Duşa girmek istemiyorum o derece ve şuan yaşadığım hastalığın ileri evreleri kansere çevirir diye okudum her okuduğumuza inanmamak gerek tabi orası ayrı ama elimi attığımda gelen saçları görünce korkuyorum sizde de öyle mi acaba yani hattinden fazla normal değil gibi geliyor
Evet evet sen tüket bir de oruç tutuyormuşsun güçsüz kalmaAnnem de kardeşlerimde yaşamış aynı sorunu, 4.ayda emzirme sonlanmış
Ben de her gün bol protein tüketiyorum, hem süt hem de kaslar için
Ay o değil de bebeği uyuttum kocanın taktiğiyle ama 3 kere emmek için ağladı. Uyanmıyor ama ağlıyor. Emiyor ve susuyor. Emzik vereyim diyorum, yok illa emecek
Büyük kızımda da döküldü ama bu kadar çokmuydu emin olamıyorum b12 ve demir normal seyirde bende vitaminleri bırakınca başladı sanki 3. Aydan beri var umarıım kısa sürerTutam tutam gidiyor, evet. Ama dördüncü ayda normal anladığım kadarıyla, bazı arkadaşlarda daha erken başlamıştı gerçi ama ben o zamanlar vitaminler korur sanıyordum
Diğer konuyla ilgili endişelenme lütfen, google a başım ağrıyor yazınca beyin kanseri çıkıyorsun. Üstelik teorik olarak hemen hemen her türlü hastalığın uygun koşullarda ilerleyip kansere çevirme ihtimali var Allah korusun. En basit mide rahatsızlığının, dil yarasının bile. Tedavini olunca geçecektir seninki
İlk kızımda ben kanser oldum sanıp doktora gittim çünkü öyle böyle dökülmüyordu banyoda akıyordu resmen. Tarama bile yaptırdım birşey çıkmadı. Doğum sonrası hormonlardan kaynaklı dediler. Saçın tekrar toparlanması iki yıl sürdü. Şimdi de aynen o zmn olduğu gibi dökülüyor. Kaşınıp kaşınıp dökülüyor hemde. Evin içi saç. Robot süpürge yapıyorum devamlı. Geçecek zamanla diye sabretmeye çalışıyorum. Vitaminleri asla bırakmadım bir gün bile ara vermedim ama her koşulda gidiyor saçlar.Büyük kızımda da döküldü ama bu kadar çokmuydu emin olamıyorum b12 ve demir normal seyirde bende vitaminleri bırakınca başladı sanki 3. Aydan beri var umarıım kısa sürer
İnşallah
Evet evet sen tüket bir de oruç tutuyormuşsun güçsüz kalma
Benimki uykusu var ama uyanıyorsa önce bir parmak emiyor kendini uyutmaya çalışıyor. Ben çıt sesine kalktığım için hemen emziriyorum acıktı diye öyle emiyor. Bazen çok emince gaz yapıyor ağlıyor ya da uykusu açılıyor kaka yapmak istiyor
HahaYaaa, ne güzel, çocuk kendi kendine eyliyormuş işte, sen niye elliyorsun. Ben olsam nefes almam o tekrar dalana kadar
Hahaya ellerini keşfediyor filan ama ben çok parmak emince üzülüyorum acaba ilgisiz mi kaldı oral dönemde yetemedim mi aç mı kaldı gibi çünkü ilk doğduğunda filan ne zaman emmek istese ablası izin vermiyordu vuruyordu. Acaba ondan mı bu reddetme ve başka yollar arama gibi diye kendimi yedim bitirdim. Ama herkesin bebeği emiyormuş bu dönem o biraz içimi rahatlatıyor. Ben özellikle gece çok uzun emzirmeye çalışıyorum gündüz çok daha zor çünkü, bir de gece sütü yağlı derler ek gıdaya kadar böyle yaparım da sonra artık okay kızım diyip bende uyuyabilirim belki
Çok çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Umarım bir an önce toparlanirsinKızlar ben bugün bütün gün istifa ishal mide ağrısı yaşadım en son kusmaktan baygınlık geçirdim hastaneye gittik testler vs gastirit midemde enfeksiyon gibi bişeyler dedi tabi tam hatırlamıyorum bağorsaklarda da aşırı gaz varmış bebekle evde tek hasta olmak berbat bişey di ilaç yazmış ama şaşırdım arveles var mesela ben içemiyorum onu diğer ilaçlardan da şüphelendim şimdi bi site vardı bakıyorduk neydi o
Evet canım çok normal aslında da ben emzikte vermedim ya bir şekilde o doyuma ulaşmasını istiyorum aslında açlıktan da ziyade. Bade oral dönemi bir insan evladının yaşayabileceği en uzun şekilde yaşadı meselaBizde de benim eşim yapıyor aynı şeyi. çocuğu emzirip veriyorum, on dakika sonra tepemde bitiyor aç bu çocuk diye. Değil diyorum ama yok, parmak emiyormuş
oral dönem, bence gayet normal. Uzun vadede iyi olmaz tabi alışkanlığa dönüşmesi ama şimdiden panik yapılacak bir durum değil bence.
Sütün yağ oranı saatten saate değişiyor mu bilmiyorum açıkçası ama gece uykuda salgılanan melatonin hormonunun büyümeye çok olumlu katkısı olduğunu biliyorum, o yüzden gece uyandığı zamanlarda özellikle ağlayıp talep etmezse hiç emzirmeden tekrar dalmasını bekliyorum ben.
Ama tabii bazen kendiliklerinden çok uzun emiyorlar, o zaman gözümüzü kapatıp vazifemizi yapacağız, yapacak başka bir şey yok
Kabus gibi çöktü üzerimizeKızlar bu dördüncü ay azımıza mıçtı .. Kusura bakmayın bu konuda kibar olamayacağım
Ay ağzını öpeyiim. Dün gece oturdum ağladım artık. Uyumak istiyorum diyeKızlar bu dördüncü ay azımıza mıçtı .. Kusura bakmayın bu konuda kibar olamayacağım
Yok canım susmadan ağlıyor sanki üstüne basmışlar gibiKabus gibi çöktü üzerimizeÇok mu azaldı uykuları
Yaa vallahı aglayacak kadar var. Birde baloncuk yapıp etrafa tükürmeyi öğrenmişAy ağzını öpeyiim. Dün gece oturdum ağladım artık. Uyumak istiyorum diye
Şimdi komik geliyor ama dün fenaydııım
Bu sabah 6da ben de öyleydim. Ciddi ciddi hüngür hüngür ağladımAy ağzını öpeyiim. Dün gece oturdum ağladım artık. Uyumak istiyorum diye
Şimdi komik geliyor ama dün fenaydııım
Evett kız, muhtemelen siz de beni görmüşsünüzdürBugün hep kız bebekler gördük 4 aylık. Sizin kız mıydı
Uykusu geldiğinde yapmaya başladı benimki aynı hareketi ve gözlerini de kaşıyor, kulağın ön kısmına yanı yanakla birleştiği bölgeye parmağınla ufak dokunuşlar yap çok da bastırmadan bakalım ağrısı vs var mı tepki verecek mi. Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum çok huzursuzlanırdı öyle olsaKızlar bebeğim sürekli eliyle kulağını çekiştiriyor bu ciddiye almam gereken bir şey mi? Bit kaç gündür böyle
Benimki 3’ün ortasından beri mıçıyor ah ahKızlar bu dördüncü ay azımıza mıçtı .. Kusura bakmayın bu konuda kibar olamayacağım