BenDeğilmiş tüm akreplerden özür dilerim. Teraziler dengesizmiş. Var mı terazi olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenDeğilmiş tüm akreplerden özür dilerim. Teraziler dengesizmiş. Var mı terazi olan
Dengesizlik var mı
Bizde 2. Ayda da 4. Ayda da ateş 37.5 u geçmedi o yüzden ben ilaç vermedim. Ya bence bu meme işi geçici bir dönem de geçmiyor nasıl bir şeyse.
Ben emzirirken şöyle bir oyun buldum belki sizde de işe yarar. Yanına yatıyorum bebeği, tişörtümü çıkarıp bebeği bana doğru çekiyorum. Yanağımı şişirip bebeğin eliyle balonu söndürmesini sağlıyorum bir de pırt diye ses çıkarıyorum bunları yaparken bir elimle de memeyi ağzına sokuyorum. Gözümün içine baka baka hem emiyor hem gülüyor. Kısa bile emse bana yetiyor umarım sizde de işe yarar
Bir de karşı komşu mu ne vardı sizin, sigaraya çıktıkça sizin kızın sesini duyuyoduBizim yan komşu hemen farkına varır, maşallah cin gibiler yangın alarmı çalınca saniyede damladılar. Eşim bana ulaşamamıştı hamileliğin son zamanlarında, elektrik kesilmişti benimde tabii şarjım bitti, gitmiş onları aramış. Saatte bir kontrole gelmişlerdi iyi insanlar kesinlikle ama biraz fazla hassas ya da meraklılar
11-11:30 gibiydi aslında siz de mi hastanedeydinizÇok geçmiş olsun saat 10 gibi miydi bu yaşananlar
Var var bi anım bi anımı tutmadığı oluyorDengesizlik var mı
Tamam işte benim kızVar var bi anım bi anımı tutmadığı oluyor
Haha o yan komşu işte sürekli çocukların sesinin geldiğini şakayla karışık söyleyip gülen karşı komşuda var onlar daha cool çocukları büyütmüş rahata ermiş baya partileyen tipler hayalim onların refah seviyesine erişmek hahaAy Allah iyiliğini versin, senin emzirme maceralarını gözümde canlanırken gülmekten katılıcam bir gün
Bir de karşı komşu mu ne vardı sizin, sigaraya çıktıkça sizin kızın sesini duyuyodu
Bizimkinin de hep o ikinci fotodaki gibiydi bir ara, hatta bir sorun mu var diye soracaktım doktora ama sıra gelmediMaşallah mutlu olurken yine iyi bizim ki hep dışarıda
Ay ben olsam şikayet ederdim. Hatta ve hatta dava açardım. Amerikada olsak milyoner olmuştunPazara gittim bebişle azıcık yeşillik alayım diye arabamızın çelik kısmı komple tekerlekten kırıldı allahtan Leyla’ya bir şey olmadı hemen eşimi aradım geldi aldı bizi . Şimdi arana garantiye gidecek bir ton uğraş oofff
kuzucumMaşallah tüm tatliş bebişlere
benimki de mamami kendim içerim pozu
Hep benim başıma geliyor vallahi üşenmesem keşke amaAy ben olsam şikayet ederdim. Hatta ve hatta dava açardım. Amerikada olsak milyoner olmuştun
kuzucum
Üşünme üşenme. Şikayetvar.coma yaz bariHep benim başıma geliyor vallahi üşenmesem keşke ama
Akrep olsaydı dengeli olurdu zatenGittim oyun halısına koydum. Dönmüş kendi halinde tummy time takılıyor. Akrep de değil neden dengesiz bu bebe ya
Bizde kaç kez soralım soralım dedik fırsat olmadı ama cumartesi unutmazsam sorucam dilinden yapamıyor bişey bazı bebeklerde oluyomuş ağzını tam kapatmıyo hiç doğumda ilk bebek çıkıyo ya diliyle karşılamış resmen bende videolardan gördüm eşim takılıyo 2 metre dili var diyeBizimkinin de hep o ikinci fotodaki gibiydi bir ara, hatta bir sorun mu var diye soracaktım doktora ama sıra gelmedi
Ay bencede yazın öyle şeylerde mutlaka bizde enzadan mobilya aldık gelmedi. Bende yazdım yataştan bin liralık mı bir şey hediye çeki vermişlerdiÜşünme üşenme. Şikayetvar.coma yaz bari
Marka, isim değerine önem veriyorsa çok ciddiye alıyorlar bu tip şikayetleri. Hele twittera yazılsa baya gündem olurAy bencede yazın öyle şeylerde mutlaka bizde enzadan mobilya aldık gelmedi. Bende yazdım yataştan bin liralık mı bir şey hediye çeki vermişlerdi
Evet biz de 12 ye kadar oradaydık denk gelmişizdir kesinlikle11-11:30 gibiydi aslında siz de mi hastanedeydiniz