2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Oceanı mı 1 damla verdiniz kilosu x2 damla vermek gerekiyor çünkü, aksi takdirde işe yaramazki ben dünden beri kullanıyorum, henüz kötü koku dışında herhangi bir etki görmedim.
5 damla verilmesi gerekiyor ama çok ağrı yapıyor ağlıyor gaz sancısı gibi o yüzden 1 damla verdi alışsın diye tekrar artıracağım. Yani gaz sancısı geri geldi sandığınız şey kan damlası dan olabilir sizin de.

Siz baya erken başlamışsınız bize 4 ay bitince verdiler. Devletinkini kullanamadım ocean aldım ben de.

Ah çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Allah korusun evladını tek kalınca korumuş Allah, benim oğlan iki dk yalnız kalsa ağlamaktan morariyor neredeyse nefesi kesilirce ağlıyor aman Allah im . Bizim evde top patlasa Malesef bi komşum gelmez . İlk taşınınca bekledim hosgeldine kimse kapıma gelmedi bi zaman sonra ben hepsine tek tek gidip bi şey ikram ettim ama sonra yine kimse ilgilenmedi ben de bıraktım bizim binada maalesef komşuluk sıfır en azından bu konuda Allah dam komşular haber vermiş yoksa akşam esin gelene kadar çocuk ne olurdu kıyamam. Sana çok geçmiş olsun inşallah toparlanirsin bi an evvel . Evladını da çok strese girme acıkınca dene içer diye umuyorum.

Siz baya erken başlamışsınız bize 4 ay bitince verdiler. Devletinkini kullanamadım ocean aldım ben de.
Evet, normalde dördüncü aydan önce verilmiyor, hatta bazı doktorlar kan tahlili yaptırmadan başlatmıyor (ki doğrusu da o bence) biz bebişin hastane geçmişi olduğu için erken başladık ama dediğim gibi, damlaya bağlı bir sıkıntı yaşamadık. Bünyeden bünyeye değişiyordur büyük ihtimalle.

Biz de gaz sorunu yok çok şükür ilginç geldi, çünkü bizimkinin kilosu 7 kg’a yakın 14 damla dedi ocenaı doktor. Ve şu an öyle kullanıyoruz. Ama devletinkini ebe 5/6 damla demişti tam hatırlamıyorum kullanmayacağım için dikkatli dinlemedim açıkçası

Kızlar ben bugün hiç bakamadım buralara bugün 2 çocuklu ve tektim dün okuldan aradılar denetim varmış benim kızda 36 aydan küçük olduğu için yarın gelmese sorun olur mu dediler. Bende anneme yazdım böyle böyle oldu diye cevap vermedi neyse bunları aldım dışarı çıktık filan eve geldiğimde bayılmak üzereydim. Yazın ben okula yarım gün vermeye kesin karar verdim, yoksa ben yapamıcam bugün çok iyi anladım sabah 6 da uyanıyorlar bir de ikisi birden, akşam için şuan dakikaları sayıyorum

Evet gündüzde yatağında yatması gerekiyormuş, hatta bir kısmı panjur vs ile gündüz de karanlık ortam olması gerektiğini söylüyor. Bende tam tersini yapıyorum geceyle gündüzün farkını ayırt edebilmesi için gerçekten işimiz düşmez umarım

Ah ah bir de ben yorgunluğumdan sızlanıyorum, şuan kendimi iki çocuklu asla hayal edemiyorum

Alp kuzuna.
Uyku eğitimi verenler önermiyorlar ama bende hiç gündüzleri yatağında uyutmadım, hep salonda ana kucağında uyku arkadaşıyla uyutuyorum. Sanki gece yatağa gidince gece uykusu olduğunu anlayacak gibi geliyor
Ben gece gündüz yatağında uyutuyorum kuzum. Gece gündüz ayrımı yaptı bence o etken değil. Biyolojik saat yani illaki yapıyolar
Bordo bereli arkadaşım. Ben tek bebeyle bittim de giremedim bugün
Onu da yapıyormuşum karartma perdesiyle karartıyorum odayı

Yanıtınız için teşekkür ederim ben de anlattığınız şekilde uyutmak için denemelere başlayacağım

Şimdi oceanda 14 damla kaç ml e tekabül ediyormuş, öğrendik mi onu 0.5 mi, 1 ml miymiş?

Canım peki gündüz uykusunu da karanlıkta mı yaptırıyorsun, daha sağlıklı olduğu söyleniyor ama ben yaptırmadım hiç

Aa valla ben de gündüz gece farkı anlaşılsın diye aydınlıkta ve yatak dışında falan yatırılır sanıyordumBen hatta üşenmezsem pijama/ gündüz giysisi ayrımı da yapmaya çalışıyorum (ama genelde üşeniyorum, tabii kusma vb gibi nedenlerle mecbur kalmazsam)neyse ama ben büyük oğlumu da aynı kafayla büyüttüğüm için kendi bildiğimden şaşmam herhalde büyük bir sorun yaşamazsam ()

Canım peki gündüz uykusunu da karanlıkta mı yaptırıyorsun, daha sağlıklı olduğu söyleniyor ama ben yaptırmadım hiç
Evet kuzum hatta hep odamızda uyutuyorum. Başka yerde uyutmuyorum. Bizim sıkıntı kucakta uyuması ama çok uykusu varsa ikimiz yatağa yatarız. Uyuturum sonra yatağına alırım ve mutlaka perdeleri kapatırım. Oda hep karanlık olur.

O ne ya, aylık okul taksidini bir gün eksik öderim deseydin sen de hatta bir günlük bakıcı ücreti+ bir günlük yıpranma tazminatı da vermeleri gerek, adamlar cezadan yırtacak diye cefasını niye sen çekiyorsun

Sen aslında bir nevi uyku eğitimi vermişsin ne güzel, tek fark destekle uyuması, ama şuan zaten çok küçükler bence desteksiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…