- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Kaç haftaliksiniz, ben arada tatlı yiyince mide yanması dışında belirti yasamiyorumBenimde 3 gündür başladı öncesinde güzel iştahım açılmıştı aslında, ceviz süt yumurta yiyordum ama şu an bunların hiç birini görmek bile istemiyorum :)) aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi çok bende ne zaman geçer acaba
Kaç haftaliksiniz acaba?
8+1 haftalığım benKaç haftaliksiniz acaba?
Burnunuza nane yada okaliptus yağı sürebilirsinizArkadaşlar iş yerinde gelen mide bulantılarını nasıl bastırıyorsunuz?
Ben dün sürekli olarak kustum dayanamadım eşim hastaneye götürdü serum taktılar o biraz iyi geldi bugün kusmadım ama ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum bulantı hala var kusma şuan için yokBenimde 3 gündür başladı öncesinde güzel iştahım açılmıştı aslında, ceviz süt yumurta yiyordum ama şu an bunların hiç birini görmek bile istemiyorum :)) aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi çok bende ne zaman geçer acaba
Ben henüz dr'a gitmedim ama 4+6yim sanırım. Başlarda belirti hissediyor muydunuz? Ben hiç belirti yasamiyorum şu an, iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum ama:)8+1 haftalığım ben
Başlarda yoktu benimde 7. Hafta da başladıBen henüz dr'a gitmedim ama 4+6yim sanırım. Başlarda belirti hissediyor muydunuz? Ben hiç belirti yasamiyorum şu an, iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum ama:)
Benim yarın 6 olacak ama beni etkileyen tansiyon normalde benim tansiyon hep 9 a 6 çıkar dün 5 e düşmüştü serumla kendime geldim tansiyon sersem gibi yapıyor sanırım beni :)Kaç haftaliksiniz, ben arada tatlı yiyince mide yanması dışında belirti yasamiyorum
Aaa çok geçmiş olsunBenim yarın 6 olacak ama beni etkileyen tansiyon normalde benim tansiyon hep 9 a 6 çıkar dün 5 e düşmüştü serumla kendime geldim tansiyon sersem gibi yapıyor sanırım beni :)
Aynen bende dün serum aldım da kendime geldim ya biz demek ki biraz ağır atlatıcaz. Bulantı hapı aldık artık en son çare bizde bir iki haftaya biraz azalır sanırım bu artan hormon vücutta bulantıya sebep oluyormuş vücut buna bir şekilde alışacak :)Ben dün sürekli olarak kustum dayanamadım eşim hastaneye götürdü serum taktılar o biraz iyi geldi bugün kusmadım ama ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum bulantı hala var kusma şuan için yok
Çok sağol canım amin rabbim hickimseye yaşatmasınÖncelikle geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. Benin de ikinci kürtajımda fitil olarak verildi sonra kürtaja girdim sizin dediğiniz ilaç ile düştü böyle bir şey mi? Bana ikinci kürtaj olduğu için önce fitil verelim daha iyi olur dediler böyle okuyunca merak ettim.
Hangi ilacı kullanıyorsunAynen bende dün serum aldım da kendime geldim ya biz demek ki biraz ağır atlatıcaz. Bulantı hapı aldık artık en son çare bizde bir iki haftaya biraz azalır sanırım bu artan hormon vücutta bulantıya sebep oluyormuş vücut buna bir şekilde alışacak :)
4 haftada bende de bişey yoktu panik yapma belirti hissetmiyorum diye hatta keyfini çıkar :)) inşallah 5 6 haftalarda da başlamaz ama biliyoruz ki herkeste olan bulantı kusma muhakkak yaşanıyor önemli olan hafif atlatmak :)Aaa çok geçmiş olsunbenim normal tansiyonum düşüktü zaten ama bebekten sonra 12-7 gibi normal bir değere geldi :) inşallah kısa sürede geçer
Prilam aldık da henüz kullanmadım doktor çok miden bulanırsa kullan dedi ama bu hap günde 3 kere bile kullanılıyormuşHangi ilacı kullanıyorsun
☺Benim 1 kız 1 erkek canım ara sıra bulanır gibi oluyor ama geçiyor kokuya duyarlı değilim sadece bacak ve kalçada kramp oluyor başka belirtin yok inş normaldir herşey hep kusarak hamilelik yaşadıgım için buda hiç belirti vermeyince korkuyor insan
Kacıncı haftadasın canım bazılarının bulantı geç baslıyor yiyebildiği karKızlar yediklerinizi yazmışsınız nasıl yiyosunuz ya Allah aşkına benim midem bulanıyor sürekli olarak canım hiç bişey istemiyor mutfağa girip dolabı açamıyorum kokuyor
8 haftalığım ben keşke benimde geç başlasaydıKacıncı haftadasın canım bazılarının bulantı geç baslıyor yiyebildiği kar
Hamileyim diyorum ama buna kendim de inanamıyorum insan bir korkmuyor değil tabii :) inşallah hepimiz çok rahat bir şekilde geçiririz bu süreci :)4 haftada bende de bişey yoktu panik yapma belirti hissetmiyorum diye hatta keyfini çıkar :)) inşallah 5 6 haftalarda da başlamaz ama biliyoruz ki herkeste olan bulantı kusma muhakkak yaşanıyor önemli olan hafif atlatmak :)