atışı duyuluyor mu unutmuşum her şeyi her bebek ilk bebek gibi geliyor insana :))
Dualarım seninle kuşummmm inşallah göreceksin minnoşunun kesesini
Benim pazartesi 5+2ydi sadece kese gorundu. Kalp atisi icin haftaya gidecegim.Ben yarın akşam iş çıkışı doktora gitmeyi düşünüyorum da keseyi görürüz her şey normalse ama kalp atışını duyar mıyız? 5+2 oluyor 6 haftalık yani kalp atışı duyuluyor mu unutmuşum her şeyi her bebek ilk bebek gibi geliyor insana :))
Ayyy bende pazartesi 6+1 olcam bende gitsem görür müyüm ki regl tarihin ne zamandıÇok sağol canım bugün itibariyle 6+2 yiz. Keseyi bilmiyorum da bebek 5.5 mm küçücük daha
beta 3000diCnm keseyi gordugunde beta kacti acaba ?
Gunledrdir bunu sordum norml ama devam ederse yinede bir enfeksion bakyirin adet donemndesinz die agrior buyuk ihtimak gecer bnm hala agrior yarn idrr testi yaptrcam her ihtimale karşıKızlar belim karnım çok ağrıyor bu normal değil mi bat bugündü birazcık korkuyorum
Adet tarihinde ağrı olurmuş. Vücut alışkın olduğu için o dönemde her zamankinden fazla ağrı olurmuş hatta. Benim de adet tarihinde baya ağrım vardı.Kızlar belim karnım çok ağrıyor bu normal değil mi bat bugündü birazcık korkuyorum
Sagsalim ilerler merak etme .benim silik bile cikmadi .gec dollenme olsa bile kan da cikarmi acaba yaBen rüyamda gördüm ertesi gün test yaptım silik çıktı 23le öğrendim şuan 470 oldu betam çok şükür
Benimde oldugundan fazla bel agrim var kasik agrmda var gogus hassaiyti yok ama adet te olmadim ya stresten gecikick yada biseyler var bakalim kan vercem test yptm negatif ciktiAdet tarihinde ağrı olurmuş. Vücut alışkın olduğu için o dönemde her zamankinden fazla ağrı olurmuş hatta. Benim de adet tarihinde baya ağrım vardı.
Galiba canısı. Bakalım geçer diye düşünüyorumGunledrdir bunu sordum norml ama devam ederse yinede bir enfeksion bakyirin adet donemndesinz die agrior buyuk ihtimak gecer bnm hala agrior yarn idrr testi yaptrcam her ihtimale karşı
Ayy inşallah öyledir kuzucumAdet tarihinde ağrı olurmuş. Vücut alışkın olduğu için o dönemde her zamankinden fazla ağrı olurmuş hatta. Benim de adet tarihinde baya ağrım vardı.