Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pantolonlarım öğleden sonra cok sıktıgı icin biraz bakınayım dedim az önce mangonun onlineda pantolonlarına baktım, baya beli lastikli pantolon yapmıslar cok asırı göbek olmadıgı sürece bence 4-5. Aylarda rahat giyilir. İsyerinize göre kumas gibi gözüküp beli lastikli olanlar da var, daha trikomsu olanlar da var hatta daha soguklar icin dısı deri gibi gözüken beli lastikliler de var. Aklınızda olsun, deneyip bakmak gerekir belki 1 beden büyük söylenirse uzun süre idare eder:) Şu havalar bi soğusa zaten külotlu corap elbise geciririz üstümüze rahat rahat simdi ara mevsimde zor oluyor😅

Benim toksoplazmama bakmadılar şuan evimde kedi yok ama normalde kedi köpeklerle çok iç içeyim ve hep de sokak hayvanları bidahaki kontrolde baktırmak istesem bakarlar galiba 🥲
Benim beslediğim kedi ler, köpekler, kuşlarım ve 40 a yakın farem var..sürekli iç içeyim yıllardır. Gebeliğim 5.haftası baktı doktorum, toksoplazmam negatif çıktı. Önceki gebeliklerimde de negatifti.

Kızlar iyi akşamlar bende yarın 10+0 olacağım ama bulantım devam ediyor. Bu arada doktorum 12. Hafta bitince pilatese başlayabilirsin dedi. Siz yapıyor musunuz spor doktorunuz ne dedi bazıları 16. Hafta diyor kafam karıştı
Ben reformer yapıyorum ama hafif hareketlerle tabi; pelviks ve bacak esnekliği çalışıyorum

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun inşallah hiç bişi olmaz bebeklerinize 🙏🙏🧿Baska doktora da giderdim ben olsam, birinin göremediğini diğeri görebilir. Kanamanın bir sebebi olması lazım nihayetinde.

Baska bi doktora daha gidin bence de umarim bisey olmaz🙏

Çok geçmiş olsun inşallah hiç bişi olmaz bebeklerinize 🙏🙏🧿Baska doktora da giderdim ben olsam, birinin göremediğini diğeri görebilir. Kanamanın bir sebebi olması lazım nihayetinde.
Amin çok teşekkür ederim 3 doktora gittim çapada 2 doktora ve hediye dağdevirene şimdi doktor arayışındayım

Ben oyshodan aldım, dün geldi ama evimde tadilat var o sebeple açıp bakmadım bile henüz.

Sinir stres bende de çok oluyor. Ben üst yönetime söylemesem de altımda çalışan ağzı sıkı bir kızıma söyledim ki dünya hali bu aksi bir şey olması durumunda birisi hamile olduğumu bilsin diye.
Ve evet ben de hamile olduğumu geç söylemek istiyorum çünkü yöneticiyken cidden hormonların işime ve duygularıma yön verdiğini düşünmelerini istemiyorum.
Bu çok zor bi durum ben de küçük bir şirkette aynı pozisyondayım ve ben söylemek zorunda kaldım düşük tehlikesinden dolayı hastanede yattım 2 gün 10 gün de ev istirahati verildi ve her şey hamile olmama bağlanıyor ama çalıştığım insanlar çok tatlı Allah’tan ama bazen hormonlardan alakasız sinirleniyorum işle ilgili birşey yanlış yapılmış oluyor normalde de sinirleneceğim birşey mesela hemen hamilesin ya ondan diyorlar bu durum gerçekten sinir bozucu.

Kızlar iyi akşamlar bende yarın 10+0 olacağım ama bulantım devam ediyor. Bu arada doktorum 12. Hafta bitince pilatese başlayabilirsin dedi. Siz yapıyor musunuz spor doktorunuz ne dedi bazıları 16. Hafta diyor kafam karıştı
Benim doktorum saha pilates falan demedi aynı haftadayız ama her akşam yarım saat yürüyüş verdi mutlaka hem kabız olmana engel hem gaz sancısı yaşamazsın kan dolaşımı içinde çok önemli dedi benim tüp bebek transferden itibaren her akşam yürüyorum. Pilates için daha erken dedi sanırım 14. Haftadan sonra demişti.

Benim doktorum saha pilates falan demedi aynı haftadayız ama her akşam yarım saat yürüyüş verdi mutlaka hem kabız olmana engel hem gaz sancısı yaşamazsın kan dolaşımı içinde çok önemli dedi benim tüp bebek transferden itibaren her akşam yürüyorum. Pilates için daha erken dedi sanırım 14. Haftadan sonra demişti.
Bende gebe kalmadan önce rutin yapıyordum şimdi de ara verince kendimi kötü hissettim yürüyüşte yapıyorum ama yeterli gelmiyor gibi hissediyorum inşallah sağlıkla başlarız 😊

Ben yapıyorum canım, daha evvelden de yaptığım için devam edebilirsin dedi doktorum ama yeni başlayacaksan 12. hafta bitsin dedi. Yalnız pilateste hamile pilatesinde uzman biri ile çalışmak çok kritik, onu dikkat et mutlaka. Fizyoloji çok değiştiği için doğru uzmanla çalışmak önemli.

Günaydın kızlar ben biraz şifayı kapmış uyandım, havalar değişmesiyle hastalıklar başladı dikkat edelim 🥺 haftalar sonra bugün ilk kez zor da olsa yumurta yedim, biraz un yoğurt kaşar ve yeşillikle krep gibi karıştırdım. Tadı börek gibi oldu yenilebilir oldu, benim gibi bulantı kusması olup bir şey yiyemeyen varsa bi deneyebilir fikir olur ☺️ tost yemekten bıktım çünkü 🤣

Ben yapıyorum canım, daha evvelden de yaptığım için devam edebilirsin dedi doktorum ama yeni başlayacaksan 12. hafta bitsin dedi. Yalnız pilateste hamile pilatesinde uzman biri ile çalışmak çok kritik, onu dikkat et mutlaka. Fizyoloji çok değiştiği için doğru uzmanla çalışmak önemli.
Aynen canım ben daha önce düşük olunca ara vermiştim o yüzden şu an yapmıyorum herşeyi ayarladım bende dediğin gibi uzman birinin yaptırması çok önemli artık 2-3 haftanın geçmesini bekleyeceğim 😊

X