2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Bizde 2. Ayda da 4. Ayda da ateş 37.5 u geçmedi o yüzden ben ilaç vermedim. Ya bence bu meme işi geçici bir dönem de geçmiyor nasıl bir şeyse.

Ben emzirirken şöyle bir oyun buldum belki sizde de işe yarar. Yanına yatıyorum bebeği, tişörtümü çıkarıp bebeği bana doğru çekiyorum. Yanağımı şişirip bebeğin eliyle balonu söndürmesini sağlıyorum bir de pırt diye ses çıkarıyorum😂 bunları yaparken bir elimle de memeyi ağzına sokuyorum. Gözümün içine baka baka hem emiyor hem gülüyor. Kısa bile emse bana yetiyor umarım sizde de işe yarar🙏

Ay Allah iyiliğini versin, senin emzirme maceralarını gözümde canlanırken gülmekten katılıcam bir gün😅🤣🤣

Bizim yan komşu hemen farkına varır, maşallah cin gibiler 😂 yangın alarmı çalınca saniyede damladılar. Eşim bana ulaşamamıştı hamileliğin son zamanlarında, elektrik kesilmişti benimde tabii şarjım bitti, gitmiş onları aramış. Saatte bir kontrole gelmişlerdi iyi insanlar kesinlikle ama biraz fazla hassas ya da meraklılar😂
Bir de karşı komşu mu ne vardı sizin, sigaraya çıktıkça sizin kızın sesini duyuyodu🤣🤣

Pazara gittim bebişle azıcık yeşillik alayım diye arabamızın çelik kısmı komple tekerlekten kırıldı allahtan Leyla’ya bir şey olmadı hemen eşimi aradım geldi aldı bizi . Şimdi arana garantiye gidecek bir ton uğraş oofff

Ay Allah iyiliğini versin, senin emzirme maceralarını gözümde canlanırken gülmekten katılıcam bir gün😅🤣🤣

Bir de karşı komşu mu ne vardı sizin, sigaraya çıktıkça sizin kızın sesini duyuyodu🤣🤣
Haha o yan komşu işte sürekli çocukların sesinin geldiğini şakayla karışık söyleyip gülen 😂 karşı komşuda var onlar daha cool çocukları büyütmüş rahata ermiş baya partileyen tipler😂 hayalim onların refah seviyesine erişmek haha

Maşallah tüm tatliş bebişlere 💙👁️‍🗨️❤️

🙈🙈benimki de mamami kendim içerim pozu 😂

Eklentiler

• IMG_20240314_180325.jpg
    IMG_20240314_180325.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 53
Pazara gittim bebişle azıcık yeşillik alayım diye arabamızın çelik kısmı komple tekerlekten kırıldı allahtan Leyla’ya bir şey olmadı hemen eşimi aradım geldi aldı bizi . Şimdi arana garantiye gidecek bir ton uğraş oofff
Ay ben olsam şikayet ederdim. Hatta ve hatta dava açardım. Amerikada olsak milyoner olmuştun 😂😂
Maşallah tüm tatliş bebişlere 💙👁️‍🗨️❤️

🙈🙈benimki de mamami kendim içerim pozu 😂
🧿🧿🧿kuzucum

Bizimkinin de hep o ikinci fotodaki gibiydi bir ara, hatta bir sorun mu var diye soracaktım doktora ama sıra gelmedi😅🙈🤣
Bizde kaç kez soralım soralım dedik fırsat olmadı ama cumartesi unutmazsam sorucam dilinden yapamıyor bişey 😂😂 bazı bebeklerde oluyomuş ağzını tam kapatmıyo hiç 😒😂 doğumda ilk bebek çıkıyo ya diliyle karşılamış resmen 😂 bende videolardan gördüm eşim takılıyo 2 metre dili var diye 😂

Ay bencede yazın öyle şeylerde mutlaka bizde enzadan mobilya aldık gelmedi. Bende yazdım yataştan bin liralık mı bir şey hediye çeki vermişlerdi😂
Marka, isim değerine önem veriyorsa çok ciddiye alıyorlar bu tip şikayetleri. Hele twittera yazılsa baya gündem olur😅

X